LeukeSpellen.Be

Snake old: Snake 3, Super Snake, Xnake, Snaket

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Snake Without Limits

Snake Without Limits

Multiplayer Spelletjes 3,2 Snake without limits, een leuk Snakespel waarin je alle zwarte bolletjes en de paarse rondjes moet opeten, waardoor de slang steeds langer wordt. Zorg dat je niet in de knoop raakt met je eigen slang! Je kunt twee versies spelen: één met grenzen, en eentje zonder. In de versie met grenzen, 'with boundaries', gaat de slang dood zodra hij de grens van het speelveld raakt. In de versie zonder grenzen, 'without boundaries', gaat hij aan de andere kant van het speelveld gewoon weer verder. Veel plezier met het spelen van deze twee leuke online Snakeversies!
Super Snake

Super Snake

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer om alle muisjes die op je pad liggen op te eten. Maar pas op dat je niet in je eigen staart bijt!
Snake 3

Snake 3

Behendigheid Spelletjes 0,3 Speel de oude klassieker Snake nu! Kies je moeilijkheidsgraad (hoe moeilijker, hoe meer punten het oplevert voor je highscore). Pak alle bloemetjes. Je slang zal steeds langer worden, zorg er dus voor dat hij niet met zichzelf in de knoop raakt!
Fruitrups

Fruitrups

Behendigheid Spelletjes 0,3 Lok deze veelkleurige rups door de doolhof door hem een wortel voor te houden. Zorg dat hij meerdere keren achter elkaar drie dezelfde vruchten eet. Kijk wel uit dat de rups de muiscursor niet raakt! Het is de bedoeling dat je de rups flink inkort door bommen te laten ontploffen: dit levert je bonuspunten op.
Struisvogel

Struisvogel

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je bent gek op eieren dus ga je op zoek naar eieren! PAS OP dat je niet vast komt te zitten of gebeten wordt door mollen. Je kan de mollen wel opeten.
Xnake

Xnake

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel is hetzelfde als de originele Snake, maar dan met kleurtjes. Zorg ervoor dat de slang 3 dezelfde kleurtjes op een rij krijgt, zodat de staart korter wordt.
Snaket

Snaket

Behendigheid Spelletjes ? Een grappige snake-game waarbij je zoveel mogelijk kippen moet eten.
Dynamietslang

Dynamietslang

Behendigheid Spelletjes ? Wat een bijzondere slang! Hij eet muntjes en terwijl hij beweegt, ontploft het achterste deel van zijn lijf. Onderweg komt de slang allerlei gevaren en obstakels tegen, maar ook bijvoorbeeld dynamietstaven die zijn explosie vergroten en jouw puntenaantal daarmee verhogen. Zorg dat zijn hoofd de uitgang heeft bereikt voordat zijn staart hem inhaalt en zijn lijf helemaal explodeert!

Spelletjes - Snake old Little Game