LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

Advertentie
Echt straatbasketbal

Echt straatbasketbal

Sport Spelletjes 0,6 Maak je op voor een echte uitdaging op het veld. Hoeveel lastige schoten krijg jij voor elkaar? Je hebt een paar goede vaardigheden nodig om het eind van dit intense basketbalspel te halen.
American Football Kicks

American Football Kicks

Sport Spelletjes ? Hoeveel fieldgoals kun jij scoren in dit uitdagende American football-spel? Houd je aandacht erbij om je team naar de overwinning te leiden.
Jump trucs: Puzzeleditie

Jump trucs: Puzzeleditie

Sport Spelletjes ? Oefen je jump shots en ontgrendel alle puzzelvakken in dit unieke basketbalspel. Zul je veel punten winnen en ook alle puzzels oplossen?
Baseball Pro

Baseball Pro

Sport Spelletjes ? Werp je volle gewicht in de schaal in dit gratis online spel. Hoeveel homeruns kun jij slaan voordat de pitcher geen ballen meer heeft? Ga de uitdaging aan.
Home Run Champion

Home Run Champion

Sport Spelletjes ? Kun jij een homerun slaan en het andere team alle hoeken van het veld laten zien?
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Snooker 2

Snooker 2

Behendigheid Spelletjes 3,0 Speel alle ballen in de pockets. Schiet elke keer eerst een rode bal in de pocket voordat je een gekleurde bal in de pocket mag schieten.
8-ball en Pool

8-ball en Pool

Sport Spelletjes 2,8 Dit 8-Ball- en Poolspel kun je tegen een andere speler spelen, of tegen de computer. De regels worden (in het Engels) in de game zelf uitgelegd. Veel plezier!
Biljart 2

Biljart 2

Sport Spelletjes 2,8 Dit is een leuk biljartspel waarin je met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten probeert te krijgen. Je mag het bompakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Snel Biljarten

Snel Biljarten

Sport Spelletjes 0,4 Dit is een bijzonder biljartspel waarin je bommen gaat proberen weg te stoten. Zorg dat de witte bal niet in 1 van de gaten komt! Gebruik de witte bal om de bommen in de gaten te stoten.

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game