LeukeSpellen.Be

Tankgevecht: Tanks, Tankoorlog, Tankoorlog 2, Mars Patrol

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Tanks

Tanks

Multiplayer Spelletjes 5,8 In dit leuke tankspelletje kun je tot en met 5 spelers of computers spelen. Probeer om de andere tanks kapot te schieten. Als je een aardige score hebt kun je leuke wapens kopen!
Tank vs tank

Tank vs tank

Aktie Spelletjes 3,1 Het is oorlog en jij moet je tank heelhuids door vijandig gebied zien te loodsen. Schiet de andere tanks kapot en zorg dat ze jou niet raken!
Tankoorlog 2

Tankoorlog 2

Aktie Spelletjes 2,7 Probeer om in deze tank game je tegenstanders te verslaan.
Big Battle Tanks

Big Battle Tanks

Aktie Spelletjes 2,5 Het is oorlog, en je bent met je tank beland in Siberië. Je dacht dat je wel even zou kunnen rijden zonder vijandige tanks tegen te komen, maar dat was een grote vergissing: de vijand staat je al op te wachten. Hij laat het natuurlijk niet zomaar gebeuren dat je zijn gebied bezet en vecht terug met zijn eigen tank. Probeer daarom om deze tank uit te schakelen door erop te schieten. Na twee rake schoten is een tank kapot. De vijandige kogels kunnen jouw tank direct raken, maar er ook voor zorgen dat het ijs eromheen afbrokkelt, wat ook behoorlijk onhandig kan zijn! Denk dus goed na over je aanval, en mik vervolgens goed!
Tankoorlog

Tankoorlog

Aktie Spelletjes 2,2 Versla alle tanks in elk level van dit leuke tankspel!
Super Tank

Super Tank

Avontuur Spelletjes 1,9 Probeer om met deze groene tank langs alle hindernissen en robots heen te komen. Pas op dat je niet het ravijn in valt.
Minitanks

Minitanks

Aktie Spelletjes 1,6 Vernietig met jouw minitank alle vijanden die je tegenkomt tussen de potloden! Je kunt zowel in de multiplayer- als in de single playermodus spelen.
Tanks vernietigen

Tanks vernietigen

Aktie Spelletjes 1,6 Rij rond in je tank en volg de kaart van dit enorme slagveld. Probeer de vijandige tanks te verslaan om upgrades te verzamelen.
Supertanks

Supertanks

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet muren, kisten en andere tanks kapot met jouw supertank! De vijandige tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit. Probeer om een steeds betere tank te krijgen door punten te verdienen voor upgrades. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Er zijn verschillende tanks: de 'hunter', de 'destroyer', de 'dodger', de 'treasurer', de 'ultracombo' en de 'thebestlevel'. Kies je moeilij'kheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin!
Tankoorlog 3

Tankoorlog 3

Aktie Spelletjes 1,3 Schiet alle tanks kapot voordat ze jouw toren kapot schieten.
Supertanks 2

Supertanks 2

Denk Spelletjes 0,2 Dit is het vervolg op het populaire spel Supertanks! Ook in dit deel schiet je kisten, muren en natuurlijk ook vijandige tanks kapot met jouw supertank! De andere tanks schieten ook op jou, dus kijk goed uit waar je rijdt. Probeer om je tanks steeds verder te upgraden met de punten die je verdient. Zo kun je het gezichtsveld, de wapens, de snelheid en de schietsnelheid upgraden. Ook zijn er verschillende wapens te verdienen. Kies je moeilijkheidsgraad (makkelijk, normaal of moeilijk) en begin met het tankgevecht!
Gekleurde tanks

Gekleurde tanks

Aktie Spelletjes 0,1 Bestuur je minitank en probeer alle vijandige tanks uit te schakelen door er gekleurde verfklodders op af te vuren! Je kunt dit spel in je eentje of met twee spelers spelen.
Mars Patrol

Mars Patrol

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je telkens per level bij de rode x komt om door te gaan naar de volgende level.
Tankaanval 3

Tankaanval 3

Aktie Spelletjes ? Zoek de vijandige tanks en vernietig ze allemaal! Per level mag je niet meer dan 5 wagens vernietigen. Kijk uit dat je de vijandige tanks niet raakt, want dan ontploft je eigen tank!
Tankoorlog 4

Tankoorlog 4

Aktie Spelletjes ? Trek ten strijde tegen andere tanks, helikopters en soldaten!
Tankaanval 2

Tankaanval 2

Aktie Spelletjes ? Zorg ervoor dat je alle vijanden vernietigt. Je schiet met de muis en beweegt met de WASD-toetsen of de pijltjestoetsen. Wees voorzichtig met schieten, want als je kogels afketsen op een muur, kunnen ze je ook zelf raken en vernietigen.
Verwoestbare tank

Verwoestbare tank

Aktie Spelletjes ? Bestuur deze tank, die niet zo onverwoestbaar is als hij lijkt. Er komen constant auto's op je af, en als je die niet kapotschiet voor ze bij je zijn, beschadigen ze je tank stukje bij beetje, tot deze van ellende uit elkaar valt. Da's natuurlijk niet de bedoeling, dus doe je best! Er zijn in totaal twaalf levels.
Tankaanval

Tankaanval

Aktie Spelletjes ? Het is oorlog en het is jouw taak het land te verdedigen. Gelukkig zit je in een tank en kun je dus heel wat hebben. Schiet erop los, alles levert punten op. Iedere vijand die ontsnapt kost je punten, dus zorg er in ieder geval voor dat je de soldaten neermaait. Je kunt er natuurlijk ook overheen rijden, daar kunnen ze niet tegen.
Tankoorlog 5

Tankoorlog 5

Aktie Spelletjes ? Je moet een ring stelen uit een zwaar beveiligde vestiging en zodra je de ring gevonden hebt moet je ontsnappen.

Spelletjes - Tankgevecht Little Game