LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Advertentie
Impact Poolen

Impact Poolen

Sport Spelletjes ? Probeer om alle ballen in de goede gaten te brengen.
Snel Snookeren

Snel Snookeren

Sport Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk de aangegeven ballen in de buckets te schieten. Zorg ervoor dat je dit binnen de gegeven tijd doet.
Poolen 5

Poolen 5

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle ballen zo snel mogelijk in de pockets voordat de tijd, welke op de bal staat, voorbij is. Schiet je de witte bal erin, dan krijg je 5 seconden penalty op elke bal.
Pool deluxe

Pool deluxe

Sport Spelletjes ? Pocket alle biljartballen in de goede volgorde.
Meestersnookeraar

Meestersnookeraar

Sport Spelletjes ? Ben jij een meestersnookeraar? Pocket alle biljartballen voor de tijd op is en ga door naar het volgende level.
Snow Runamuck

Snow Runamuck

Sport Spelletjes ? Slalom zo snel mogelijk naar beneden in dit freestyle snowboardspel!
Snowboarden 9

Snowboarden 9

Sport Spelletjes ? Snowboard in alle levels zoveel mogelijk punten bij elkaar. Elke keer als je een level gehaald hebt wordt er een nieuwe level ontgrendeld. Je kunt ook beter materiaal kopen in de winkel.
Snowboarden 13

Snowboarden 13

Sport Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk tussen de paaltjes door te snowboarden, maar pas op voor hindernissen.
Snowboarden 16

Snowboarden 16

Sport Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen door zoveel mogelijk slaloms te maken binnen de tijd. Pas op dat je niet tegen bomen aan knalt!
Snowboarden 17

Snowboarden 17

Sport Spelletjes ? Haal de vetste stunts uit met je snowboard en probeer zoveel mogelijk punten te halen om naar de volgende level te mogen.
Mickey's wintersport

Mickey's wintersport

Sport Spelletjes ? Mickey Mouse is op wintersport, en hij heeft besloten om deze keer te gaan snowboarden. De piste bevat allerlei uitdagingen en obstakels, die jij samen met hem zult ontdekken wanneer jullie de helling afdalen. Zorg dat Mickey zoveel mogelijk tricks uitvoert, en zo min mogelijk obstakels raakt!
Olympisch snowboarden

Olympisch snowboarden

Sport Spelletjes ? Raas zo snel je kunt op je snowboard de helling af, steeds tussen de vlaggetjes door. Als je een poortje mist, worden er voor straf 5 seconden bij je eindtijd opgeteld. Maar als je mooie stunts maakt, worden er seconden van je eindtijd afgetrokken en scoor je hoger. Succes!
Pittige piste

Pittige piste

Sport Spelletjes ? Jij bent een doorgewinterde snowboarder die een kick krijgt van gevaarlijke pistes! Verzamel gouden munten om nieuwe spullen en stunts mee te kunnen betalen. Kijk uit voor de sneeuwballen en de letters! Ook de stalactieten in de grotten kunnen gevaarlijk zijn. Probeer om zo veel mogelijk bonuspunten te verzamelen!
iStunt 2

iStunt 2

Sport Spelletjes ? Jij bent een snowboarder die nergens bang voor is! Voer de coolste stunts en sprongen uit en zorg dat je niet over de kop slaat. Verzamel sterren en zorg dat je alle rode vlaggen raakt.
Flitsend over de piste

Flitsend over de piste

Sport Spelletjes ? Zorg dat je snowboarder van de helling afglijdt zonder brokken te maken, en laat hem zo veel mogelijk coole stunts uitvoeren!
Rioolskater

Rioolskater

Behendigheid Spelletjes ? Scoor punten door het maken van trucs en grinds!
Kickflip

Kickflip

Sport Spelletjes ? Probeer 500 punten te behalen met allerlei vette stunts en trucjes.
Taz Halfpipe

Taz Halfpipe

Behendigheid Spelletjes ? Taz gaat skaten! Maak vette grips en kicks in de halfpipe!
Timon en Pumbaa Halfpipe

Timon en Pumbaa Halfpipe

Behendigheid Spelletjes ? Timon leeft zich uit in de halfpipe! Wanneer hij eenmaal in de lucht zweeft, druk je op het pijltje omhoog om zijn hoogte en snelheid te vergroten. Wanneer hij begint te dalen, druk je op het pijltje omlaag om zijn valsnelheid te verhogen. Wanneer Timon bij de halfpipe in de buurt komt, druk je op de linker- of rechterpijltjestoets, afhankelijk van de richting waarin hij gaat. Druk op de spatiebalk wanneer hij dichtbij Rafiki is, voor een kleine snelheidsboost.
Skateboard achtervolging

Skateboard achtervolging

Behendigheid Spelletjes ? Carl 2 heeft je rugzak gejat, dus spring op je skateboard en zet de achtervolging in! Je kunt dit spel als Carl of als Jamie spelen. Er zijn drie moeilijkheidsgraden: 'rookie', 'semi-pro' en 'pro'.
Straatskater

Straatskater

Behendigheid Spelletjes ? Skateboard door de straten van deze grote stad en voer allerlei tricks uit om zo veel mogelijk punten te halen!
Extreem skaten

Extreem skaten

Behendigheid Spelletjes ? Heb je last van hoogtevrees? Dan is dit spannende en snelle skatespel misschien iets te heftig voor jou, want de hellingen zijn zo steil en de sprongen zo ver, dat je er duizelig van zou kunnen worden. Voor de liefhebbers van de kick van snelheid en coole tricks is dit het perfecte spel. Stap op je skateboard, suis de bergen af en zie wat op je pad komt. Het is belangrijk dat je je skateboard in balans houdt en ervoor zorgt dat je skateboard in de juiste stand staat wanneer je landt na een sprong.
Air Hockey 11

Air Hockey 11

Sport Spelletjes ? Speel online een potje Air Hockey. Probeer om meer punten te halen dan je tegenstander om naar de volgende level te gaan.
Mini Golf 8

Mini Golf 8

Sport Spelletjes ? Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Pitch 'n golf

Pitch 'n golf

Sport Spelletjes ? Speel midgetgolf in een huis. Van keuken tot slaapkamer, overal wordt gespeeld.
Mini Golf 18

Mini Golf 18

Sport Spelletjes ? Pot de witte bal in de pocket voordat de tijd op is. Je kunt verschillende items pakken om meer punten te verzamelen.
Mini Golf 23

Mini Golf 23

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de golfbal telkens in de hole, je kunt hierbij gebruik maken van de blokken die aan de zijkant liggen.
Puyopuyo Golf

Puyopuyo Golf

Sport Spelletjes ? Houd de linker muisknop ingedrukt om het golfballetje naar de hole te sturen, en doe dit op iedere baan.
Gekke vingergolf

Gekke vingergolf

Sport Spelletjes ? Dit is een echt gek golfspelletje! In plaats van een club moet je het hier doen met een vinger. Put de golfbal door hem zo snel je kunt met je vinger naar de vlag te schieten. Lachen maar!
Golf op het voetbalveld

Golf op het voetbalveld

Sport Spelletjes ? Lijkt het je leuk om te golfen met een voetbal? Dit is wel een heel bijzondere combi van twee sporten, en toch werkt het. De hole is wat groter, maar voor de rest gaat het ook hier om een mix van precisie, voorzichtigheid en lef. Probeer om een hole-in-one te scoren!
Rocket Bike

Rocket Bike

Sport Spelletjes ? Kies een maffe motorracer, "koop" wat handigheidjes voor de race en RACE!
BMX fietsen 4

BMX fietsen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je BMX-Fiets over de bergen heen te komen en backflips te maken.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game