LeukeSpellen.Be

Tekengame: Tekengame, Tekengame 2, Tekengame 4, Tekengame Balletje

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Vlag Bereiken 2

Vlag Bereiken 2

Behendigheid Spelletjes ? Zorg ervoor dat de bal de vlag bereikt. Door het tekenen van objecten krijg je de bal aan het rollen en kun je ervoor zorgen dat de bal de obstakels kan passeren.
Tekengame 9

Tekengame 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om je kasteel te verdedigen tegen de vijanden! Je kunt de vijanden verslaan door de symbolen na te tekenen die boven hun hoofd staan. Let op dat je het symbool ook met dezelfde kleur tekent.
Snelle kleuren

Snelle kleuren

Denk Spelletjes ? In dit spel worden zowel je behendigheid als je snelheid op de proef gesteld. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd een luchtkwaliteitsgrafiek inkleurt. In het juiste vak moet je de juiste kleur invaullen, van 'gevaar' (bruin) tot 'goed' (groen).
Warrige Wereld

Warrige Wereld

Denk Spelletjes ? Teken lijntjes, waarover de poppetjes die munten dragen, kunnen lopen. Loods ze zo door alle levels heen en zorg dat ze de gevaren ontlopen.
Stippen Jerry

Stippen Jerry

Kids Spelletjes ? Kies je favoriete kleur(en) en teken in de juiste volgorde een lijn tussen de stippen. Wees precies, want alle stippen zijn genummerd en als je er een mist, verlies je een leven. Succes!

Spelletjes - Tekengame Little Game