LeukeSpellen.Be

Snel Typen: Snel Typen, Snel Typen 2, Spider Typer, Letters

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Snel Typen 2

Snel Typen 2

Behendigheid Spelletjes 3,7 Probeer zo snel mogelijk te typen om zo alle in het beeld komende letters, weg te krijgen.
Spider Typer

Spider Typer

Behendigheid Spelletjes 2,7 Er verschijnen letters en woorden op de ruggen van de kameleons. Typ ze zo snel mogelijk, en foutloos natuurlijk!
Snel Typen

Snel Typen

Behendigheid Spelletjes 2,1 Een spel waar je kan testen of je snel kan typen. Typ de letters die vallen om de stad te redden.
Extreem Spellen

Extreem Spellen

Behendigheid Spelletjes 2,7 Dit is eigenlijk een kruising tussen een typspelletje en een verdedig je vesting-spelletje. Er komt een leger vol vijandelijke soldaten op je kasteel af. Typ de woorden die boven de soldaten geschreven staan, om deze soldaten uit te schakelen. Maak je een typfout, dan kun je dit woord even niet meer intypen en blijft de vijand nog even doorlopen.
Zonnig ABC

Zonnig ABC

Behendigheid Spelletjes 2,4 Vlieg met Sunny over de oceaan en laat de wolken verdwijnen!
Typ voor je leven

Typ voor je leven

Behendigheid Spelletjes 1,4 De maan wordt bedreigd door aliens. Alleen jij kunt de maan nog redden. Typ de namen van de aanvallende schepen en vernietig ze één voor één. Laat ze niet te dichtbij komen, want dan ben je verloren. Typ zo snel je kunt, zeker bij de grotere schepen, want die laten hele snelle korte scheepjes los. Hou je gezondheid in de gaten en maak geen fouten, want dat kost je tijd.
Typen in de ruimte

Typen in de ruimte

Behendigheid Spelletjes 0,6 Verdedig je aarde met behulp van je toetsenbord! Hoe krijg ik dit voor elkaar, zul je je afvragen. Nou, door de woorden in te typen die horen bij de meteorieten die op de aarde afkomen. Wanneer je dit snel genoeg doet, kun je een wapen vrijspelen: bijvoorbeeld een code waarmee je de meteorieten kunt vertragen. Als je de witte asteroïden raakt, kun je meer aanvalsmogelijkheden verzamelen.
Toetsenbordheld

Toetsenbordheld

Behendigheid Spelletjes 0,5 Probeer met deze actieheld het toetsenbord schoon te krijgen. Loop telkens naar de toetsen waar troep tussen zit en verwijder volgens deze troep door op dezelfde toetsen op je toetsenbord te drukken. Pas op voor de beestjes!
Tegengestelde pijlen

Tegengestelde pijlen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Test je reactiesnelheid in dit leuke pijlenspel. Zie je een rode pijl die omhoog wijst? Druk dan juist het pijltje omlaag in. Wijst hij omlaag, dan druk je juist op het pijltje omhoog. Zie je een groene pijl? Dan druk je op het pijltje dat dezelfde kant op wijst. Bij rood doe je dus het tegenovergestelde, bij groen juist hetzelfde. Een leuke uitdaging!
Zombies Schieten

Zombies Schieten

Behendigheid Spelletjes 0,2 Typ de verschillende woorden die boven de zombies en items verschijnen in om ze neer te schieten of op te pakken.
Typen in de ruimte 2

Typen in de ruimte 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verdedig de maan met behulp van je toetsenbord! Typ de woorden die horen bij de vijandige ruimteschepen die op de maan afkomen.
Letters

Letters

Behendigheid Spelletjes 0,1 Toets steeds de verschillende letters in voordat ze de stad bombarderen!
Typen en boren

Typen en boren

Behendigheid Spelletjes ? Jack bestuurt een auto, met daaraan een grote drilboor waarmee hij door de rotsen moet zien te komen. Zolang jij de juiste Engelse woorden blijft intypen, komt zijn auto vooruit. Maar o wee als je een fout maakt: dan ontploft zijn wagen! Probeer om zo ver mogelijk te komen in 30 seconden!
Cheerleader

Cheerleader

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om dezelfde bewegingen te maken als de leider.
Typ-o-saurus

Typ-o-saurus

Behendigheid Spelletjes ? Spreek je goed Engels? Speel dan dit leuke typspel dat zich afspeelt in de prehistorie! Zorg dat het oermannetje de dino voor blijft door Engelse woorden te typen waarin de letters voorkomen die onderaan het scherm worden weergegeven.
Dansen en Dunken

Dansen en Dunken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de moves uit te voeren die getoont worden doormiddel van je pijltjestoetsen.
Toetsenbordherrie

Toetsenbordherrie

Behendigheid Spelletjes ? Jaag het monster de afgrond in! Typ zo snel je kunt de woorden die je boven in het scherm ziet. Succes!

Spelletjes - Snel Typen Little Game