LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

Advertentie
Zombievoetbal

Zombievoetbal

Sport Spelletjes 0,4 Weet je wat zombies graag doen? Voetballen met schedels. Ja, het is misschien moeilijk om je zoiets lugubers voor te stellen, maar speel dit spel maar eens om te zien hoe dat eraan toegaat. Help jij de zombie om ervoor te zorgen dat de schedel in het doel belandt?
Poolen 4

Poolen 4

Sport Spelletjes 0,4 Probeer alle ballen binnen te tijd weg te spelen.
Midgetgolf op kantoor

Midgetgolf op kantoor

Sport Spelletjes 0,4 Zit je op kantoor en wordt het je allemaal een beetje te saai? Speel dan midgetgolf op je bureau! Je hebt alleen een balletje nodig, de rest van het golfterrein wordt gevormd door de spullen op je bureau. Probeer het balletje in zo min mogelijk pogingen in het gat te laten belanden!
Skyline soccer

Skyline soccer

Sport Spelletjes 0,4 Schop de bal van dak naar dak in dit leuke voetbalspel. Je spelers staan bovenop de wolkenkrabbers van deze grote stad, en in ieder level moet iedere speler de bal minstens 1x in bezit hebben gehad. Probeer de sterren en ballonnen te raken, en zorg dat je wat heldendaden verricht!
Hindernisbaan

Hindernisbaan

Sport Spelletjes 0,4 Je bent het bovenste poppetje en het is de bedoeling dat je alle hindernissen overwint en sneller bent dan je tegenstander onderin het scherm.
Ballen Dunken

Ballen Dunken

Sport Spelletjes 0,4 Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket te gooien, maar gooi de bal wel in de basket met dezelfde kleur anders telt de worp niet!
Waterpolo

Waterpolo

Sport Spelletjes 0,4 Probeer kampioen met waterpolo te worden.
Verspringen

Verspringen

Sport Spelletjes 0,3 Neem een aanloop en spring zo ver mogelijk! Zorg dat je de lijn niet raakt: spring dus voordat je bij deze lijn bent aangekomen. Kies dan de optimale hoek om zo ver mogelijk te springen!
Penalty's op de begraafplaats

Penalty's op de begraafplaats

Sport Spelletjes 0,3 Ook op de begraafplaats wordt fanatiek gesport! Penalty's schieten doen de grafbewoners maar al te graag. Om beurten neem je de penalty's en ben je de keeper.
Rivier Surfen

Rivier Surfen

Sport Spelletjes 0,3 Surfen op een blad in een rivier vol krokodillen... dat is spannend!
Overkoppen

Overkoppen

Sport Spelletjes 0,3 Probeer zo vaak mogelijk over te koppen met de voetbal.
Wimbledon Tennis

Wimbledon Tennis

Sport Spelletjes 0,2 Probeer om dit tennispotje te winnen.
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
100 Meter Sprint

100 Meter Sprint

Sport Spelletjes 0,2 Probeer om de 100 meter sprint te lopen binnen de gestelde tijd.
Goooaaal!

Goooaaal!

Sport Spelletjes 0,2 De titel van dit spel heeft weinig uitleg nodig: zorg dat je scoort, het ene doelpunt na het andere! Als je de beker wilt winnen, zul je alle voetbalwedstrijden moeten winnen: zelfs gelijkspel wordt beschouwd als verlies, dus de regels zijn streng. Zorg dat je in topvorm bent en poeier de ene bal na de andere in de goal!
In de roos

In de roos

Sport Spelletjes 0,2 Probeer binnen de tijd alle schietschijven te raken in dit Olympische Spelen-spel!
Jetski-avontuur

Jetski-avontuur

Sport Spelletjes 0,1 Help deze jetskiër om zoveel mogelijk sterren te verzamelen en om over obstakels heen te springen. Druk op de spatiebalk wanneer je op het hoogste punt van de helling bent om een supersprong uit te voeren!
Alex Trax

Alex Trax

Sport Spelletjes 0,1 Spring op je crossfiets en probeer om de finish te bereiken!
Bola Wereldwedstrijd

Bola Wereldwedstrijd

Sport Spelletjes 0,1 Neem deel aan een internationaal voetbaltoernooi met echte teams en spelers! Je kunt uit meer dan 50 landen wereldwijd kiezen om te vertegenwoordigen. Gedurende iedere wedstrijd beschik je over de mogelijkheid te schieten, passeren en zijwaarts te tackelen. Maak gebruik van je balvaardigheid om te winnen!
Kwade scheids 2

Kwade scheids 2

Sport Spelletjes 0,1 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Zorg dat je de bal ook in de goal schiet. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
Paw Paw Miau

Paw Paw Miau

Behendigheid Spelletjes 0,1 Kies eerst een kat waarmee je wilt vechten en vervolgens een tegenstander. Zorg ervoor dat je je tegenstander 2 keer KO slaat om een gevecht te winnen.
Rooney's kopstoten

Rooney's kopstoten

Aktie Spelletjes 0,1 Wanneer voetbalspeler Rooney kwaad wordt, kun je maar beter maken dat je wegkomt: links en rechts deelt hij kopstoten uit! Hoe beter hij de spelers, scheidsrechter en lijnrechter raakt, hoe sneller hij rent. Wanneer je niet op tijd drukt, botst hij met zijn gezicht tegen hun hoofden aan en moet je opnieuw beginnen.
Super Slugger

Super Slugger

Sport Spelletjes 0,1 Zorg dat je snel bent en op het juiste moment reageert, zodat je de bal goed raakt en een homerun kan maken!
Surf's up

Surf's up

Sport Spelletjes 0,1 Hoe goed is jouw evenwicht en kun jij een beetje surfen?
Golf 7

Golf 7

Sport Spelletjes 0,1 Probeer in zo min mogelijk pogingen de bal te putten.
Stunten met je fiets

Stunten met je fiets

Race Spelletjes 0,1 Altijd al een stuntfietser willen zijn? Niet genoeg ruimte thuis en bang voor verwondingen? Leer hier hoe je de beste stuntfietser kunt worden. Als je hier oefent doet het geen pijn als je valt of verkeerd neerkomt. Hoe meer stunts je doet, hoe meer punten je krijgt. Laat ze allemaal maar eens zien hoe goed jij bent, niemand kan aan je tippen! Als je veel oefent, word je steeds beter.
Gus vs Bus

Gus vs Bus

Behendigheid Spelletjes ? Gus heeft zich weer verslapen, probeer om de bus alsnog te halen door heel hard te rennen.

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game