LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

Advertentie
Volleybal 2

Volleybal 2

Sport Spelletjes 1,2 Probeer de Volleybal op de grond te krijgen aan de kant van de tegenstander.
Mini Golf 6

Mini Golf 6

Sport Spelletjes 1,2 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Online Tafeltennis

Online Tafeltennis

Sport Spelletjes 1,2 Versla de kampioen om zo dit online tafeltenniskampioenschap te winnen. Iedere wedstrijd gaat tot 11 punten en er moet minimaal een verschil van 2 punten zijn om te kunnen winnen. Wanneer je een wedstrijd wint, krijg je een upgrade.
Penalty Fever 3D

Penalty Fever 3D

Sport Spelletjes 1,2 Het WK komt eraan: tijd om penalty's te nemen! Laat jouw team de wereldbeker winnen in dit leuke penaltyspel. Je kunt zowel op het doel schieten als het doel verdedigen: beide dingen komen aan bod. Test en verbeter je snelheid en reactievermogen en ga naar huis met die beker!
Bal Trampoline 2

Bal Trampoline 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
Golf 5

Golf 5

Sport Spelletjes 1,1 Probeer zoveel mogelijk ballen op de Green te krijgen. Als je vogels raakt krijg je extra tijd.
Stickman Freestyle BMX

Stickman Freestyle BMX

Sport Spelletjes 1,1 Stickpoppetje, stap op je crossfiets en rijd de cross van je leven! Je kunt kiezen uit Makkelijk, Normaal en Moeilijk: hoe moeilijker het niveau, hoe harder fouten worden afgestraft. Pak alle bonussen en voer mooie tricks uit!
Eendentriathlon

Eendentriathlon

Sport Spelletjes 1,1 Jij bent een stinkend rijke boer, die heel veel land bezit. Op een dag komt er een tornado over, die je hele boerderij verwoest, inclusief de oogst van dat jaar! Toch overleeft iets heel eenvoudigs de alles verwoestende tornado: een eendenei. Het eendje dat eruit kruipt, lijkt een bijzonder talent te hebben, namelijk voor hardlopen, vliegen en zwemmen. Zorg jij dat je, samen met je eendje, genoeg geld verdient om je boerderij weer op te bouwen? Spring over rollende hindernissen heen, en probeer om alle muntjes te verzamelen.
Discus Kampioen

Discus Kampioen

Behendigheid Spelletjes 1,0 Probeer de discus zover mogelijk te gooien. Je hebt 3 keer pogingen.
Skateboard Beer

Skateboard Beer

Sport Spelletjes 1,0 Skate met dit beertje over het hele parcour en maak de vetste trucks, ontwijk de obstakels en verzamel alle objecten.
Goal in One

Goal in One

Sport Spelletjes 1,0 Veel plezier met deze kruising tussen een voetbal- en een golfspelletje!
FOG Vrije trappen

FOG Vrije trappen

Sport Spelletjes 1,0 Laat de wereld zien hoe goed jij bent in het nemen van vrije trappen! Kies je kracht, richting en boog en kijk of de bal in het doel terechtkomt!
Gemengde Gevechtskunsten

Gemengde Gevechtskunsten

Aktie Spelletjes 0,9 Bereid je voor op de komende boksgevechten door alle handelingen goed te oefenen.
Crazy Push Off

Crazy Push Off

Sport Spelletjes 0,9 Gebruik je handen en gevonden wapens om je tegenstanders van de rand te duwen.
Disco Bowlen

Disco Bowlen

Sport Spelletjes 0,9 Gooi een prachtige strike in dit geweldige bowlingspel!
Kwade scheids

Kwade scheids

Behendigheid Spelletjes 0,9 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
Dierenvoetbal

Dierenvoetbal

Sport Spelletjes 0,8 Deze honden en katten vormen samen een voetbalteam. Help jij ze om de wedstrijd te winnen?
Sport Heads Ice Hockey

Sport Heads Ice Hockey

Sport Spelletjes 0,8 Neem het op tegen de grootste neppe hockeyspelers! In Sports Heads: Ice Hockey komen sporthelden zoals Mario Lemur, Bobbie Hulk en Mark Messiah voor. Gebruik je stick of je hoofd om de puck te raken. Activeer zweefbonussen om van je tegenstander te winnen!
Eindeloos IJshockey

Eindeloos IJshockey

Sport Spelletjes 0,8 Kies je moeilijkheidsgraad en je team, en leef je dan uit op de ijsbaan waar een spannende en ontzettend snelle ijshockeywedstrijd wordt gespeeld.
Rugby 2

Rugby 2

Sport Spelletjes 0,8 Speel de bal zo vaak mogelijk over naar je teamgenoten. Wanneer je de overkant hebt bereikt, mag je op het doel proberen te schieten!
Kop 'm erin

Kop 'm erin

Sport Spelletjes 0,8 Probeer al koppend zoveel mogelijk punten te scoren! Deze game kan je in verschillende modes spelen: Championship (tegen andere teams), League (tegen alle teams in de liga), 2 Players (tegen een andere speler op dezelfde computer) en Training (om nieuwe technieken te leren).
3D Golf

3D Golf

Sport Spelletjes 0,7 Probeer om in deze golfgame de bal in de putt te spelen!
Speerwerpen

Speerwerpen

Sport Spelletjes 0,7 Probeer om de speer zo te werpen dat deze in het schild terechtkomt.
Eendentriathlon 3

Eendentriathlon 3

Sport Spelletjes 0,6 De eendjes van deel 1 zijn verbeterd. Ze hebben nu nog meer talenten. Ze kunnen zwemmen, klimmen, vliegen en hardlopen. Dit is goed nieuws voor de racers, ze kunnen weer nieuwe wedstrijden houden en veel geld verdienen. Wil je winnen met je eendje, dan zul je het eerst moeten trainen. Ze beginnen allemaal met een specifiek talent. Als je dan het andere talent traint, kun je later aan een wedstrijd deelnemen. Tijdens de training kun je een hoop munten verdienen, dat is toch mooi meegenomen. Bij het klimmen moet je uitkijken voor de uitsteeksels, maar ook voor de nissen want daar kom je niet uit. Spring van de ene naar de andere kant. Bij het zwemmen moet je allerlei obstakels ontwijken, je kunt duiken en springen. Bij het vliegen moet je zelf zorgen dat je overal langs vliegt en nergens tegenaan. De paarse munten versnellen je even. Tijdens het hardlopen zitten allerlei rollende dingen jou in de weg. Spring eroverheen en train zo hard je kunt. Vergeet niet om de munten te verzamelen!
Rugby 5

Rugby 5

Sport Spelletjes 0,6 Probeer elke ronde een touchdown te maken zonder gepakt te worden door je tegenstander. Je mag 3 keer gepakt worden.
Renbaan vol dieren

Renbaan vol dieren

Race Spelletjes 0,6 Wat een sportieve dieren allemaal! Een krokodil, een das, een kameleon, een hond, een beer, een ezel, een inktvis, een konijn, een haai en een schildpad, ze zijn allemaal bereid om hun best te doen op de renbaan. Allemaal hebben ze zo hun eigenschappen, wat conditie, behendigheid, reactievermogen, uithoudingsvermogen en snelheid betreft. Kies je favoriete dier, en probeer om hem te laten winnen! Je kunt zijn eigenschappen aanpassen, maar dat kost wel geld.
Downhill Jam

Downhill Jam

Behendigheid Spelletjes 0,6 Je bent lekker aan het skateboarden aan de kust, en probeert snelheid te maken en coole tricks uit te voeren. Probeer om alle schoenendozen te verzamelen: deze zijn punten waard waarmee je schoenen kunt kopen. Kijk uit wanneer je een drukke straat oversteekt: voor je het weet ben je er geweest!
De kampioenen 4

De kampioenen 4

Sport Spelletjes 0,6 Met jouw voetbalteam doe je mee aan kampioenschappen over de hele wereld! Gaan jullie ook dit kampioenschap weer winnen? Tip: ga dichtbij de keeper van de tegenstander staan, geef dan een pass en schiet.

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game