Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Sonic 1

Sonic 1

Avontuur Spelletjes 2,0 Kruip in de huid van het Sonic-personage en doorloop alle levels van dit leuke Sonicspel! Je komt krabben tegen die vuurballen gooien en apen die ballen gooien, dus pas op!
Sonic RPG

Sonic RPG

Avontuur Spelletjes 5,2 In deze Sonic role play game kruip jij in de huid van Sonic, de supersnelle blauwe egel! Kies de beste manier van aanvallen, gebruik magie en versla zo je vijand!
Sonic 4

Sonic 4

Avontuur Spelletjes 5,0 Kruip in de huid van het Sonic-personage en doorloop alle levels van dit leuke Sonicspel!
Sonic 2

Sonic 2

Avontuur Spelletjes 4,6 Je moet met Sonic de levels door rennen. Pas op voor de beesten. Klik op de kleine Sonic aan het begin van het spel om het spel te starten!
Sonic Collectie

Sonic Collectie

Avontuur Spelletjes 3,6 Probeer met Sonic binnen 300 seconden zoveel mogelijk ringen te verzamelen en de level te halen. Pas op voor de vijanden!
Sonic Trialrijder

Sonic Trialrijder

Race Spelletjes 3,2 Sonic heeft besloten om een trial te gaan rijden! Hij wil wel zo veel mogelijk punten verzamelen (dit zijn de gouden ringen die in de lucht zweven). Zorg dat hij niet over de kop slaat!
RPG Sonic

RPG Sonic

Avontuur Spelletjes 3,1 Probeer de steen te verkrijgen door de grote baas te verslaan!
Sonic Trip

Sonic Trip

Avontuur Spelletjes 3,0 Verzamel de gouden munten en ga steeds een level verder!
Sonic Surfen

Sonic Surfen

Behendigheid Spelletjes 2,9 Eggman heeft een smaragd gestolen en vlucht nu over het water weg! Sonic achtervolgt hem op een surfplank. Laat hem zo veel mogelijk ringen pakken, want elke keer als hij ergens tegenaan botst, verliest hij er wat, en als hij geen ringen meer heeft, ben je af. Sonic wil tegen Eggman aan springen zodat hij de smaragd terug geeft. Succes!
Sonic 3

Sonic 3

Avontuur Spelletjes 2,8 Ren door de levels heen en vernietig de vijanden die je tegenkomt. Verzamel ook zoveel mogelijk ringen.
Sonic 6

Sonic 6

Avontuur Spelletjes 2,8 Sonic is terug voor een nieuw avontuur! Probeer alle levels uit te spelen.
Sonic in de tuin

Sonic in de tuin

Behendigheid Spelletjes 2,7 Gooi appels naar je vliegende vijanden en spring bovenop de kruipende vijanden. Zorg dat je niet wordt geraakt door hun gif, en ontwijk ook je eigen appels.
Sonic-puzzel

Sonic-puzzel

Behendigheid Spelletjes 2,1 Stapel blokken op en speel ze weg met behulp van het bijbehorende poppetje. Als je combi's maakt of meerdere blokken tegelijk wegspeelt, verdien je bonuspunten. Er zijn drie verschillende combinaties van blokken: oranje/bruin+Knuckles, gouden ring+Sonic en smaragd (elke kleur)+Tails. Hoe meer punten je verdient, hoe sneller de blokken vallen. Je kan dit spel in de Timed-modus spelen (met highscores) of in de Freeplay-modus (onbeperkte speeltijd).
Sonic Karakter Ontwerper

Sonic Karakter Ontwerper

Avontuur Spelletjes 1,8 Ontwerp je eigen unieke Sonic poppetje.
Sonic Shadow XS

Sonic Shadow XS

Avontuur Spelletjes 1,7 Sonic XS komt je pakken! Je hebt 60 seconden om door het vuurlevel naar je schuilplaats te komen. Verzamel onderweg muntjes om je score te verhogen. Hoe sneller je bent, hoe beter je score!

Spelletjes - Sonic Little Game