LeukeSpellen.Be

Straatgevecht: Straatgevecht, Straatgevecht 2, Crazy Flasher, Stick Trinity

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
IJzere Snuit

IJzere Snuit

Aktie Spelletjes 5,9 Dit varkentje ziet er misschien uit als een watje maar hij is eigenlijk een kung fu meester! Neem het samen met hem op tegen een leger wolven die hem aanvallen met bijlen en kettingzagen. Help hem om ze een kopje kleiner te maken en hun eigen wapens tegen ze te gebruiken!
Brawls.io

Brawls.io

Aktie Spelletjes 2,4 Wat een prachtige dag! De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Perfect moment voor een knokpartij, toch? In dit epische io-spel kun je spelers over de hele wereld stompen, schoppen en aanvallen. Je kunt je strijder zelfs aanpassen met gave kleding en tatoeages. Hoe lang hou je het vol voordat je moet aftikken?
Dad n Me

Dad n Me

Aktie Spelletjes 3,0 Let op! Een behoorlijk grof spel, het is de bedoeling dat je alle cartoons die aan het spelen op grove wijze afmaakt.
Stick Trinity

Stick Trinity

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om al je tegenstanders te verslaan in dit vechtspelletje.
The Incredibles in aktie

The Incredibles in aktie

Aktie Spelletjes 2,6 Mr. Incredible en Frozone zijn druk met het verslaan van de buitenaardse robots die de planeet bedreigen. Help ze een handje bij het bestrijden ervan. Iedere geslaagde aanval levert je punten op! Verzamel punten om nieuwe technieken te kunnen gebruiken...
Straatgevecht 3

Straatgevecht 3

Aktie Spelletjes 2,5 Iemand heeft de voordeur van je vriend smilie man vernield. Hij is erg boos over en jij hebt hem beloofd om uit te zoeken wie dat heeft gedaan. Versla alle slechterikken die je onderweg tegenkomt, als je voorwerpen of slechterikken opeet krijg je hun speciale gaven.
Bob's Wraak

Bob's Wraak

Aktie Spelletjes 2,3 Je moet met Bob wraak nemen op de zwarte ridder die je hele familie heeft vermoord.
Flitsgevecht

Flitsgevecht

Aktie Spelletjes 2,2 Dit vechtspel speel je met twee spelers of tegen de computer. Je kunt verschillende settings kiezen om in te vechten.
Straatgevecht

Straatgevecht

Aktie Spelletjes 1,9 Je gaat vechten op straat. Daarna ga je naar het park. Verdedig je goed en deel ook harde klappen uit!
Stick Trinity 2

Stick Trinity 2

Aktie Spelletjes 1,9 Probeer om al je tegenstander te vernietigen !
Tovenaar 3

Tovenaar 3

Aktie Spelletjes 1,5 Dit is een gevaarlijk straatgevecht, probeer om al je tegenstanders uit de weg te ruimen.
Achilles

Achilles

Aktie Spelletjes 1,4 Speel met deze Griekse held uit de oudheid en versla al je tegenstanders.
Sinta

Sinta

Avontuur Spelletjes 1,4 Probeer om met Sinta telkens de deur te bereiken. Verzamel ondertussen alle sterretjes die je tegenkomt. Vijandige dieren kun je met je pijl en boog uitschakelen.
Naruto Gevecht

Naruto Gevecht

Aktie Spelletjes 1,3 Kies een karakter uit de populaire animatieserie Naruto en zorg dat je het gevecht wint. In het begin van het spel wordt vermeld om op "a" te klikken om verder te gaan, dit klopt niet! Druk op "s" om het spel te beginnen.
Gevechts Robots

Gevechts Robots

Aktie Spelletjes 1,2 Probeer om met de robots tegen elkaar te vechten en de tegenstander te verslaan. Na een gevecht kan je je robot aanpassen zodat hij sterker wordt.
Kungfu-opa

Kungfu-opa

Aktie Spelletjes 0,9 Kungfu-opa woont in een achterbuurt vol tuig. Op een dag ligt hij een dutje te doen in bed, wanneer er een honkbal door zijn ruit vliegt en rakelings langs hem heen schiet. Woest is hij! Hij zal ze krijgen, en ook al ziet hij er een beetje mager uit, hij is nog zo sterk en lenig als een jonge ninja. Help jij opa in zijn gevecht tegen het gajes? Verzamel tijdens het vechten ook geld, blikjes drinken en bonuspunten.
Anime Gevecht

Anime Gevecht

Aktie Spelletjes 0,9 Kies een anime karakter en ga vervolgens het gevecht aan met je tegenstander. Probeer verschillende toetsen te combineren om gevaarlijke combo's uit te voeren.
Crazy Flasher

Crazy Flasher

Aktie Spelletjes 0,8 In dit vechtspelletje versla jij alles en iedereen die je maar tegenkomt!
Jungle Man

Jungle Man

Avontuur Spelletjes 0,7 Probeer om je een weg te banen door de wereld van de vijandige primitievelingen. Verdedig jezelf door alle primitievelingen neer te schieten.
Madness accelerant

Madness accelerant

Aktie Spelletjes 0,6 Een leuk getekend side-scrolling schietspel waarin je je vijanden moet uitschakelen om uiteindelijk uit te komen bij de clown. Daar staat je nog één ding te doen: hem voorgoed neerschieten!
Straatgevecht 2

Straatgevecht 2

Aktie Spelletjes 0,6 Versla alle tegenstanders die je tegenkomt in dit spannende Straatgevecht-spel!
Rode Baron

Rode Baron

Aktie Spelletjes 0,6 Je bent een Rode Baron die niet meer helemaal helder is, probeer alle slechterikken te verslaan om het spel uit te spelen.
Ridderstrijd

Ridderstrijd

Aktie Spelletjes 0,6 De koning geeft je opdracht om het monster en zijn handlangers te verslaan en zijn kasteel te veroveren. Als je meerdere monsters tegelijk doodt, verdien je een 'kettingreactiebonus'. Hoe meer vijanden je tegelijkertijd doodt, hoe hoger je bonus!
Staggy

Staggy

Aktie Spelletjes 0,1 Vermoord je tegenstanders en probeer om steeds betere wapens op te pikken.
Captain America

Captain America

Aktie Spelletjes 0,1 Jij bent Captain America, een Amerikaanse held die allerlei gevaren uit de weg ruimt om zo de straten van Washington veilig te houden!

Spelletjes - Straatgevecht Little Game