LeukeSpellen.Be

Straatgevecht: Straatgevecht, Straatgevecht 2, Crazy Flasher, Stick Trinity

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Dragon Age Legends

Dragon Age Legends

Aktie Spelletjes ? Help Ravi om het kwaad te verslaan en om de stad Kaiten van de ondergang te redden! Hij gaat op zoek naar voorwerpen die zijn toverkracht kunnen vergroten. Alleen dan kan hij het kwaad uitroeien! Je kunt dit spel in vier moeilijheidsgraden spelen.
Straatgevecht 4

Straatgevecht 4

Aktie Spelletjes ? Barry is de enige sigaretten verkoper in de stad en hij zit iedereen op te lichten. Een paar mensen hebben er genoeg van en komen in opstand.
Gulzige Pinatas

Gulzige Pinatas

Aktie Spelletjes ? Pinatas hebben op je verjaardag je snoep gestolen! Het is tijd om terug te pakken wat van jou is, dus open de jacht op de pinatas. Wanneer je vecht tegen de hoogste baas, dan krijg je te maken met zijn pinatavrienden, de één nog lastiger dan de ander! Het eten van 3 pakjes Juicy Fruit vergroot je kracht.
TMNT Double Damage

TMNT Double Damage

Aktie Spelletjes ? April zit in moeilijkheden, en ze heeft de hulp van de Turtles ingeroepen om haar te redden! Bind daarom de strijd aan tegen Shredder en de vechtersbazen van de Foot-clan.
Barbarian

Barbarian

Aktie Spelletjes ? Versla de duivelse Drax en bevrijd prinses Mariana.
Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Fantastic 4 Mechanische Draaikolk

Avontuur Spelletjes ? Kies twee personages uit Fantastic Four: Mr. Fantastic, The Thing, Invisible Woman of Human Torch. Probeer je al vechtend een weg door alle levels te banen en zo veel mogelijk punten te halen. Veel plezier met dit leuke Fantastic Four-vechtspel!
Klikgevecht

Klikgevecht

Aktie Spelletjes ? Een spelletje waarbij je reactiesnelheid op de proef wordt gesteld. In de rode balk onderaan zie je een wit blokje heel snel van links naar rechts bewegen. Probeer in het midden van de balk te klikken, precies op het moment waarop het witte blokje in het midden is. Dan heeft de 'goede', gele smiley de meeste kans in het gevecht tegen de rode 'duivelse' smiley.
Aura's Reis

Aura's Reis

Aktie Spelletjes ? Vernietig alle robots en scoor zoveel mogelijk punten.
Prins Thomond

Prins Thomond

Aktie Spelletjes ? Help de prins naar het volgende level! Dat doe je door de sleutels te vinden en de vijanden te vernietigen.
De legende van Johnny

De legende van Johnny

Aktie Spelletjes ? Johnny wil zijn vriendin Jackie redden uit de klauwen van zombies en monsters. Om haar terug te krijgen, sluit Johnny een pact met de duivel. Met zijn zwaard vecht hij tegen demonen, reusachtige aardwormen, gigantische kreeften en andere monsters. In ieder level moet je een andere baas verslaan. Gaat dit jou lukken zonder dat je al te veel levens verliest? Tijdens de gevechten kun je munten verdienen en je raadt het al, hiermee kun je upgrades uitvoeren (andere wapens kopen e.d.)
Mass Mayhem 2099 A.D.

Mass Mayhem 2099 A.D.

Aktie Spelletjes ? Ook in dit deel van het populaire spel Mass Mayhem ga je weer een waar bloedbad aanrichten. Maak er een zo groot mogelijke chaos van!
Mass mayhem

Mass mayhem

Aktie Spelletjes ? Voer allerlei kamikazeacties uit om zoveel mogelijk punten te scoren!
Sonny 2

Sonny 2

Aktie Spelletjes ? Sonny 2 is een turn-based vechtspel. Hoe vaak je Sonny 2 ook speelt, iedere keer is het spel weer anders! Het principe van deze RPG is simpel: klik op de tegenstander of teamgenoot waar je een bepaalde handeling bij wilt uitvoeren (aanvallen, wonden verzorgen, enz) en kies vervolgens de handeling. Je kunt op verschillende manieren oorlog voeren: met psychologische, biologische of hydraulische wapens. Bij de psychologische oorlogsvoering probeer je je tegenstander geestelijk te verzwakken. Als je voor biologische oorlogsvoering kiest, gebruik je een mix van gevechtstechnieken en gif om je tegenstanders uit te schakelen. In de hydraulische variant krijg je hulp van een maatje.

Spelletjes - Straatgevecht Little Game