LeukeSpellen.Be

Leuke Spelletjes Spelen op Leuke Spellen .be -
Gratis spelen, alleen de leukste spelletjes voor België!

Oeps..

De pagina die je gezocht hebt is niet gevonden.

Hieronder staan enkele andere spelletjes die je ook kunt spelen.

Spider Solitaire 2

Spider Solitaire 2

Denk Spelletjes 7,5 Rangschik de kaarten zo dat ze een complete serie vormen. Je kunt alleen kaarten met een lagere waarde op een kaart met een hogere waarde plaatsen. Als je met meerdere kleuren speelt, kun je alleen stapels van dezelfde kleur verplaatsen. Succes!
Tetris 1

Tetris 1

Behendigheid Spelletjes 7,5 Speel deze variant van een echte klassieker: Tetris.
Verrassende Vlakken

Verrassende Vlakken

Denk Spelletjes 7,3 Zoek groepen van identieke figuren, klik hierop en speel ze weg. De lege ruimte wordt opgevuld door de figuren erboven, waarna meteen een check wordt uitgevoerd op identieke figuren. Zo kan je dus meerdere series tegelijk wegspelen. Wanneer je niet verder meer kunt, verschijnt er een bom. Hiermee kan je iedere willekeurige figuur aanklikken om het weg te halen, waardoor alles verschuift.
Blokken 20

Blokken 20

Behendigheid Spelletjes 7,5 Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van deze level. Klik op groepen van 2 of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen. Als je extra combinaties maakt verdien je bommen die je aan het einde van de level kunnen helpen met het leegspelen van het veld.
Spider Solitaire

Spider Solitaire

Denk Spelletjes 9,0 Spider Solitaire is een variant van het kaartspel Patience. Het is de bedoeling om de kaarten van de tien stapeltjes zo snel mogelijk weg te spelen.
Vlindervreugde

Vlindervreugde

Denk Spelletjes 7,5 Zoek twee dezelfde vleugels bij elkaar en maak de vlinder compleet zodat-ie weg kan vliegen.
Solitaire

Solitaire

Denk Spelletjes 9,6 Dit is een kaartspel, waarin je moet proberen om alle kaarten op volgorde te leggen.
Crescent Solitaire

Crescent Solitaire

Denk Spelletjes 7,5 Probeer om alle kaarten weg te spelen.
Solitaire 4

Solitaire 4

Denk Spelletjes 7,4 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Connect It 2

Connect It 2

Denk Spelletjes 7,5 Verwijder de plaatjes die hetzelfde zijn. Er zijn wel regels: de 2 plaatjes worden met elkaar verbonden door middel van een lijntje en in dat lijntje mogen niet meer dan 2 knikken zitten.
Bubbels 2

Bubbels 2

Denk Spelletjes 7,5 Gooi balletjes zodat er drie dezelfde kleur naast elkaar zitten. Wees snel want anders is de tijd om!
Bubble Shooter

Bubble Shooter

Multiplayer Spelletjes 7,5 Bubble Shooter is een leuk multiplayerspel waarin je groepen moet maken van minstens drie dezelfde bubbels om deze weg te spelen. Schiet de luchtbellen weg, en zorg ervoor dat ze tegen eenzelfde bel aan komen. Zorg dat de bubbels de onderkant van het venster niet bereiken! Dan moet je namelijk opnieuw beginnen met je level. Speel dit leuke spel tegen vrienden of tegen onbekende tegenstanders: je kunt het met zijn tweeën, drieën of vieren spelen!