LeukeSpellen.Be

Slopen: Tornado, Worm, Demoman, Deconstructie

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Bommentoren

Bommentoren

Denk Spelletjes ? Plaats bommen op strategische plekken zodat de gemene smileys van de bouwwerken afgeblazen worden! Hoe minder bommen je gebruikt, hoe hoger je score.
Bommen en blokken 2

Bommen en blokken 2

Aktie Spelletjes ? Deze poppetjes denken dat ze veilig zijn onder een constructie van dikke, houten balken. Jij weet wel beter en probeert deze constructie kapot te bombarderen met zo weinig mogelijk bommen. Plaats bommen op de houten balken. Je laat je bom ontploffen door op de spatiebalk te drukken of op de 'boom'-knop te klikken, rechts onderaan.
Bob de Sloper

Bob de Sloper

Behendigheid Spelletjes ? Laat je sloopkogel heen en weer slingeren en maak alles met de grond gelijk in zo min mogelijk pogingen!
Baanbreker

Baanbreker

Behendigheid Spelletjes ? Jouw kleine ruimteschip laat zichzelf lanceren van planeet naar planeet en het breekt de ene baan na de andere. Grijp een planeet vast, laat op het juiste moment los en grijp je dan aan de volgende planeet vast. Ga net zo lang door tot je alle planeten hebt laten ontploffen! Word je uit het zonnestelsel geslingerd voordat alle planeten zijn ontploft, dan moet je het level opnieuw spelen voordat je door kunt.
Stuntkoning

Stuntkoning

Aktie Spelletjes ? Word werelberoemd als de beste stuntman. Zorg dat jij de beste filmstunts in 4 verschillende filmstudio's en over 24 levels uitvoert. Je verdient geld waar je je voertuig mee kunt upgraden als je stunts ontwerpt waar het publiek kippevel van krijgt. Zorg dat je hoog scoort en dan krijg je ook aandelen in de filmopbrengst.
Parkeerhooligan 2

Parkeerhooligan 2

Aktie Spelletjes ? Normaal wil je parkeerboetes het liefst vermijden, maar in dit spel is het juist je doel om boetes te verzamelen, het liefst zo hoog mogelijk! Hoe ga je te werk? Lanceer je kleine, blauwe autootje tegen allerlei andere geparkeerde voertuigen, telefooncellen en vuilniscontainers aan om zo veel mogelijk schade te veroorzaken.
Haai des doods

Haai des doods

Aktie Spelletjes ? Ook in de middeleeuwen bestonden er haaien, en ze waren net zo bloeddorstig als nu. Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende haai krijgt wat hij nodig heeft! Als je een supersprong wilt uitvoeren, moet je eerst naar onderen duiken, om daarna vaart te kunnen maken omhoog.
From Beyond

From Beyond

Aktie Spelletjes ? Kies je positie en hoek, en probeer om in zo min mogelijk pogingen alles te raken op de aardbol!
Days of Monsters

Days of Monsters

Aktie Spelletjes ? Je bent kwaad op de hele wereld. Niemand was ooit aardig tegen je. Maar nu kun je monsters bouwen en met die monsters hele steden vernietigen. Dat zal ze leren! Zorg dat je zoveel mogelijk geld verzameld, dan kun je nieuwe onderdelen voor je monster kopen en nóg meer schade aanrichten. Let wel op je energie en laat de militairen niet zomaar op je schieten.
Kasteel onder vuur

Kasteel onder vuur

Aktie Spelletjes ? Je bent bezig het land te veroveren, en bent niet meer te stoppen! Kasteel na kasteel verover je in no time, en tot ver in de omtrek wordt gepraat over je doeltreffende schoten. Laat je ons zien hoe je in zo min mogelijk schoten de inwoners van het kasteel kunt uitschakelen, en het kasteel kapotschiet? Per kasteel heb je een beperkt aantal kogels, dus denk goed na over de volgorde waarin je ze gebruikt.
Gangsterstad

Gangsterstad

Race Spelletjes ? In dit vergeten stadje dreigt de corruptie steeds verder de overhand te nemen. Jij gaat op jouw eigen manier de strijd aan tegen de criminelen: door ze van de weg te rijden. Ram alle auto's waar een groene cirkel omheen verschijnt!
Dodelijke piranha 5

Dodelijke piranha 5

Aktie Spelletjes ? Nog steeds is de dodelijke piranha niet uitgegeten. Zorg jij dat hij zijn dagelijkse portie vlees krijgt? Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de dodelijke vis is gestild, wordt hij weer wat rustiger - en kun jij door naar het volgende level!
Woeste kettingzaag

Woeste kettingzaag

Aktie Spelletjes ? Er is een strijd gaande tussen dozen en een kettingzaag. Zorg dat je alle dozen kapotzaagt! Dozen kunnen je alleen van achteren aanvallen.
Muur Omgooien

Muur Omgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de stapel dozen omver te krijgen door het balletje ertegenaan te laten rollen of vallen.
Demoman

Demoman

Behendigheid Spelletjes ? Vernietig met je sloopbal alle kantoorgebouwen.
Zombietoren

Zombietoren

Aktie Spelletjes ? Sloop de toren, zodat de zombies neerstorten of geplet worden! Hoe minder sloopkogels je gebruikt, hoe meer punten dit je oplevert. Laat zo veel mogelijk instorten!
Weg met de monsters 2

Weg met de monsters 2

Aktie Spelletjes ? Valse monsters hebben de kittens van een moederpoes ontvoerd om ze te offeren aan de God van de Haat. Schakel de monsters uit met stenen of bommen voordat ze de katjes kunnen offeren, en probeer om in ieder level 3 sterren te verdienen!
Deconstructie

Deconstructie

Behendigheid Spelletjes ? Help de robot en sloop alles. Zorg dat al het puin onder de rode stippellijn terechtkomt.
Bandieten schieten

Bandieten schieten

Aktie Spelletjes ? Schiet met je pistool alle bandieten van de platforms af en probeer alle gouden munten en zakken met geld te pakken! Gele stenen kun je kapot schieten, blauwe niet. Ook het dynamiet kan je helpen om je klus snel te klaren en de hele bende uit te schakelen!
Torens beschieten

Torens beschieten

Aktie Spelletjes ? Denk goed na, en laat de gebouwen zo instorten dat je alle vijandige soldaten uitschakelt. Wanneer er geen enkele meer over is, ga je door naar het volgende level. Je kunt in deze game ook je eigen kastelen bouwen!
Het Boze Oog

Het Boze Oog

Aktie Spelletjes ? Jij bent een groot, rood mechanisch oog dat toezicht houdt in een onderzoekslab. Maar jouw eigenlijke bedoeling is niet het bewaken van het gebouw, maar het hacken van alle computers om uiteindelijk het mainframe te veroveren. Er lopen onderzoekers rond die dit willen verhinderen, maar ze hebben één probleem: ze zijn bang in het donker. En hier maak jij dankbaar gebruik van door, wanneer ze eraan komen, het licht uit te doen. Zo kun je ze precies daarheen leiden waar jou dat uitkomt. Ook kun je deuren openen en dichtdoen, om de onderzoekers op te sluiten. Helaas lopen er niet alleen onderzoekers rond in het gebouw: ook zijn er monteurs, die je op zich niet storen bij het hacken, maar die de lampen die jij uitdoet, weer aandoen en ook deuren kunnen openen. De robots die er rondrijden, kun je als wapens gebruiken door ze te hacken: hierna worden ze gevaarlijk voor mensen. Zorg dat je uiteindelijk de absolute heerschappij krijgt!
Apocalyptische rit

Apocalyptische rit

Aktie Spelletjes ? Het einde van de wereld dreigt, en het is aan jou om hier een stokje voor te steken! Rijd in je Chevrolet zo snel mogelijk naar Huntsville, vernietig zo veel mogelijk 'apocalyptische' voorwerpen (gloeiende lava bijvoorbeeld) en zorg dat je zelf niet wordt geraakt door rondslingerend puin, want dat kost je benzine!
Destructodog 2

Destructodog 2

Aktie Spelletjes ? Het zal je maar overkomen: als hond belanden in een stad vol gewapende katten. Eentje kan je nog wel aan, maar honderden? Gelukkig ben je gewapend en heb je allerlei technische snufjes, zoals een jetpack, tot je beschikking. Baan je al vechtend een weg door deze kattenstad waar het niet pluis is voor een hond als jij!
Rood Racekonijn

Rood Racekonijn

Aktie Spelletjes ? De uitvinder heeft een onverwoestbare auto gemaakt. Deze auto is niet kapot te krijgen - of misschien toch? Het racekonijn mag hem testen. Als hij het voor elkaar krijgt de auto total loss te rijden, krijgt hij een kusje van het konijnenmeisje waar hij verliefd op is.
Dodelijke piranha: Kerst

Dodelijke piranha: Kerst

Kerst Spelletjes ? Het is Kerst en de dodelijke piranha is op zoek naar slachtoffers. Zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Pas wanneer de honger van de piranha is gestild kun jij door naar het volgende level!
Dino-destructor 3

Dino-destructor 3

Denk Spelletjes ? Sla de gemene dinosauruseieren stuk! Je kunt verschillende natuurrampen op ze afsturen: je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voor in dit spel. In het spelletje staat heel duidelijke uitleg, dus begin meteen met spelen!
Cubi Kill 6

Cubi Kill 6

Aktie Spelletjes ? Ook in Cubi Kill 6 gaat het weer knallen op de werkvloer! Jij bent IT'er en je hebt het helemaal gehad met je collega Dave, die niet eens in staat is om een virus van zijn eigen computer te halen, strijkt met de eer voor klussen die jij hebt gedaan, altijd het laatste kopje koffie voor zichzelf inschenkt en steevast jouw parkeerplaats inpikt! Je gaat helemaal door het lint bij het zoveelste incident. Je smijt met glasscherven, blikjes, vorken en met nog veel meer gevaarlijke voorwerpen... niets kan je meer stoppen, en wanneer je op het juiste moment op de juiste pijltjestoetsen drukt, verdien je extra geld. Sterkte!
Prehistorische haai

Prehistorische haai

Aktie Spelletjes ? De haai uit 'Haai des doods' is nu in de Oertijd beland. Zijn bloeddorst is nog groter geworden dan eerst. Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende haai krijgt wat hij nodig heeft! Als je een supersprong wilt uitvoeren, moet je eerst naar onderen duiken, om daarna vaart te kunnen maken omhoog.

Spelletjes - Slopen Little Game