LeukeSpellen.Be

Slopen: Tornado, Worm, Demoman, Deconstructie

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Turbotruck

Turbotruck

Aktie Spelletjes ? Wat zit jij achter het stuur van een snelle vrachtwagen! Je vervoert een belangrijke lading, en je zult allerlei gevaren moeten trotseren. Hiervoor heb je gelukkig wel wapens tot je beschikking. Kijk je wel uit dat je geen voetgangers raakt en dat je niet zonder brandstof komt te zitten?
Katten en aliens

Katten en aliens

Aktie Spelletjes ? Er zijn buitenaardse wezens geland op de aarde! Menselijke wapens kunnen hier niets tegen verrichten, maar gek genoeg is één tik van een kattenpootje al voldoende om een alien knock-out te slaan. De katten gaan dus de wereld redden! Help jij ze een handje? Hoe minder pogingen je hoeft te doen om het scherm alienvrij te maken, hoe meer punten je krijgt.
Dodelijke piranha

Dodelijke piranha

Aktie Spelletjes ? Een zichzelf respecterende piranha drinkt elke dag een flinke portie mensenbloed. Onder water gaat hij op zoek naar slachtoffers, en zodra hij er eentje heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Met bloed kun je upgrades kopen en je zult zien dat je steeds meer liters moet verzamelen om door te kunnen gaan naar een volgend level!
Raketten en magneten 2

Raketten en magneten 2

Aktie Spelletjes ? Verjaag de menselijke indringers van je planeet! In elk level heb je een beperkt aantal raketten en magneten tot je beschikking om de mensen van je planeet te verdrijven. Ook kun je explosieven of spanningsvelden gebruiken om de indringers uit te schakelen. De magneten gebruik je om de baan van je raket te veranderen. De blauwe magneet trekt aan, de rode stoot juist af. Maak je planeet mensenvrij met de mogelijkheden die je hebt!
Worm des doods

Worm des doods

Aktie Spelletjes ? Zorg dat deze hongerige, niets en niemand ontziende reuzenworm krijgt wat hij nodig heeft! Hij eet mensen en dieren, en laat auto's ontploffen.
Monsters in stukken

Monsters in stukken

Denk Spelletjes ? Met jouw magische monsterkanon schiet jij monsters aan stukken. De straal buigt af wanneer je een spiegel raakt, en ook kun je een soort magneten inzetten die de monsters naar zich toe trekken. Probeer om in ieder level alle sterren te raken!
Lab des doods

Lab des doods

Aktie Spelletjes ? Je doel is simpel: dood alle vijanden. Je verdient extra veel geld als je dit met een kopschot doet. Ook kun je granaten, molotovcocktails of stralingsgeweren gebruiken.
Red de piraten

Red de piraten

Aktie Spelletjes ? Na een aanval zijn alle piraten van een schip in flessen gestopt door de bemanningsleden van een vijandelijk piratenschip. Help jij de papegaai om alle piraten uit de flessen te bevrijden?
Dodelijke piranha: piraten

Dodelijke piranha: piraten

Aktie Spelletjes ? De kust wordt overspoeld met piraten. De dodelijke piranha vindt het dan ook hoog tijd om maatregelen te nemen en er een boel op te eten. Zodra hij een piraat heeft gespot, springt hij omhoog om toe te slaan. Hoe meer hij eet, hoe hoger hij opklimt in de voedselketen. Wanneer de honger van de piranha is gestild, kun jij door naar het volgende level.
Dikke Chubby

Dikke Chubby

Aktie Spelletjes ? Dikke Chubby is door al zijn vrienden in de steek gelaten. Samen met andere dikkerds besluit hij om wraak te nemen op de magere scharminkels. Hoe? Met een katapult, waarmee je de ene dikkerd na de andere lanceert!
Dodelijke piranha 4

Dodelijke piranha 4

Aktie Spelletjes ? De bloeddorstige piranha is terug en hij heeft honger, heel erge honger! Zorg jij dat hij te eten krijgt? Je weet wat hij graag lust: een arm hier, een been daar... Pas wanneer de honger van de dodelijke vis is gestild, wordt hij weer wat rustiger - en kun jij door naar het volgende level!
Kettingen op papier

Kettingen op papier

Aktie Spelletjes ? Snijd de kettingen door zodat de kogels tegen de monstertjes aan komen. Pas wanneer alle monstertjes zijn verdwenen, mag je door naar het volgende level.
Bommen en blokken

Bommen en blokken

Denk Spelletjes ? Deze poppetjes denken dat ze veilig zijn onder een constructie van blokken. Jij denkt daar anders over, en probeert deze constructie kapot te bombarderen met zo weinig mogelijk bommen. Plaats bommen op de bakstenen muren. Je laat je bom ontploffen door op de spatiebalk te drukken of op de 'boom'-knop te klikken, rechts onderaan.

Spelletjes - Slopen Little Game