LeukeSpellen.Be

Sport Spelletjes: River Rapids, Snow Ride, Wake Boarden, Disc Golf

Advertentie
Biljart 2

Biljart 2

Sport Spelletjes 2,6 Dit is een leuk biljartspel waarin je met de witte bal de andere kleuren ballen in de gaten probeert te krijgen. Je mag het bompakketje niet raken dat midden op de tafel ligt.
Snel Biljarten

Snel Biljarten

Sport Spelletjes 0,7 Dit is een bijzonder biljartspel waarin je bommen gaat proberen weg te stoten. Zorg dat de witte bal niet in 1 van de gaten komt! Gebruik de witte bal om de bommen in de gaten te stoten.
Mini Golf 1

Mini Golf 1

Sport Spelletjes 0,7 Je gaat midgetgolfen. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen.
Snooker

Snooker

Sport Spelletjes 0,3 Dit is een leuk snookerspel. Pot altijd eerst de rode bal, hiervoor krijg je 1 punt. Daarna mag je kiezen uit de andere ballen die er nog over zijn. Het aantal punten dat deze waard zijn, staat op de ballen zelf.
Mexicaans worstelen

Mexicaans worstelen

Aktie Spelletjes 5,3 Heb je wel eens van Mexicaans worstelen gehoord? Mexicaans worstelen, ook wel 'Lucha libre' genoemd, is een worstelsport waarin kleurrijke maskers worden gebruikt. Kies je 'luchador' en laat hem in de ring zo veel mogelijk overwinningen behalen! Bij iedere overwinning verdien je punten, die je kunt gebruiken om je uiterlijk en vechttechnieken te verbeteren. Als je alle vijf de sterren vult, kun je heel speciale technieken uitvoeren.
King of Defenders

King of Defenders

Sport Spelletjes 5,2 Probeer om alle ballen in de goal te koppen!
Penalty's WK 2010

Penalty's WK 2010

Sport Spelletjes 5,0 Begin aan de wedstrijd, kies je favoriete team en begin aan een zenuwslopende shoot-out! Jij bent afwisselend de speler en de doelman. Als jij het schot mag maken, kun je de richting, hoogte en kracht van je schop beneden je instellen. Als jij de doelman bent, zie je kort voordat de bal eraan komt een kruis in het doel verschijnen. Klik bij die plek om de bal te vangen.
De ultieme keeper

De ultieme keeper

Sport Spelletjes 4,3 De hoop van jouw voetbalteam is op jou gevestigd! Jij moet de ballen uit het doel houden zodat de tegenstander geen kans krijgt om te scoren. Voor iedere gestopte bal krijg je één handschoen op je scorebord. Wanneer het je lukt om de bal te vangen, krijg je hier zelfs twee handschoentjes voor. Wanneer je er drie hebt, scoort jouw team een doelpunt. Wanneer de tegenstander toch door jouw verdediging heen komt en dus scoort, verlies je alle handschoenen die je tot dan toe had verzameld. Laat jij iedereen zien hoe goed je kunt keepen?
Penalty Fever

Penalty Fever

Sport Spelletjes 4,0 Probeer om de winnaar te worden van deze penalty shooter game.
Twee keer biljarten

Twee keer biljarten

Behendigheid Spelletjes 4,0 In dit biljartspel kun je kiezen tussen 8-ball en straight poolbiljart. Je kunt alleen, tegen de computer of tegen een ander spelen. Je kunt ook kiezen of je hulplijnen wilt: klik op het icoontje boven rechts om de hulp aan of uit te zetten.
Poolen

Poolen

Sport Spelletjes 3,9 Je gaat poolen tegen de computer. Succes!
Strand Volleybal

Strand Volleybal

Sport Spelletjes 3,9 Speel een potje strand volleybal tegen verschillende tegenstanders.
Voetballen 4

Voetballen 4

Sport Spelletjes 3,8 Laat allerlei verschillende landen tegen elkaar voetballen in dit leuke voetbalspel. Je kunt tegen de computer spelen, maar ook met twee spelers op één computer. Veel plezier!
Sumoworstelen

Sumoworstelen

Sport Spelletjes 3,7 Dit is een sumoworstelpartij op grote hoogte! Het is aan jou om je tegenstanders van de ijsberg te laten vallen. Lukt het jou om het hoogste level te halen?
Air Hockey 10

Air Hockey 10

Behendigheid Spelletjes 3,6 Probeer 7 punten bij de tegenstander te maken en zijn aanvallen tegen te houden om zo naar het volgende level te gaan.
Boksen 1

Boksen 1

Sport Spelletjes 3,6 Gebruik je vuisten om de tegenstander te verslaan in de ring!
Air Hockey 8

Air Hockey 8

Sport Spelletjes 3,5 Probeer om meer goals dan je tegenstander te maken en ga door naar de volgende level!
Schansspringen 2

Schansspringen 2

Sport Spelletjes 3,5 Dit is een leuk schansspringspel, waarin je gaat proberen om zo ver mogelijk van de schans te springen. Succes!
Vrije Trap 4

Vrije Trap 4

Sport Spelletjes 3,4 Free Kick Mania is een voetbalspelletje waarin je vrije trappen moet nemen. Hou je ook rekening met de windrichting?
Air Hockey 6

Air Hockey 6

Sport Spelletjes 3,4 Zorg dat je tegenstander niet scoort, blokkeer zijn aanvallen en probeer het schijfje in zijn goal te krijgen.
Euro 2004 Volley

Euro 2004 Volley

Sport Spelletjes 3,4 Je krijgt een voorzet en probeert om de bal in het doel te schieten. Oefening baart kunst!
Emo Voetbal

Emo Voetbal

Sport Spelletjes 3,3 In deze 1 tegen 1 voetbal game dien je te spelen met 2 spelers.
BMX fietsen 3

BMX fietsen 3

Sport Spelletjes 3,2 Probeer om met je fiets de vetste tricks te maken op de halfpipe!
Pool Jam

Pool Jam

Sport Spelletjes 3,2 Probeer binnen de tijd alle ballen in de gaten weg te spelen.
Biljart 6

Biljart 6

Behendigheid Spelletjes 3,2 Probeer om zo snel mogelijk in deze biljart game de ballen weg te spelen voordat de ballen ontploffen.
Darten 2

Darten 2

Sport Spelletjes 3,2 Begin bij 301 of 501 punten en gooi jezelf zo snel mogelijk naar 0!
Volleybal

Volleybal

Sport Spelletjes 3,1 Probeer om in dit volley bal spel de bal naar de overkant te koppen.
Tafelvoetbal

Tafelvoetbal

Sport Spelletjes 3,0 Speel een leuk potje tafelvoetbal. Elke keer dat de bal voorbij rolt, krijg je een kans om de bal in het doel te schieten. Scoor zoveel doelpunten als je kunt voor de minuut voorbij is. Veel plezier!
Vrije Trap EK 2008

Vrije Trap EK 2008

Sport Spelletjes 3,0 Zorg ervoor dat je telkens de vrije trap weet binnen te schieten. De stippelijn geeft aan welke kant de bal opgaat. Als je gescoord hebt, ga je naar het volgende level.
Skateboard City

Skateboard City

Behendigheid Spelletjes 3,0 Volbreng deze missies en word een levende legende in de skatewereld!

Spelletjes - Sport Spelletjes Little Game