LeukeSpellen.Be

Skaten: Rooftop Skater 1, Rooftop Skater 2, Skaten in Tokio, Gus vs Bus 2

Ga terug naar Sport Spelletjes
Advertentie
Skateboard City

Skateboard City

Behendigheid Spelletjes 3,0 Volbreng deze missies en word een levende legende in de skatewereld!
Rooftop Skater 1

Rooftop Skater 1

Sport Spelletjes 2,6 In dit skatespel ga je skaten bovenop gebouwen. je kunt zelf een level maken of een bestaand level gebruiken om te skaten.
Skaten in Tokio

Skaten in Tokio

Sport Spelletjes 2,2 Probeer om zo ver mogelijk te skaten.
Rooftop Skater 2

Rooftop Skater 2

Sport Spelletjes 2,2 In dit skatespel ga je skaten bovenop gebouwen. je kunt zelf een level maken of een bestaand level gebruiken om te skaten.
Gus vs Bus 2

Gus vs Bus 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Probeer om de bus in te halen, maar pas op voor de stenen die op de stoep liggen.
Skate Uitdaging

Skate Uitdaging

Behendigheid Spelletjes 1,2 Kies een speler en skate daarmee door een buis en verzamel items om punten te krijgen maar ontwijk obstakels. Elke speler heeft eigen items en een eigen level.
Skateboard Beer

Skateboard Beer

Sport Spelletjes 1,0 Skate met dit beertje over het hele parcour en maak de vetste trucks, ontwijk de obstakels en verzamel alle objecten.
Downhill Jam

Downhill Jam

Behendigheid Spelletjes 0,6 Je bent lekker aan het skateboarden aan de kust, en probeert snelheid te maken en coole tricks uit te voeren. Probeer om alle schoenendozen te verzamelen: deze zijn punten waard waarmee je schoenen kunt kopen. Kijk uit wanneer je een drukke straat oversteekt: voor je het weet ben je er geweest!
Extreem skaten

Extreem skaten

Behendigheid Spelletjes ? Heb je last van hoogtevrees? Dan is dit spannende en snelle skatespel misschien iets te heftig voor jou, want de hellingen zijn zo steil en de sprongen zo ver, dat je er duizelig van zou kunnen worden. Voor de liefhebbers van de kick van snelheid en coole tricks is dit het perfecte spel. Stap op je skateboard, suis de bergen af en zie wat op je pad komt. Het is belangrijk dat je je skateboard in balans houdt en ervoor zorgt dat je skateboard in de juiste stand staat wanneer je landt na een sprong.
Timon en Pumbaa Halfpipe

Timon en Pumbaa Halfpipe

Behendigheid Spelletjes ? Timon leeft zich uit in de halfpipe! Wanneer hij eenmaal in de lucht zweeft, druk je op het pijltje omhoog om zijn hoogte en snelheid te vergroten. Wanneer hij begint te dalen, druk je op het pijltje omlaag om zijn valsnelheid te verhogen. Wanneer Timon bij de halfpipe in de buurt komt, druk je op de linker- of rechterpijltjestoets, afhankelijk van de richting waarin hij gaat. Druk op de spatiebalk wanneer hij dichtbij Rafiki is, voor een kleine snelheidsboost.
Rioolskater

Rioolskater

Behendigheid Spelletjes ? Scoor punten door het maken van trucs en grinds!
Skateboard achtervolging

Skateboard achtervolging

Behendigheid Spelletjes ? Carl 2 heeft je rugzak gejat, dus spring op je skateboard en zet de achtervolging in! Je kunt dit spel als Carl of als Jamie spelen. Er zijn drie moeilijkheidsgraden: 'rookie', 'semi-pro' en 'pro'.
Kickflip

Kickflip

Sport Spelletjes ? Probeer 500 punten te behalen met allerlei vette stunts en trucjes.
Taz Halfpipe

Taz Halfpipe

Behendigheid Spelletjes ? Taz gaat skaten! Maak vette grips en kicks in de halfpipe!
Straatskater

Straatskater

Behendigheid Spelletjes ? Skateboard door de straten van deze grote stad en voer allerlei tricks uit om zo veel mogelijk punten te halen!

Spelletjes - Skaten Little Game