LeukeSpellen.Be

Springen: Touwen Springen, Jump Jump, Moglin Punter, Pendulumeca

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Duikende Pinguin

Duikende Pinguin

Behendigheid Spelletjes 2,2 Help de pinguin om een mooie duik te maken in het ijskoude water. De duikplank staat klaar, en de pinguin bereidt zich voor op een frisse duik! Duik voordat je bij de vlag bent, draai meer rond om extra punten te verdienen, en zorg dat je niet op je buik landt!
Jump Jump

Jump Jump

Behendigheid Spelletjes 1,3 Help jij het aapje om in het bos om van boom naar boom te slingeren?
Freeway Fury

Freeway Fury

Race Spelletjes 1,2 Je scheurt over de snelweg, waar natuurlijk nog veel meer auto's rijden. Het gekke is wel, dat er in deze auto's geen bestuurders lijken te zitten. Dat is dus een extra uitdaging: van de ene naar de auto springen. Dit geeft niet alleen een kick, maar levert ook nog eens extra punten op. Zo zijn er nog meer stunts die je uit kunt voeren om extra punten te scoren. Wat dacht je van de optie 'slam': een andere auto rammen, zonder dat je daarbij je eigen auto beschadigt. Doe dit dus niet te hard! Ook kun je voor de lol even gaan spookrijden aan de andere kant van de snelweg. Kijk wel uit, want voor je het weet ramt een tegenligger je frontaal. Veel rijplezier!
Pogo-schommel

Pogo-schommel

Behendigheid Spelletjes 0,3 Dit is een heel bijzondere schommel: eentje waarmee je kunt pogoën! Schommel heen en weer, en probeer zo ver mogelijk gelanceerd te worden!
Polsstokavontuur

Polsstokavontuur

Sport Spelletjes 0,1 Veel plezier met dit virtuele polsstokhoogspringen! Pas de hoogte van de stok aan en klik vervolgens op play. Pas de snelheid aan en blijf binnen de juiste snelheid en hoogte door ervoor te zorgen dat het pijltje in het groene veld blijft. Klik om de stok los te laten en te springen.
Moglin Punter

Moglin Punter

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het diertje op het taartje te laten trappen!
Snelwegmuis

Snelwegmuis

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een muisje dat van auto naar auto springt en een paraplu gebruikt om wat langer in de lucht te blijven. Klik om de lucht in te springen, en klik om weer te landen, wanneer je ziet dat je te laag zweeft of dat je paraplu geen energie meer heeft. Verzamel aardbeitjes voor extra kracht! In de energiebalk kun je zien hoeveel kracht je paraplu nog heeft.
Jungle Boek

Jungle Boek

Behendigheid Spelletjes ? Help Mowgli door de jungle te komen met behulp van de lianen. Maar pas op dat je niet in het water valt!
Cowboy Kid gaat op pad

Cowboy Kid gaat op pad

Behendigheid Spelletjes ? Help jij Cowboy Kid om de Superbowl te bereiken? Met zijn lasso vangt hij gele driehoekjes waarmee hij upgrades kan kopen. Kijk uit dat hij niet in het ravijn belandt!
Blok 0815

Blok 0815

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Blok 0815 en je wordt gebruikt in een experiment. Probeer om in iedere kamer de uitgang te bereiken zonder in de afgrond te storten!
Muis Slingeren

Muis Slingeren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met deze muis de uitgang te bereiken. Je verplaatst de muis door met de amulet te gooien.
Superkikker

Superkikker

Avontuur Spelletjes ? Superkikker houdt van springen, het liefst zo ver en hoog mogelijk. Ook hapt hij graag libellen uit de lucht, het liefst nog tijdens zijn sprong. Help jij hem om al springend zijn maag te vullen, zonder dat hij op de gevaarlijke, houten pinnen terechtkomt?
Diepzeeduiker 2

Diepzeeduiker 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens in elke level de luchtbuis te bereiken. Dit doe je door over alle ravijnen heen te springen, en geen dingen aan te raken die je pijn kunnen doen!
Bijzondere zwaartekracht

Bijzondere zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? De vrouw van dit vriendelijke blokje is gekidnapt! Hij wil haar bevrijden en gaat op zoek. De zwaartekracht is heel bijzonder in dit spel, dat zul je wel merken!
Pendulumeca

Pendulumeca

Behendigheid Spelletjes ? Slinger van balk naar balk en breek een nieuw record!
Frankensplit

Frankensplit

Behendigheid Spelletjes ? Help jij het monster van Frankenstein om de uitgang te bereiken? In deze grappige platformgame zie je twee verschillende schermpjes naast elkaar. In het schermpje waar je muiscursor is, bestuur je het poppetje. In beide schermpjes moet je het monster van Frankenstein naar de uitgang leiden. Ben je goed in multitasken? Dan is dit jouw moment om te laten zien wat je kunt en een highscore neer te zetten!
Touwen Springen

Touwen Springen

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt de diepte in geslingerd, maar gelukkig heb je een touw dat je overal aan vast kunt haken om zo van de ene plek naar de andere te slingeren. Succes!

Spelletjes - Springen Little Game