LeukeSpellen.Be

Solitaire: Solitaire, Blobs, Solitaire 2, Spider Solitaire

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Klassiek Gin Rummy

Klassiek Gin Rummy

Denk Spelletjes 5,0 Oefen je bedrevenheid in gin rummy met deze leuke versie van het populaire kaartenspel voor twee spelers.
Wilde Westen Solitaire

Wilde Westen Solitaire

Denk Spelletjes 4,7 Hé cowboy! Stap in het zadel en maak je klaar voor dit klassieke kaartspelletje.
Solitaire Master

Solitaire Master

Denk Spelletjes 2,9 Denk je dat jij dit iconische kaartspelletje helemaal onder de knie hebt? Stel je vaardigheden op de proef met deze drie solitaireversies.
Schorpioen solitaire

Schorpioen solitaire

Denk Spelletjes 1,0 Kun jij deze uitdaging aan? Zoek snel gelijke kaarten uit de stapel voordat de tijd om is. Kun jij elke ronde van deze online versie van het klassieke solitairespel voltooien?
Solitaire 3

Solitaire 3

Denk Spelletjes 6,0 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Patience op de golfbaan

Patience op de golfbaan

Denk Spelletjes 4,6 patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Solitaire 2

Solitaire 2

Denk Spelletjes 4,1 Zoek kaarten met dezelfde kaartwaarde bij elkaar.
Middeleeuws patience

Middeleeuws patience

Denk Spelletjes 2,6 In deze middeleeuwse patience is het de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kan je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Motor Solitaire

Motor Solitaire

Denk Spelletjes 2,3 Probeer in deze solitaire variant alle kaarten weg te spelen. Je kan de kaarten in elke volgorde aanklikken. Dus als je een 4 heb en bovenaan staat 3 4 5, dan kan je eerst op 5 klikken dan op 4 en dan op 3 etc.
Online Elite Solitaire

Online Elite Solitaire

Denk Spelletjes 2,3 Dit is een leuke versie van het kaartspel Solitaire.
Solitaire Meisje

Solitaire Meisje

Denk Spelletjes 2,0 Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!
Chinees Patience

Chinees Patience

Denk Spelletjes 1,3 In dit Chinese patiencespel is het de bedoeling dat je alle 52 kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als je geen andere opties meer hebt, kun je een joker inzetten.
Galaxy Solitaire

Galaxy Solitaire

Denk Spelletjes 1,3 Dit kaartspel is een leuke variatie op het spel Solitaire!
Patience in het pretpark

Patience in het pretpark

Denk Spelletjes 1,2 Het is de bedoeling dat je alle kaarten van het bord wegspeelt. Aangrenzende kaarten kunnen worden weggespeeld als ze dezelfde of opvolgende waardes hebben. Als er slechts één kaart in een rij ligt, kun je deze verplaatsen. Selecteer zoveel mogelijk kaarten in een serie.
Solitaire 6

Solitaire 6

Behendigheid Spelletjes 0,9 Probeer in elke level alle kaarten goed te stapelen. Stapel de getallen van laag naar hoog.
Sheriff Tripeaks

Sheriff Tripeaks

Denk Spelletjes 0,7 Dit is een leuke versie van Solitaire (patience). Klik op de kaart die 1 hoger of 1 lager is dan je huidige speelkaart. Als je snel speelt, ontvang je meer punten.
Blobs

Blobs

Denk Spelletjes ? Laat de groene wezentjes over elkaar heen springen, zodat je er aan het einde van het spel nog maar één overhoudt!

Spelletjes - Solitaire Little Game