LeukeSpellen.Be

Sudoku: Sudoku 1, Sudoku 2, Sushidoku, Blue Sudoku

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Klassieke Sudoku

Klassieke Sudoku

Denk Spelletjes 7,5 Speel deze versie van het klassieke Japanse puzzelspel. Hoe snel kun jij het 9 x 9 rooster vullen met getallen?
Strand Sudoku

Strand Sudoku

Denk Spelletjes 2,9 Sudoku is al zo lastig, en nu moet je het in dit puzzelspel met een strandthema ook nog eens opnemen tegen de klok!
Traditionele Sudoku

Traditionele Sudoku

Denk Spelletjes 5,9 Vul de puzzel in zodat elke rij, kolom en 3x3-box de nummers 1 tot en met 9 bevat.
Sudoku Remote

Sudoku Remote

Denk Spelletjes 4,4 Zet cijfers (1-9) op het bord zodat ze een keer per rij, kolom en blok voorkomen.
Sudoku 1

Sudoku 1

Denk Spelletjes 3,5 Sudoku 1 is net weer iets anders dan de andere versie. In deze versie heb je de keuze uit 75 verschillende levels. Iedere level is weer een stukje moeilijker. In alle vierkanten van 3x3 mag er maar 1x een cijfer van 1 tot en met 9 zitten. Dit geldt voor de vierkanten, maar ook voor de rij die 9 cijfers moet bevatten! Succes!
Blue Sudoku

Blue Sudoku

Denk Spelletjes 2,7 Vul deze online sudoku helemaal in!
Sudoku 2

Sudoku 2

Denk Spelletjes 2,6 Speel Sudoku 2 in diverse moeilijkheidsgraden. Het spel bevat een functie die de antwoorden voor je controleert. In alle vierkanten van 3x3 mag er maar 1x een cijfer van 1 tot en met 9 zitten. Dit geldt voor de vierkanten, maar ook rij die 9 cijfers moet bevatten. Succes!
Kindersudoku

Kindersudoku

Denk Spelletjes 0,1 Zorg ervoor dat iedere rij en kolom in deze sudoku alle nummers, letters of symbolen uit de serie bevat. Succes!
Foodoku

Foodoku

Denk Spelletjes ? Jij gaat sudoku spelen met allerlei verschillende etenswaren. Zorg dat iedere rij en kolom alle etenswaren uit de serie bevat. Veel plezier!
Sushidoku

Sushidoku

Denk Spelletjes ? De cijfers zijn verwisseld met sushi. Zorg ervoor dat er in elke rij, kolom en blok de soort sushi 1 keer voorkomt.
Bloemsudoku

Bloemsudoku

Denk Spelletjes ? Kies de vormen en symbolen in deze mooie sudokuvariant! Je kan kiezen tussen getallen, bloemen of letters, en als je wilt, kun je ook de moeilijkheidsgraad instellen.
Sushi Sudoku

Sushi Sudoku

Denk Spelletjes ? Lust je graag sushi? En speel je graag sudoku? In dit spelletje kun je beide hobby's combineren, op beginnersniveau, maar ook op moeilijker niveau!
Originele Sudoku

Originele Sudoku

Denk Spelletjes ? De regels zijn bij sudoku heel simpel: vul het raster zo in dat iedere rij, kolom en 3x3-vlak de cijfers 1-9 bevat. Zo eenvoudig is het! Er zijn in totaal 75 levels, onderverdeeld in de categorieën Makkelijk (1-25), Medium (26-50) en Moeilijk (51-75). De tijd wordt gemeten, maar niet beperkt dus je kan op je gemak spelen, of jezelf onder druk zetten en je vrienden uitdagen.

Spelletjes - Sudoku Little Game