LeukeSpellen.Be

Slaan: Schildpad schieten, Kasteelkraker, Oggys Frietjes, Spijkers slaan

Ga terug naar Kids Spelletjes
Advertentie
Konijntjes slaan

Konijntjes slaan

Afreageren ? Dat konijntje kijkt je raar aan. Pak hem.
Presidenten Slaan

Presidenten Slaan

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer de president kandidaten zo hard mogelijk te slaan.
Robots in de Ring

Robots in de Ring

Aktie Spelletjes 1,9 Je bent toeschouwer bij een bokswedstrijd tussen verschillende robots. Alhoewel, toeschouwer: het ziet ernaar uit dat jij één van de vechtende robots moet besturen, anders redt hij het niet!
Spijkers slaan

Spijkers slaan

Behendigheid Spelletjes 0,7 Probeer de spijkers zovlug mogelijk in het hout te slaan.
Schildpad schieten

Schildpad schieten

Behendigheid Spelletjes 0,2 Schiet de schildpad zo ver je kunt. Pak terwijl hij vliegt zo veel mogelijk geldzakken en ontwijk de dingen die de schildpad verwonden.
Insectonator

Insectonator

Aktie Spelletjes 0,1 Plet de insecten die het op jou hebben gemunt! Als je je doel haalt, krijg je aan het einde van het level een beloning: een beter wapen bijvoorbeeld.
Pinata vol snoep 2

Pinata vol snoep 2

Aktie Spelletjes 0,1 Ze zijn er weer, de piñatas uit Mexico, gevuld met allerlei lekkers en soms ook cadeautjes! In dit spelletje ga je proberen om zo veel mogelijk snoep uit de piñata te slaan, om dit op te vangen in je mandje. Twee dingen zijn hierbij van belang: dat je zo hard en vaak mogelijk op de piñata slaat, en dat je je mandje op een plek neerzet, waar veel snoep valt. Zo ga jij niet met een lege maag naar huis!
Stop de GMO's!

Stop de GMO's!

Aktie Spelletjes 0,1 De GMO's (Genetisch gemodificeerde organismen) zijn met velen, en ze vallen je aan! Sla of schiet deze gemene groenten letterlijk tot moes, zodat jij weer veilig bent!
Spoken Slaan

Spoken Slaan

Aktie Spelletjes ? Uit deze grafheuvels komen telkens geesten omhoog. Sla ze met de hamer terug hun graven in.
Grrrilla

Grrrilla

Behendigheid Spelletjes ? Kies een personage en gebruik de gorilla hand om die personage heen en weer te gooien en te schudden. Probeer op die manier zoveel mogelijk punten te behalen
Oggys Frietjes

Oggys Frietjes

Kids Spelletjes ? Sla de kakkerlakken dood met Oggy's vuist voordat zij al je 20 frietjes stelen!
Wackio

Wackio

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel munten zodat je aan het einde van het level bonuspunten krijgt. Door met je linkermuisknop te klikken op de grond waar je op staat, maak je een sprong en kan je obstakels ontwijken. Meerdere vijanden staan op de loer, wees dus snel en voorzichtig!
Gekke karateman

Gekke karateman

Aktie Spelletjes ? Dit is het perfecte afreageerspel na een baaldag op kantoor. Deze gekke man heeft zijn karatepak aangegooid en rent nu door de straten om zakenmannen flink te schoppen. Probeer de zakenman steeds te pakken als de meter in de groene zone is om meer tijd te krijgen om hem te slaan. Als je terug op de straat komt, probeer de zakenman zo ver mogelijk te trappen om meer Mad Points te verdienen. Die kun je dan gebruiken om upgrades te kopen. Veel plezier!
Moonhex

Moonhex

Aktie Spelletjes ? Jij gaat op weg naar het oosten om een schat te vinden die vrede en welvaart brengt in jouw land. Velen voor jou hebben dit al geprobeerd, maar niemand is ooit levend teruggekeerd... Onderweg moet je vechten tegen oude goden. Sommigen kun je met je zwaard de baas, anderen zul je moeten doden door erbovenop te springen. Hou je mana goed in de gaten!
Madville

Madville

Aktie Spelletjes ? Madville, een spel dat jou het verhaal vertelt van een man die in zijn eentje het buitenaardse kwaad moet bestrijden! Kruip in de huid van de hoofdpersoon en dood monsters, verzamel geld en bonussen en koop nieuwe geweren en upgrades om je overlevingskansen te vergroten!
Sla de geek

Sla de geek

Aktie Spelletjes ? Het landje Berzerk zit vol met geeks die alleen maar goed zijn als honkbal. Speel Homerun met geeks in het landje Berzerk. Jouw personage gaat ervoor zorgen dat de geeks zo ver mogelijk weg worden gelanceerd. Wanneer ze in de lucht zweven, kun je ze bijsturen met de pijltjestoetsen. Zodra ze de grond raken, klik je nog een keer op je linker muisknop om ze opnieuw de lucht in te sturen. Zorg dat je de achievements vrijspeelt en diamanten verzamelt!
Kasteelkraker

Kasteelkraker

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen de bebaarde man zo goed je kunt. Succes!
Stop de GMO's! 2

Stop de GMO's! 2

Aktie Spelletjes ? Het ondergrondse vervolg op Stop de GMO's! De genetisch gemodificeerde organismen zijn met velen, en ze vallen je weer aan! Schiet en sla deze gemene groenten letterlijk tot moes, zodat jij weer veilig bent!
Pinata vol snoep

Pinata vol snoep

Behendigheid Spelletjes ? Een piñata, weet je wat dat is? Het is een felgekleurde figuur, gevuld met allerlei lekkers en soms ook cadeautjes! Oorspronkelijk komt de piñata uit Mexico, en wordt hij gebruikt op kinderverjaardagen, en met Kerst. In dit spelletje ga je proberen om zo veel mogelijk snoep uit de piñata te slaan, om dit op te vangen in je mandje. Twee dingen zijn hierbij van belang: dat je zo hard en vaak mogelijk op de piñata slaat, en dat je je mandje op een plek neerzet, waar veel snoep valt. Zo ga jij niet met een lege maag naar huis!
Baard Slaan

Baard Slaan

Aktie Spelletjes ? Versla de man met de baard zonder zelf geraakt te worden.
Toiletraket

Toiletraket

Behendigheid Spelletjes ? Hou je van absurde humor en situaties? Dan is dit echt een spel voor jou! In dit spel is het namelijk de bedoeling dat je een mannetje dat op een toiletpot zit, de lucht in lanceert. Hoe verder hij komt, hoe meer punten je verdient, waarmee je allerlei moderne snufjes kunt kopen, zoals straalmotoren of een helm. Doe je best en lanceer de toiletman zo ver mogelijk!

Spelletjes - Slaan Little Game