LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Advertentie
Biljart 5

Biljart 5

Sport Spelletjes 1,0 Probeer met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten te krijgen. Leuk biljard spel. Je mag het bom pakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Boksen 2

Boksen 2

Sport Spelletjes 0,9 Gebruik je vuisten om de tegenstander te verslaan in de ring!
Mini Golf 5

Mini Golf 5

Sport Spelletjes 0,9 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Kwade scheids

Kwade scheids

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
Gus vs Bus

Gus vs Bus

Behendigheid Spelletjes 0,9 Gus heeft zich weer verslapen, probeer om de bus alsnog te halen door heel hard te rennen.
Volleybal 2

Volleybal 2

Sport Spelletjes 0,9 Probeer de Volleybal op de grond te krijgen aan de kant van de tegenstander.
Eindeloos IJshockey

Eindeloos IJshockey

Sport Spelletjes 0,8 Kies je moeilijkheidsgraad en je team, en leef je dan uit op de ijsbaan waar een spannende en ontzettend snelle ijshockeywedstrijd wordt gespeeld.
Renbaan vol dieren

Renbaan vol dieren

Race Spelletjes 0,8 Wat een sportieve dieren allemaal! Een krokodil, een das, een kameleon, een hond, een beer, een ezel, een inktvis, een konijn, een haai en een schildpad, ze zijn allemaal bereid om hun best te doen op de renbaan. Allemaal hebben ze zo hun eigenschappen, wat conditie, behendigheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen en snelheid betreft. Kies je favoriete dier, en probeer om hem te laten winnen! Je kunt zijn eigenschappen aanpassen, maar dat kost wel geld.
De kampioenen 4

De kampioenen 4

Sport Spelletjes 0,8 Met jouw voetbalteam doe je mee aan kampioenschappen over de hele wereld! Gaan jullie ook dit kampioenschap weer winnen? Tip: ga dichtbij de keeper van de tegenstander staan, geef dan een pass en schiet.
Beijing 2008

Beijing 2008

Sport Spelletjes 0,8 Beleef de Olympische spelen nu thuis! Je kan boogschieten, duiken of gewichtheffen.
Skate Uitdaging

Skate Uitdaging

Behendigheid Spelletjes 0,7 Kies een speler en skate daarmee door een buis en verzamel items om punten te krijgen maar ontwijk obstakels. Elke speler heeft eigen items en een eigen level.
Stickman Freestyle BMX

Stickman Freestyle BMX

Sport Spelletjes 0,7 Stickpoppetje, stap op je crossfiets en rijd de cross van je leven! Je kunt kiezen uit Makkelijk, Normaal en Moeilijk: hoe moeilijker het niveau, hoe harder fouten worden afgestraft. Pak alle bonussen en voer mooie tricks uit!
Eendentriathlon 3

Eendentriathlon 3

Sport Spelletjes 0,6 De eendjes van deel 1 zijn verbeterd. Ze hebben nu nog meer talenten. Ze kunnen zwemmen, klimmen, vliegen en hardlopen. Dit is goed nieuws voor de racers, ze kunnen weer nieuwe wedstrijden houden en veel geld verdienen. Wil je winnen met je eendje, dan zul je het eerst moeten trainen. Ze beginnen allemaal met een specifiek talent. Als je dan het andere talent traint, kun je later aan een wedstrijd deelnemen. Tijdens de training kun je een hoop munten verdienen, dat is toch mooi meegenomen. Bij het klimmen moet je uitkijken voor de uitsteeksels, maar ook voor de nissen want daar kom je niet uit. Spring van de ene naar de andere kant. Bij het zwemmen moet je allerlei obstakels ontwijken, je kunt duiken en springen. Bij het vliegen moet je zelf zorgen dat je overal langs vliegt en nergens tegenaan. De paarse munten versnellen je even. Tijdens het hardlopen zitten allerlei rollende dingen jou in de weg. Spring eroverheen en train zo hard je kunt. Vergeet niet om de munten te verzamelen!
The Champions

The Champions

Sport Spelletjes 0,6 Speel een potje voetbal in de Champions League finale van 2007.
Baseballteam

Baseballteam

Sport Spelletjes 0,6 Kies je team en begin daarna met honkballen. Kies in welke richting je slaat, zodat je een homerun kunt maken als je op tijd en in de goede richting slaat. Veel succes!
Rugby 5

Rugby 5

Sport Spelletjes 0,5 Probeer elke ronde een touchdown te maken zonder gepakt te worden door je tegenstander. Je mag 3 keer gepakt worden.
Verspringen

Verspringen

Sport Spelletjes 0,5 Neem een aanloop en spring zo ver mogelijk! Zorg dat je de lijn niet raakt: spring dus voordat je bij deze lijn bent aangekomen. Kies dan de optimale hoek om zo ver mogelijk te springen!
Hindernisbaan

Hindernisbaan

Sport Spelletjes 0,5 Je bent het bovenste poppetje en het is de bedoeling dat je alle hindernissen overwint en sneller bent dan je tegenstander onderin het scherm.
Discus Kampioen

Discus Kampioen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer de discus zover mogelijk te gooien. Je hebt 3 keer pogingen.
Skyline soccer

Skyline soccer

Sport Spelletjes 0,4 Schop de bal van dak naar dak in dit leuke voetbalspel. Je spelers staan bovenop de wolkenkrabbers van deze grote stad, en in ieder level moet iedere speler de bal minstens 1x in bezit hebben gehad. Probeer de sterren en ballonnen te raken, en zorg dat je wat heldendaden verricht!
Disco Bowlen

Disco Bowlen

Sport Spelletjes 0,4 Gooi een prachtige strike in dit geweldige bowlingspel!
Poolen 2

Poolen 2

Sport Spelletjes 0,4 Kaats met behulp van de witte bal de andere kleuren ballen tegen elkaar aan.
Overkoppen

Overkoppen

Sport Spelletjes 0,4 Probeer zo vaak mogelijk over te koppen met de voetbal.
Waterpolo

Waterpolo

Sport Spelletjes 0,4 Probeer kampioen met waterpolo te worden.
Goal in One

Goal in One

Sport Spelletjes 0,4 Veel plezier met deze kruising tussen een voetbal- en een golfspelletje!
Vliegtuigje Gooien

Vliegtuigje Gooien

Sport Spelletjes 0,4 Probeer om je vliegtuigje zo goed in elkaar te zetten dat het heel ver vliegt!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game