LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

Advertentie
Penalty's Schieten 14

Penalty's Schieten 14

Sport Spelletjes ? Probeer alle 10 ballen in de goal te schieten.
Pittige piste

Pittige piste

Sport Spelletjes ? Jij bent een doorgewinterde snowboarder die een kick krijgt van gevaarlijke pistes! Verzamel gouden munten om nieuwe spullen en stunts mee te kunnen betalen. Kijk uit voor de sneeuwballen en de letters! Ook de stalactieten in de grotten kunnen gevaarlijk zijn. Probeer om zo veel mogelijk bonuspunten te verzamelen!
Animal Football 2010

Animal Football 2010

Sport Spelletjes ? Probeer dit leuke voetbalspel in de jungle! De leeuw heeft de chimpansee uitgenodigd om een rondje penaltyschieten te spelen. Nu moet de chimpansee zo veel goals schieten als hij maar kan. Bepaal de hoek en de richting van de bal zorgvuldig en schiet prachtige goals!
Tennis 8

Tennis 8

Sport Spelletjes ? Zorg dat je 3 keer wint van je tegenstander om tegen de volgende tegenstander te mogen spelen.
Parachutekonijn

Parachutekonijn

Behendigheid Spelletjes ? Spring uit het vliegtuig en verzamel zo veel mogelijk wortels. Als je genoeg wortels hebt verzameld, kun je de parachute openen.
Bugs Bunny Honkbal

Bugs Bunny Honkbal

Sport Spelletjes ? Klik op het juiste moment op het juiste vierkantje en sla een homerun.
Spook Voetbal

Spook Voetbal

Sport Spelletjes ? Speel tegen de mensen of spoken en probeer de wedstrijd te winnen.
Puyopuyo Golf

Puyopuyo Golf

Sport Spelletjes ? Houd de linker muisknop ingedrukt om het golfballetje naar de hole te sturen, en doe dit op iedere baan.
Flitsend over de piste

Flitsend over de piste

Sport Spelletjes ? Zorg dat je snowboarder van de helling afglijdt zonder brokken te maken, en laat hem zo veel mogelijk coole stunts uitvoeren!
Goederen Overladen

Goederen Overladen

Behendigheid Spelletjes ? Help de piraten om hun schip vol te laden!
Basketbal 7

Basketbal 7

Sport Spelletjes ? Probeer zovaak mogelijk de bal in de basket te gooien.
Galactische golfbaan

Galactische golfbaan

Behendigheid Spelletjes ? Speel golf in de ruimte en probeer het balletje in zo min mogelijk pogingen in de hole te slaan!
Snow Runamuck

Snow Runamuck

Sport Spelletjes ? Slalom zo snel mogelijk naar beneden in dit freestyle snowboardspel!
Snowboarden 9

Snowboarden 9

Sport Spelletjes ? Snowboard in alle levels zoveel mogelijk punten bij elkaar. Elke keer als je een level gehaald hebt wordt er een nieuwe level ontgrendeld. Je kunt ook beter materiaal kopen in de winkel.
Jordan Xtreme

Jordan Xtreme

Sport Spelletjes ? Speel basketball met Michael Jordan! Gooi de bal zo vaak door de ring als je maar kunt voor je tijd om is en behaal een monster score!
Penalty's Schieten 11

Penalty's Schieten 11

Sport Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk goals te maken. Hoe meer goals je maakt hoe moeilijker het wordt. Je kan onderin beeld aangeven welke kant de bal op moet, of er effect aan zit, hoe hard die moet gaan en op welke hoogte de bal in de goal moet vliegen.
Olympisch snowboarden

Olympisch snowboarden

Sport Spelletjes ? Raas zo snel je kunt op je snowboard de helling af, steeds tussen de vlaggetjes door. Als je een poortje mist, worden er voor straf 5 seconden bij je eindtijd opgeteld. Maar als je mooie stunts maakt, worden er seconden van je eindtijd afgetrokken en scoor je hoger. Succes!
Ninja Golf

Ninja Golf

Sport Spelletjes ? Probeer om de bal naar het einde van het veld te slaan en de eindbaas te verslaan!
Mini Golf 23

Mini Golf 23

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de golfbal telkens in de hole, je kunt hierbij gebruik maken van de blokken die aan de zijkant liggen.
Extreem skaten

Extreem skaten

Behendigheid Spelletjes ? Heb je last van hoogtevrees? Dan is dit spannende en snelle skatespel misschien iets te heftig voor jou, want de hellingen zijn zo steil en de sprongen zo ver, dat je er duizelig van zou kunnen worden. Voor de liefhebbers van de kick van snelheid en coole tricks is dit het perfecte spel. Stap op je skateboard, suis de bergen af en zie wat op je pad komt. Het is belangrijk dat je je skateboard in balans houdt en ervoor zorgt dat je skateboard in de juiste stand staat wanneer je landt na een sprong.
Gekke Goudvis

Gekke Goudvis

Sport Spelletjes ? Schiet de goudvis terug in de kom, want een vis op het droge, dat kan niet goed blijven gaan! In de 'Classic'-modus speel je voor punten en in de 'Skins'-modus speel je ook nog eens voor munten. Je kunt dit spel ook met zijn tweeën spelen!
Vectorific

Vectorific

Behendigheid Spelletjes ? De bedoeling van deze game is om zoveel mogelijk punten te verzamelen zonder dat je uit de ring word gestoten.
Timon en Pumbaa Halfpipe

Timon en Pumbaa Halfpipe

Behendigheid Spelletjes ? Timon leeft zich uit in de halfpipe! Wanneer hij eenmaal in de lucht zweeft, druk je op het pijltje omhoog om zijn hoogte en snelheid te vergroten. Wanneer hij begint te dalen, druk je op het pijltje omlaag om zijn valsnelheid te verhogen. Wanneer Timon bij de halfpipe in de buurt komt, druk je op de linker- of rechterpijltjestoets, afhankelijk van de richting waarin hij gaat. Druk op de spatiebalk wanneer hij dichtbij Rafiki is, voor een kleine snelheidsboost.
Baseball 6

Baseball 6

Sport Spelletjes ? Probeer een hoge score te halen door zoveel mogelijk homeruns te slaan.
Rotsrijder

Rotsrijder

Race Spelletjes ? Rij met je crossfiets over dit rotsachtige landschap en probeer zoveel mogelijk punten te verdienen. Om snel vaart te maken, kan je achterover leunen tijdens het fietsen. Om een backflip uit te voeren, moet je achterover blijven leunen wanneer je al in de lucht bent. Als je een kuil in rijdt, moet je achterover leunen en je voorwiel er als eerste in terecht laten komen. Voer backflips uit zo vaak je kan, want dan verhoog je je score. Veel plezier!
Zeil Avontuur 2

Zeil Avontuur 2

Sport Spelletjes ? Pak alle boeien in elk level met je zeilboot.
Parachute Schaap

Parachute Schaap

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om alle sterretjes te vangen in de lucht.
Hoops Mania

Hoops Mania

Sport Spelletjes ? Probeer om in 30 seconden zo veel mogelijk doelpunten te scoren!
UEFA Kwartfinale

UEFA Kwartfinale

Behendigheid Spelletjes ? Kies je team en win de Champions League! Jij bestuurt de speler waar het groene rondje omheen staat. Wanneer de keeper de bal in bezit heeft, kun je je speler even niet besturen. Let goed op de 'vermoeidheidsbalk': wanneer deze rood wordt, heeft je speler niet meer voldoende energie om te schieten of om een pass uit te voeren. Hoe verder je komt in de competitie, hoe moeilijker het wordt om je tegenstanders te verslaan. Als je het kampioenschap wint, verdien je 275 bonuspunten!
Recht op het doel

Recht op het doel

Sport Spelletjes ? In dit spel kan je drie sporten beoefenen: voetbal, tennis en golf. Voetbal: klik en houd de muisknop ingedrukt om te richten. Laat de muisknop los om te schieten. Tennis: klik en houd de muisknop ingedruk om te serveren. Klik nog een keer om de bal te slaan. Golf: klik om met je swing te beginnen. Klik nog een keer om de kracht te bepalen, en daarna nog eens om de bal te slaan.
Rugby 4

Rugby 4

Sport Spelletjes ? Tackle je tegenstander en duw hem over de lijn.
Baby Parachute

Baby Parachute

Behendigheid Spelletjes ? Deze baby hangt aan een parachute, en wil zo veel mogelijk melkflesjes verzamelen want hij heeft heel erg dorst. Kijk je wel uit voor de wolkjes?

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game