LeukeSpellen.Be

Stiekem Kussen: Kantoorkusjes, Stiekem Kusjes Geven, Kussen op School, Kantoor Kus

Ga terug naar Meisjes Spelletjes
Advertentie
Heldenkusjes

Heldenkusjes

Meisjes Spelletjes 6,2 Ladybug en Chat Noir zijn superhelden en ze willen elkaar dolgraag wat superkusjes geven. Kun jij ze in dit kusspel helpen om samen een romantisch moment te beleven zonder dat Chloé en haar vriendin jaloers worden?
Zeemeerminprinses Ariel kust onder de mistletoe

Zeemeerminprinses Ariel kust onder de mistletoe

Meisjes Spelletjes 3,4 De zeemeerminprinses en haar knappe vriendje willen een romantisch ogenblik onder de mistletoe vieren zonder dat iemand dat ontdekt. Kun je ze helpen een paar kusjes te stelen zonder dat ze worden ontdekt in dit kerstspel voor meisjes?
Stiekem Kussen 3

Stiekem Kussen 3

Behendigheid Spelletjes 4,1 Probeer met je geliefde te zoenen zonder dat iemand jullie ziet.
Stiekem Kusjes Geven

Stiekem Kusjes Geven

Avontuur Spelletjes 3,9 Probeer om te zoenen in deze discotheek, maar pas op dat de paparazi je niet betrapt !
Paris Hilton Kussen

Paris Hilton Kussen

Meisjes Spelletjes 3,9 Paris is vrijgezel en op zoek naar een leuke vriend. Probeer haar met een leuke jongen te laten zoenen, maar pas op dat de rest van de wereld hen niet ziet!
Geflirt op school

Geflirt op school

Meisjes Spelletjes 3,4 Laat de andere meiden uit je klas zien wie de grootste jongensversierster is! Zorg dat alle jongens in de klas verliefd op je worden. Als een ander meisje je uitdaagt, moet je zo snel mogelijk achter elkaar klikken op de jongen waar je je zinnen op hebt gezet, om hem zo te veroveren.
Kussen

Kussen

Meisjes Spelletjes 3,4 Probeer alle vrouwen te kussen voordat hun hartje leeg is.
Stiekem Kussen 2

Stiekem Kussen 2

Meisjes Spelletjes 3,4 Probeer elkaar te kussen zonder dat je kinderen het zien. Zodra de balk vol is ga je naar het volgende level.
Blokkeren en Kussen

Blokkeren en Kussen

Meisjes Spelletjes 3,1 Je vriendin is boos op je en probeert je te slaan. Probeer dat te voorkomen door haar vlug te kussen..
Eerste Date 2

Eerste Date 2

Meisjes Spelletjes 3,1 Jenny wil graag zoenen met haar date, maar ze wil niet dat de rest van de familie haar ziet. Zoen dus alleen op de momenten als niemand kijkt!
Kantoorkusjes

Kantoorkusjes

Meisjes Spelletjes 3,0 Je zit samen met je geliefde collega op het kantoor. Kus haar op de mond, maar pas op dat de baas jullie niet betrapt !
Verliefde Kussers

Verliefde Kussers

Meisjes Spelletjes 2,8 Probeer tussen alle jongens (of meisjes) jouw droomprins(es) te vinden. En kus hem/haar dan maar pas op dat je niet begint te kussen als andere mensen zitten te staren.
Tom Cruise Kussen

Tom Cruise Kussen

Meisjes Spelletjes 2,8 Tom en zijn vrouw zijn uitgenodigd op de Oscar uitreiking. Ze willen graag met elkaar zoenen, maar dat kan alleen als niemand kijkt...
Kantoor Kus

Kantoor Kus

Meisjes Spelletjes 2,7 Probeer zoveel mogelijk hartjes te vullen voor de werkdag om is en pas op dat je niet wordt betrapt.
Victoria Kussen

Victoria Kussen

Meisjes Spelletjes 2,7 Zorg ervoor dat David Beckham zijn vrouw Victoria kust op een pers bijeenkomst maar pas op dat niemand van de pers dat ziet. Maak de kus balk onderin beeld helemaal vol voordat de tijd voorbij is.
Kus Weg

Kus Weg

Behendigheid Spelletjes 2,4 Ontwijk de rokende personen en zoek naar iemand die niet rookt. Ga vervolgens met hem zoenen. Als je de zoen goed uitvoert ga je door naar de volgende level.
Perry Potter

Perry Potter

Meisjes Spelletjes 2,0 Kijk zoveel mogelijk naar Hermione zonder dat de tovenaar het ziet.
Kussen op Kantoor

Kussen op Kantoor

Meisjes Spelletjes 1,8 In dit spel bevind jij je op een kantoor. De jongen en het meisje zijn verliefd en willen graag met elkaar zoenen, maar hun baas mag het niet weten. Als de baas erachter zou komen, zou ze heel erg boos worden. Help dit stelletje daarom, elkaar stiekem te kussen. Er zijn verschillende levels in dit spel. Je gaat naar het volgende level als de groene balk onder het spel vol is. Als iemand anders het stelletje betrapt, terwijl ze staan de zoenen, moet je opnieuw beginnen.
Kussen op School

Kussen op School

Avontuur Spelletjes 1,4 Je zit met je vriendinnetje op verschillende plaatsen en gaat haar zoenen. Pas op dat de leraren je niet zien !
Kus Evolutie

Kus Evolutie

Meisjes Spelletjes 1,2 Probeer zolang mogelijk met je vriendin te kussen zonder dat de lerares het ziet.
Baby's Maken

Baby's Maken

Avontuur Spelletjes 0,8 Maak baby's met andere roodharige mensen om zo de roodharige bevolking te laten toenemen! Wanneer je genoeg kinderen hebt gemaakt moet je terug naar huis om naar de volgende level te gaan.
Stoute jongen

Stoute jongen

Behendigheid Spelletjes 0,7 Stout zijn is jouw hobby... probeer zoveel mogelijk ondeugende dingen te doen in ieder level, zonder dat je daarbij wordt betrapt!
Roddels Verzamelen

Roddels Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg van het gesprek op te vangen zodat je het hele gesprek kan volgen. Maar pas op dat je niet gepakt wordt. Zodra er een ! boven hun hoofd komt wordt het gevaarlijk.

Spelletjes - Stiekem Kussen Little Game