LeukeSpellen.Be

Straatgevecht: Straatgevecht, Straatgevecht 2, Crazy Flasher, Stick Trinity

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Boze Eekhoorn

Boze Eekhoorn

Aktie Spelletjes 0,1 Je bent pas verhuisd naar een nieuwe boom en de buren maken je helemaal gek met cadeautjes. Versla de buren en maak de cadeautjes kapot voordat je gek wordt.
Ei Vechter

Ei Vechter

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om het andere ei te verslaan.
Schoolbordgevecht

Schoolbordgevecht

Aktie Spelletjes 0,1 Deze kleine strijder vecht zich door de verschillende levels heen. Je komt vuurmannetjes tegen, die je moet verslaan, en je moet zo veel mogelijk gouden munten verzamelen. Met deze munten kun je wapens kopen voor de volgende levels.
Vuurkind

Vuurkind

Avontuur Spelletjes ? Speel met Lona en probeer in de eerste level te geheime doorgang te vinden. Versla vervolgens alle slechterikken maar pas op dat ze jou niet ombrengen.
Mass Mayhem 4

Mass Mayhem 4

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vierde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Drakentoren

Drakentoren

Aktie Spelletjes ? Een magische vechtster moet de draken verslaan om de schat te bemachtigen.
Flash Bash

Flash Bash

Aktie Spelletjes ? Dit is een vechtspel met mooie, manga-achtige graphics. Je kunt dit spel zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen en je hebt de Quick Arcade of Challenge-modus. Kies één van de vele straatvechters en ga de strijd aan met de meedogenloze robotmonsters!
Luffy en de piraten

Luffy en de piraten

Aktie Spelletjes ? Luffy de piraat is de hoofdpersoon uit deze grappige game. Hij heeft een zogenaamde gumm-gumm-vrucht gegeten, waardoor hij zijn lichaam kan rekken en strekken als rubber! Het nadeel hiervan is wel dat hij niet meer kan zwemmen, dus als hij in het water valt, is hij verloren! Luffy en zijn bemanningsleden maken zich niet geliefd bij de marine en bij andere piratenbendes. Ze beleven talloze avonturen op zee, maar ook aan land en zelfs in de wolken! Help jij hem in deze game om de zeerovers te verslaan, die zijn schip zijn binnengevallen?
Tiny Battle

Tiny Battle

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle tegenstanders die op je pad komen uit de weg te ruimen!
Stadsguerrilla

Stadsguerrilla

Aktie Spelletjes ? Deze vechtersbaas probeert onopgemerkt door de steegjes van deze verlaten stad te sluipen. Wie weet is hij wel op zoek naar buit in de huizen waar niemand meer woont? Of zou hij andere bedoelingen hebben? Er lopen wel bewakers, maar die moet hij zien te ontwijken.
Arnold is woest

Arnold is woest

Aktie Spelletjes ? Arnold verlangt terug naar de tijd dat hij nog in actiefilms speelde. Hij heeft in zoveel actiefilms gespeeld dat hij het gewone leven niets vindt. Doe met hem mee en schiet alle tegenstanders dood die hij in de actiefilms tegenkomt. Je loopt door 4 actiefilms: Commando, Terminator, Predator en Total Recall. Herleef die heerlijke momenten van het zo snel mogelijk neerschieten van je tegenstander. Als iedereen dood is in de eerste film, kun je door naar de tweede, als die af is wordt de derde film vrijgegeven, enz.
Bob de barbaar

Bob de barbaar

Aktie Spelletjes ? Vecht samen met Bob de barbaar tegen de vijandige ridders. Dood ze allemaal!
Bloedige dood

Bloedige dood

Aktie Spelletjes ? Je bent een woedende stier in een vleesfabriek. Zorg ervoor, dat je geen blikje vlees wordt: dood al je tegenstanders en koop upgrades voor het volgende level van de honor points die je zo verdient.
Knight Tactics 2

Knight Tactics 2

Aktie Spelletjes ? Versla de ridders van je tegenstander. Bij elke beurt mag je voor elk van je poppetjes een zet doen. Kies telkens of je wilt bewegen (move), aanvallen (attack) of wachten (wait). Met 'wait' sluit je de beurt van een ridder af; je moet wel nog een keer op je poppetje klikken. Nadat je voor al je ridders een zet hebt gedaan is je tegenstander aan de beurt. Dit spel kun je ook met z'n tegen elkaar spelen. Veel plezier!
Rogan de zwaardmeester

Rogan de zwaardmeester

Aktie Spelletjes ? Ga op zoek naar de vier wezens die elk een stuk van het juweel bezitten, dat nodig is om de Poorten der Wanhoop voorgoed te sluiten!
Wraak van de Mafia

Wraak van de Mafia

Aktie Spelletjes ? Vecht tegen allerlei mannen die je met golfclubs te lijf gaan!
Cyborg

Cyborg

Aktie Spelletjes ? Schakel telkens alle robotten uit in de level om naar de volgende level te gaan.
Taco Fu

Taco Fu

Aktie Spelletjes ? Probeer om in deze vechtgame alle tegenstanders uit te schakelen.
Xantsu

Xantsu

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle aanvallen neer te slaan !
Moerasmonsters

Moerasmonsters

Aktie Spelletjes ? Roze monsters zijn er met jouw kippen vandoor gegaan. Richt een ware slachting aan door alle moerasmonsters neer te maaien. Pak de hartjes voor extra levens!
Gorilla Vechter

Gorilla Vechter

Aktie Spelletjes ? Op deze Gorilla zijn jarenlang experimenten gedaan. Help de Gorilla ontsnappen, en schiet alles kapot wat je op je weg tegenkomt.
Neushaar Gevecht

Neushaar Gevecht

Aktie Spelletjes ? Sla al je tegenstanders neer met je neusharen! En probeer zo bij de eindbaas te komen om hem te verslaan.
Mass Mayhem 2

Mass Mayhem 2

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zo veel mogelijk punten te scoren!
Gevecht in de hamburgertent

Gevecht in de hamburgertent

Aktie Spelletjes ? Geheim agent Smith heeft een belangrijke missie te volbrengen: de eigenaar van een verdacht hamburgerrestaurant opsporen. Doordat de eigenaar van het burgerrestaurant iets in zijn hamburgers heeft gestopt, hebben al zijn klanten hun verstand verloren. Ga dus op zoek naar de eigenaar van de hamburgertent, om hem onschadelijk te maken!
Padvindergevecht

Padvindergevecht

Aktie Spelletjes ? Jij bent een zombieridder die in een bos woont, en die er niet van houdt om gestoord te worden. Opeens komt er een hele horde padvinders het bos in, en het lijkt wel of ze op zoek zijn naar jou! Je bent niet gediend van dit onverwachte en ongewenste bezoek, en besluit om tot de aanval over te gaan! Na ieder level kun je je wapens en uitrusting upgraden.
Striphelden en Zombies

Striphelden en Zombies

Aktie Spelletjes ? De zombies komen eraan! Jij en je favoriete stripheld binden de strijd aan tegen de engerds. Iedere stripfiguur heeft zijn eigen vaardigheden. Voor sommige skills moet je een bepaald level hebben bereikt, voor andere heb je Toverkracht of Superkracht nodig.
Mass Mayhem 3

Mass Mayhem 3

Aktie Spelletjes ? Dit is het derde deel van het populaire spel Mass Mayhem. Ook hier ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Mass Mayhem 5

Mass Mayhem 5

Aktie Spelletjes ? Ook in dit vijfde deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten onder de zombies. Rechts bovenaan zie je vensters met opdrachten, upgrades, achievements en bonussen die je in de vorige levels hebt behaald. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Dorpshelden

Dorpshelden

Aktie Spelletjes ? Tien leuke levels waarin jij deze superhelden moet helpen om het dorp te beschermen tegen de aliens.
Larry en de aardmannen

Larry en de aardmannen

Aktie Spelletjes ? De aardmannen rukken op richting Karryon. Help Larry om alle vredelievende schepsels in dit land te beschermen tegen de griezels! Houd Larry's gezondheid goed in de gaten: dit kun je zien aan de rode balk. Als deze leeg raakt, moet je je level opnieuw beginnen. Telkens wanneer Larry ergens schade aanricht, wordt zijn oranje 'woedemeter' gevuld. Als hij genoeg woede heeft opgespaard, kan hij deze uiten als je op W drukt. Wanneer vijanden doodgaan, laten ze hun wapens vallen. Deze kan Larry mooi hergebruiken! Onderweg komt Larry allerlei obstakels tegen, zoals cactussen die hij moet zien te ontwijken. Om de zoveel levels, moet Larry tegen een baas vechten. Voor iedere baas is weer een andere strategie nodig. Succes!

Spelletjes - Straatgevecht Little Game