LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Skaten met Shaggy. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Skaten met Shaggy

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
1,1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Shaggy rijdt op zijn skateboard in een pretpark, en merkt dat hij wordt achtervolgd door een monster. Dit blijkt de zogeheten 'roller ghoster' te zijn. Probeer te ontsnappen en kom achter het geheim van deze roller ghoster. Voer de juiste stunts uit om de afstand tussen jou en het monster te vergroten. Succes!

Spelbesturing

Gebruik de linker pijltjestoets om te vertragen, het pijltje omhoog om over de halfpipe te komen, de rechter pijltjestoets om te versnellen en het pijltje omlaag om te bukken. Druk op de spatiebalk om te springen of om op de leuning te springen. Wanneer je in de lucht zweeft, druk je op de linker pijltjestoets om een kickflip uit te voeren en op de rechter pijltjestoets om een sprong van 360 graden te maken. Wanneer je op de leuning rijdt, gebruik je de linker pijltjestoets om naar links te bewegen en de rechter pijltjestoets om naar rechts te bewegen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="scooby_doo/roller_ghoster_ride.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Skaten met Shaggy Little Game