LeukeSpellen.Be

Spookhuis: Ontsnap uit het spookhuis, Spookhuis 1, Spookhuis 2, Spookhuis 3

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Ontsnap uit het spookhuis

Ontsnap uit het spookhuis

Avontuur Spelletjes 2,9 Gaat het jou lukken om uit dit enge spookhuis te ontsnappen? Probeer maar eens!
Spannend gespook

Spannend gespook

Avontuur Spelletjes 3,0 Normaal is het in spelletjes vaak de bedoeling dat je jaagt op spoken, maar deze keer is het andersom: jij bent het spook! Je woont in een grote villa, waar op dat moment 30 mensen een feestje vieren. Het is middernacht, en de klok slaat. Tijd voor jouw eigen feestje! Jaag zo veel mogelijk mensen de stuipen op het lijf door je te verstoppen in bed, in een vaas, in de badkuip, en ga zo maar verder. Om je te verstoppen, moet je over het voorwerp heen vliegen en dan op de spatiebalk drukken. Je kunt deze spullen dan laten bewegen wanneer er mensen in de buurt zijn. Soms kun je er ook nog wat extra enge effecten aan toevoegen. Als niemand het ziet, is je actie natuurlijk een beetje nutteloos geweest: je kunt dus het beste daar gaan spoken waar veel mensen zijn. Hoe enger jij het maakt, hoe verder de 'atmosphere'-wijzer uitslaat. En dit betekent weer dat je nog meer spookkracht krijgt. Zorg dat je alle 30 gasten uit de villa jaagt. Veel spookplezier!
Spookhuis 1

Spookhuis 1

Denk Spelletjes 3,0 Leid Hector door de puzzels van de Rode Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis 6

Spookhuis 6

Avontuur Spelletjes 2,2 Leid Hector door de puzzels van de Lila Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis II Noordzee

Spookhuis II Noordzee

Avontuur Spelletjes 2,1 Hector vaart op de ijskoude Noordzee, en plotseling doemt er een eiland op aan de horizon. Hectors schip wordt hier heel sterk door aangetrokken, en Hector kan maar één ding doen: naar het eiland varen. Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Spookhuis 5

Spookhuis 5

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Blauwe Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis 7

Spookhuis 7

Avontuur Spelletjes 2,0 Leid Hector door de puzzels van de Paarse Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis II Zwarte Zee

Spookhuis II Zwarte Zee

Avontuur Spelletjes 1,7 Hector heeft een schatkaart gevonden! Er komt een schip aan, en Hector twijfelt geen seconde: hij wil mee, op jacht naar de schat die ergens in de Zwarte Zee verstopt ligt! Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Spookhuis 3

Spookhuis 3

Avontuur Spelletjes 1,7 Leid Hector door de puzzels van de Gele Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis 4

Spookhuis 4

Avontuur Spelletjes 1,5 Leid Hector door de puzzels van de Groene Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis 8

Spookhuis 8

Avontuur Spelletjes 1,4 Leid Hector door alle kamers heen. Hierbij moet je alle geesten verzamelen, anders kun je niet naar buiten. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats dozen om over de gevaarlijke, rode velden te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je hendels overhaalt! Kijk uit voor de skeletten en de zombies! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.
Spookhuis 2

Spookhuis 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Leid Hector door de puzzels van de Oranje Kamer in dit spookhuis!
Spookhuis II Arabische Zee

Spookhuis II Arabische Zee

Avontuur Spelletjes 1,0 Hectors schip is in de woestijn gestrand! Verzamel doodshoofden om naar buiten te kunnen. Ook de sleutels zijn belangrijk, hiermee open je gesloten deuren. Verplaats kratten om over het gevaarlijke water te kunnen lopen, en kijk wat er gebeurt wanneer je op een hendel stapt! Als je hulp nodig hebt, kunnen de perkamentrollen je misschien verder helpen.

Spelletjes - Spookhuis Little Game