LeukeSpellen.Be

Snowboarden: Kerstman Snowboard, Snow Runamuck, Rufus Snowboarden, Snowboarden 8

Ga terug naar Sport Spelletjes
Advertentie
Snowboarden 8

Snowboarden 8

Sport Spelletjes 2,6 Probeer om de vetste tricks en trucs uit te halen op je snowboard.
Kerstman Snowboard

Kerstman Snowboard

Kerst Spelletjes 2,2 Je gaat snowboarden met de kerstman, spring over obstakels heen en pak dingen in de lucht.
Rufus Snowboarden

Rufus Snowboarden

Sport Spelletjes 1,8 Probeer om met Rufus zo snel mogelijk beneden te komen en obstakels te vermijden.
Pinguin Snowboarden

Pinguin Snowboarden

Sport Spelletjes 1,5 Verzamel met de pinguïn de zuurstokken en probeer zonder te vallen beneden te komen. Zodra je beneden bent moet je zuurstokken verzamelen tijdens het snowboarden.
Pittige piste

Pittige piste

Sport Spelletjes ? Jij bent een doorgewinterde snowboarder die een kick krijgt van gevaarlijke pistes! Verzamel gouden munten om nieuwe spullen en stunts mee te kunnen betalen. Kijk uit voor de sneeuwballen en de letters! Ook de stalactieten in de grotten kunnen gevaarlijk zijn. Probeer om zo veel mogelijk bonuspunten te verzamelen!
Flitsend over de piste

Flitsend over de piste

Sport Spelletjes ? Zorg dat je snowboarder van de helling afglijdt zonder brokken te maken, en laat hem zo veel mogelijk coole stunts uitvoeren!
Snow Runamuck

Snow Runamuck

Sport Spelletjes ? Slalom zo snel mogelijk naar beneden in dit freestyle snowboardspel!
Snowboarden 9

Snowboarden 9

Sport Spelletjes ? Snowboard in alle levels zoveel mogelijk punten bij elkaar. Elke keer als je een level gehaald hebt wordt er een nieuwe level ontgrendeld. Je kunt ook beter materiaal kopen in de winkel.
Olympisch snowboarden

Olympisch snowboarden

Sport Spelletjes ? Raas zo snel je kunt op je snowboard de helling af, steeds tussen de vlaggetjes door. Als je een poortje mist, worden er voor straf 5 seconden bij je eindtijd opgeteld. Maar als je mooie stunts maakt, worden er seconden van je eindtijd afgetrokken en scoor je hoger. Succes!
iStunt 2

iStunt 2

Sport Spelletjes ? Jij bent een snowboarder die nergens bang voor is! Voer de coolste stunts en sprongen uit en zorg dat je niet over de kop slaat. Verzamel sterren en zorg dat je alle rode vlaggen raakt.
Mickey's wintersport

Mickey's wintersport

Sport Spelletjes ? Mickey Mouse is op wintersport, en hij heeft besloten om deze keer te gaan snowboarden. De piste bevat allerlei uitdagingen en obstakels, die jij samen met hem zult ontdekken wanneer jullie de helling afdalen. Zorg dat Mickey zoveel mogelijk tricks uitvoert, en zo min mogelijk obstakels raakt!
Snowboarden 17

Snowboarden 17

Sport Spelletjes ? Haal de vetste stunts uit met je snowboard en probeer zoveel mogelijk punten te halen om naar de volgende level te mogen.
Snowboarden 13

Snowboarden 13

Sport Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk tussen de paaltjes door te snowboarden, maar pas op voor hindernissen.
Snowboarden 16

Snowboarden 16

Sport Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen door zoveel mogelijk slaloms te maken binnen de tijd. Pas op dat je niet tegen bomen aan knalt!

Spelletjes - Snowboarden Little Game