LeukeSpellen.Be

Springen: Touwen Springen, Jump Jump, Moglin Punter, Pendulumeca

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Kerstnoten verzamelen 3

Kerstnoten verzamelen 3

Kerst Spelletjes 3,3 Deze eekhoorn moet nog vóór de kerstdagen een lijst met klusjes afhandelen waaronder noten verzamelen voor haar kerstfeest. Zou jij haar met dit klusje kunnen helpen? Ze moet wel uitkijken voor sneeuwpoppen en vervelende egels.
Springende pinguïn

Springende pinguïn

Behendigheid Spelletjes 1,6 Help deze kleine pinguïn van ijsschots naar ijsschots te springen! Verzamel onderweg voedsel om punten te scoren. Blijf niet te lang op een schots staan, anders zink je het ijskoude water in! Heel veel springplezier met je nieuwe pinguïnvriend!
Nut rush

Nut rush

Behendigheid Spelletjes 0,8 Dit schattige eekhoorntje is voor het eerst op zoek naar voedsel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van de noten? Probeer zo ver mogelijk te komen en zo veel mogelijk noten te verzamelen om een topscore te behalen. Veel plezier!
Blaaskaak

Blaaskaak

Behendigheid Spelletjes ? Deze kerel is een beetje een blaaskaak. Letterlijk! Ga met hem op pad terwijl hij zich al blazend een weg baant door een maf land gevuld met torens en enge monsters in dit actiespelltje.
Meneer Sprong Avonturenland

Meneer Sprong Avonturenland

Behendigheid Spelletjes ? Dit brave konijntje is op weg naar een cool amusementspark. Maar hij moet eerst door een paar gevaarlijke gebieden in zijn koninkrijk springen. Kun jij hem onderweg beschermen in dit actiespel?

Spelletjes - Springen Little Game