LeukeSpellen.Be

Strategie: Strategy Defense, Schooloorlog, Strategy Defense 2, Mex

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Dynamons World

Dynamons World

Avontuur Spelletjes 3,9 Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.
Strategie 2

Strategie 2

Behendigheid Spelletjes 2,8 Jouw doel is om in deze strategiegame alle vijanden te vernietigen en de hele wereld te veroveren. Het is verstandig om de instructies te lezen voordat je gaat beginnen!
Wolkenoorlog

Wolkenoorlog

Denk Spelletjes 2,3 In dit strategiespelletje gaat het erom dat je alle wolkjes die in de lucht zweven, verovert. Jij bent het blauwe wolkje en de grijze wolkjes zijn neutraal. Wolkjes van een andere kleur zijn je concurrenten: ook zij zullen proberen om alle wolken te veroveren en er hun kleur aan te geven. Zowel jij als je vijanden schieten kleine wolkjes af in de richting van vijanden, neutrale wolkjes of 'geallieerden'. Het doel is om je vijanden te verzwakken en te overwinnen en je geallieerden te versterken zodat ook zij ervoor kunnen zorgen dat er meer vijandige wolken overwonnen kunnen worden. Stuur ook kleine wolkjes op de sterretjes af: dit levert je de mogelijkheid op om een weertype (zonnetje, regen of bliksem) te kiezen dat een poosje actief blijft. Met een bliksem kun je bijvoorbeeld sneller schieten: dat is ontzettend handig!
Motormagnaat

Motormagnaat

Denk Spelletjes 1,7 Blijf op kop in deze race en bouw de beste en snelste motoren! Gebruik je geld verstandig en koop er onderdelen van en betaal er je monteurs en coureurs van. Wanneer vier van je motoren in dezelfde race eerste, tweede, derde en vierde eindigen, word je een echte Motormagnaat.
Castle Commander

Castle Commander

Aktie Spelletjes 1,7 Verover alle kastelen en word de baas over het hele land! Ieder kasteel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kies eerst je leger: blauwe zwaardvechters, rode soldaten met bijlen, bruine soldaten met hamers of paarse soldaten met zeisen. Verplaats je mannen naar vijandige of neutrale torens om ze zo te veroveren. Er zijn ook toverspreuken, die je kunt activeren door erop te klikken. In de winkel zijn nieuwe toverspreuken te koop! Kastelen verzamelen goud. Met goud kun je nieuwe eenheden creëren.
Strategy Defense

Strategy Defense

Avontuur Spelletjes 1,6 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deze strategie game !
Strategy Defense 2

Strategy Defense 2

Avontuur Spelletjes 1,5 Probeer om je tegenstanders te verslaan in deel 2 van deze strategie game !
Strategy Defense 4

Strategy Defense 4

Avontuur Spelletjes 1,3 Maak telkens zoveel mogelijk ridders aan zodat je de kastelen van de vijand kan vernietigen. Maar pas op dat hij met zijn ridders niet jouw kastelen vernietigt.
IJskasteel Vernietigen

IJskasteel Vernietigen

Behendigheid Spelletjes 1,3 Probeer het ijskasteel te vernietigen voordat je stenen op zijn. Er kunnen ook vijanden uit het kasteel komen dus je moet ook je katapult verdedigen.
Strategy Defense 6

Strategy Defense 6

Aktie Spelletjes 1,3 Verdedig je vestiging en probeer het kasteel van de tegenstander zo snel mogelijk te vernietigen.
Strategy Defense 3

Strategy Defense 3

Avontuur Spelletjes 1,2 Probeer het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Schooloorlog

Schooloorlog

Denk Spelletjes 1,2 Probeer om je tegenstanders te vernietigen in deze strategiegame. Het is de bedoeling dat alle hartjes jouw kleur krijgen.
Virusoorlog

Virusoorlog

Denk Spelletjes 1,0 Red je organisme door alle virussen aan te vallen en er zo voor te zorgen dat ze hun DNA-materiaal niet in de cellen kunnen injecteren! Er zijn vijf verschillende cellen: eenvoudige (groene) cellen, sterkere (blauwe) cellen, snellere (rode) cellen, weerbaardere (grijze) cellen en (gele) cellen die zich sneller vermenigvuldigen. De kenmerken (zogeheten 'evolutiegenen') snelheid, verdediging, voortplanting en kracht kun je na ieder level verdelen om de juiste balans te krijgen. Je kunt ook met meerdere cellen tegelijk één virus aanvallen!
Strategy Defense 5

Strategy Defense 5

Denk Spelletjes 0,8 Maak elke keer genoeg soldaten om de vijand aan te vallen en bouw ook genoeg torens om jezelf te verdedigen. Maar let op dat je niet al je geld opmaakt in de eerste levels anders heb je in de latere levels geen geld meer om iets te kopen.
Oliehandelaar

Oliehandelaar

Denk Spelletjes 0,7 Je woont in een oliestadje, waar vreemde dingen gebeuren. Slijmerige monstertjes vallen jouw stad aan en jij gaat jouw olie verhandelen om mijnen te kunnen kopen. Deze mijnen moeten je redden!
Miersoldaten

Miersoldaten

Aktie Spelletjes 0,2 Neem alle vestingen in en zorg dat de vijand ze niet verovert! Stuur er miersoldaten op af en zorg dat je de vijand voor bent. Hoe meer vestingen je bezet, hoe meer troepen je hebt om van daaruit weer nieuwe aanvallen uit te voeren. Wanneer je genoeg troepen hebt verzameld, kun je ook een luchtbasis veroveren. Van hieruit kun je overal heen.
Passagiers Vervoeren

Passagiers Vervoeren

Denk Spelletjes 0,2 Probeer zoveel mogelijk passagiers te vervoeren in zo'n kort mogelijke tijd. Zorg dat ze niet te lang hoeven wachten, want anders worden ze kwaad.
Stadsvete

Stadsvete

Denk Spelletjes ? Verover het terrein terug dat ooit van jouw opa en zijn Rode Draken was. Breng de torens en werkplaatsen van je tegenstander in jouw macht voor hij de overhand over jou krijgt.
Verstop Caesar

Verstop Caesar

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je Caesar verstoppen. In elk level moet je ervoor zorgen dat een of meer munten met het portret van Caesar erop niet worden bedolven onder het puin. Denk goed na, want je middelen zijn beperkt. Succes!
Project Wasteland 0

Project Wasteland 0

Avontuur Spelletjes ? Dit is een bètaversie van een spel dat nog verder ontwikkeld gaat worden. In de huidige versie vecht je tegen allerlei verschillende vijanden: in ieder level vecht je weer een ander gevecht.
Dappere Rocky

Dappere Rocky

Aktie Spelletjes ? Wanneer het koninkrijk Bralewin wordt aangevallen, moet held Rocky er met zijn zwaard voor zorgen dat de monsters de grenzen niet overschrijden!
Tesla's stroomoorlog

Tesla's stroomoorlog

Aktie Spelletjes ? Weet jij wie Nikola Tesla is? Hij is een beroemd natuurkundige. Thomas Edison was zijn grote rivaal en tussen beide geleerden was een strijd gaande: de 'War of the Currents', tussen Tesla's wisselstroomsysteem en Edison's gelijkstroomsysteem. In deze context speelt dit spel zich af. Tesla loopt door een doolhof waarin geschutskoepels van Edison staan opgesteld. Tesla moet proberen om hier levend doorheen te komen en zo veel mogelijk geschutskoepels kapot te schieten. Jij loodst hem de goede kant op door de pijlen op tijd in de juiste richting te zetten! Na ieder level kun je Tesla's team upgraden.

Spelletjes - Strategie Little Game