LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Advertentie
3D Golf

3D Golf

Sport Spelletjes 0,4 Probeer om in deze golfgame de bal in de putt te spelen!
Ballen Dunken

Ballen Dunken

Sport Spelletjes 0,4 Probeer de bal zo vaak mogelijk in de basket te gooien, maar gooi de bal wel in de basket met dezelfde kleur anders telt de worp niet!
Surfen 2

Surfen 2

Sport Spelletjes 0,4 Ben je deze hoge golven de baas? Laat het zien in deze te gekke 3D game alleen te spelen op speeleiland.nl!!! Behaal de drie niveaus door zoveel mogelijk punten te halen. Succes!!
Poolen 4

Poolen 4

Sport Spelletjes 0,3 Probeer alle ballen binnen te tijd weg te spelen.
Sport Heads Ice Hockey

Sport Heads Ice Hockey

Sport Spelletjes 0,3 Neem het op tegen de grootste neppe hockeyspelers! In Sports Heads: Ice Hockey komen sporthelden zoals Mario Lemur, Bobbie Hulk en Mark Messiah voor. Gebruik je stick of je hoofd om de puck te raken. Activeer zweefbonussen om van je tegenstander te winnen!
Kop 'm erin

Kop 'm erin

Sport Spelletjes 0,3 Probeer al koppend zoveel mogelijk punten te scoren! Deze game kan je in verschillende modes spelen: Championship (tegen andere teams), League (tegen alle teams in de liga), 2 Players (tegen een andere speler op dezelfde computer) en Training (om nieuwe technieken te leren).
Bola Wereldwedstrijd

Bola Wereldwedstrijd

Sport Spelletjes 0,3 Neem deel aan een internationaal voetbaltoernooi met echte teams en spelers! Je kunt uit meer dan 50 landen wereldwijd kiezen om te vertegenwoordigen. Gedurende iedere wedstrijd beschik je over de mogelijkheid te schieten, passeren en zijwaarts te tackelen. Maak gebruik van je balvaardigheid om te winnen!
Super Slugger

Super Slugger

Sport Spelletjes 0,3 Zorg dat je snel bent en op het juiste moment reageert, zodat je de bal goed raakt en een homerun kan maken!
Penalty's op de begraafplaats

Penalty's op de begraafplaats

Sport Spelletjes 0,3 Ook op de begraafplaats wordt fanatiek gesport! Penalty's schieten doen de grafbewoners maar al te graag. Om beurten neem je de penalty's en ben je de keeper.
100 Meter Sprint

100 Meter Sprint

Sport Spelletjes 0,3 Probeer om de 100 meter sprint te lopen binnen de gestelde tijd.
Bal Trampoline

Bal Trampoline

Behendigheid Spelletjes 0,3 Probeer met behulp van de trampoline naar de groene bal toe te springen. Pas op dat je niet in het diepe valt..
Wimbledon Tennis

Wimbledon Tennis

Sport Spelletjes 0,3 Probeer om dit tennispotje te winnen.
Midgetgolf op kantoor

Midgetgolf op kantoor

Sport Spelletjes 0,3 Zit je op kantoor en wordt het je allemaal een beetje te saai? Speel dan midgetgolf op je bureau! Je hebt alleen een balletje nodig, de rest van het golfterrein wordt gevormd door de spullen op je bureau. Probeer het balletje in zo min mogelijk pogingen in het gat te laten belanden!
Goooaaal!

Goooaaal!

Sport Spelletjes 0,2 De titel van dit spel heeft weinig uitleg nodig: zorg dat je scoort, het ene doelpunt na het andere! Als je de beker wilt winnen, zul je alle voetbalwedstrijden moeten winnen: zelfs gelijkspel wordt beschouwd als verlies, dus de regels zijn streng. Zorg dat je in topvorm bent en poeier de ene bal na de andere in de goal!
Rugby 2

Rugby 2

Sport Spelletjes 0,2 Speel de bal zo vaak mogelijk over naar je teamgenoten. Wanneer je de overkant hebt bereikt, mag je op het doel proberen te schieten!
Skateboard Beer

Skateboard Beer

Sport Spelletjes 0,2 Skate met dit beertje over het hele parcour en maak de vetste trucks, ontwijk de obstakels en verzamel alle objecten.
Zombievoetbal

Zombievoetbal

Sport Spelletjes 0,2 Weet je wat zombies graag doen? Voetballen met schedels. Ja, het is misschien moeilijk om je zoiets lugubers voor te stellen, maar speel dit spel maar eens om te zien hoe dat eraan toegaat. Help jij de zombie om ervoor te zorgen dat de schedel in het doel belandt?
In de roos

In de roos

Sport Spelletjes 0,2 Probeer binnen de tijd alle schietschijven te raken in dit Olympische Spelen-spel!
Alex Trax

Alex Trax

Sport Spelletjes 0,2 Spring op je crossfiets en probeer om de finish te bereiken!
Jetski-avontuur

Jetski-avontuur

Sport Spelletjes 0,2 Help deze jetskiër om zoveel mogelijk sterren te verzamelen en om over obstakels heen te springen. Druk op de spatiebalk wanneer je op het hoogste punt van de helling bent om een supersprong uit te voeren!
Speerwerpen

Speerwerpen

Sport Spelletjes 0,1 Probeer om de speer zo te werpen dat deze in het schild terechtkomt.
Kwade scheids 2

Kwade scheids 2

Sport Spelletjes 0,1 Maak de scheidsrechter boos door ballen tegen hem aan te schieten. Zorg dat je de bal ook in de goal schiet. Hoe verder je komt in de levels, hoe uitdagender het wordt om hem te raken!
Rooney's kopstoten

Rooney's kopstoten

Aktie Spelletjes 0,1 Wanneer voetbalspeler Rooney kwaad wordt, kun je maar beter maken dat je wegkomt: links en rechts deelt hij kopstoten uit! Hoe beter hij de spelers, scheidsrechter en lijnrechter raakt, hoe sneller hij rent. Wanneer je niet op tijd drukt, botst hij met zijn gezicht tegen hun hoofden aan en moet je opnieuw beginnen.
Gemengde Gevechtskunsten

Gemengde Gevechtskunsten

Aktie Spelletjes 0,1 Bereid je voor op de komende boksgevechten door alle handelingen goed te oefenen.
Golf 7

Golf 7

Sport Spelletjes 0,1 Probeer in zo min mogelijk pogingen de bal te putten.
Surf's up

Surf's up

Sport Spelletjes 0,1 Hoe goed is jouw evenwicht en kun jij een beetje surfen?
Paw Paw Miau

Paw Paw Miau

Behendigheid Spelletjes 0,1 Kies eerst een kat waarmee je wilt vechten en vervolgens een tegenstander. Zorg ervoor dat je je tegenstander 2 keer KO slaat om een gevecht te winnen.
Rivier Surfen

Rivier Surfen

Sport Spelletjes 0,1 Surfen op een blad in een rivier vol krokodillen... dat is spannend!
Stunten met je fiets

Stunten met je fiets

Race Spelletjes 0,1 Altijd al een stuntfietser willen zijn? Niet genoeg ruimte thuis en bang voor verwondingen? Leer hier hoe je de beste stuntfietser kunt worden. Als je hier oefent doet het geen pijn als je valt of verkeerd neerkomt. Hoe meer stunts je doet, hoe meer punten je krijgt. Laat ze allemaal maar eens zien hoe goed jij bent, niemand kan aan je tippen! Als je veel oefent, word je steeds beter.
Aniball

Aniball

Sport Spelletjes 0,1 Kies je team en speel een potje voetbal tegen een tegenstander of de computer.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game