LeukeSpellen.Be

Tetris: Mol Ontsnapt, Tetris 1, Tetris Arcade, Tetrix

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Tetris WS

Tetris WS

Behendigheid Spelletjes 0,6 Zorg dat de vallende blokken in een rij komen zonder gaten.
Docktris

Docktris

Behendigheid Spelletjes 0,2 Speel Tetris in de haven, en probeer de blokken die via deze hijskraan omlaag zakken, zo compact mogelijk op het schip te laden.
In de boterfabriek

In de boterfabriek

Denk Spelletjes 0,1 Ze blijven leuk: Tetris-achtige spelletjes waarin jij moet proberen om figuren zo goed mogelijk in elkaar te passen om een geheel zonder 'gaten' te krijgen. Ga in de slag in deze boterfabriek en plaats alle blokjes zo gunstig mogelijk om een goede score te halen! Blokken die je niet kunt gebruiken, kun je ook in de prullenbak (links onderaan) doen: dit kost je uiteraard wel punten.
Boom Box 2

Boom Box 2

Behendigheid Spelletjes 0,1 Verbind vier of meer boxen van dezelfde kleur om ze te laten ontploffen!
Hexa 2

Hexa 2

Kids Spelletjes ? Speel deze leuke variant van tetris. Plaats 3 of meer figuren van dezelfde kleur bijelkaar om ze weg te spelen.
Tetris 8

Tetris 8

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk rijen te maken voordat je speelveld vol raakt. Hoe langer je speelt des te sneller het spel gaat.
Tringo

Tringo

Behendigheid Spelletjes ? Plaats telkens het blok dat verschijnt in het vierkant. Probeer de blokken zo strategisch mogelijk te plaatsen zodat je alle blokken kwijt kunt.
Bevrijd de Elfen

Bevrijd de Elfen

Denk Spelletjes ? Verbind de bloemknoppen met elkaar door er blokken van dezelfde kleur tegenaan te leggen. Plaats de tegels op de bloemknoppen, om de elfen die erin gevangen zitten, te bevrijden. Bevrijd alle elven om het level te halen!
Mol Ontsnapt

Mol Ontsnapt

Behendigheid Spelletjes ? Er komen stukken grond met holen erin uit de lucht vallen. Zorg dat deze goed terechtkomen, zodat de mol naar beneden kan, zijn gangenstelsel in!
Blockz

Blockz

Denk Spelletjes ? Speel de classic of extention mode in deze versie van tetris. Je heb ook nog de keuze uit 3 verschillende speelvelden.
Tetris 9

Tetris 9

Behendigheid Spelletjes ? Plaats de blokken zodat je rijen maakt, horizontaal of verticaal!Probeer een zo hoog mogelijke score te halen! Het is de bedoeling dat je 4 blokjes die in elke hoek staan, bij elkaar krijgt.
Spook Tetris

Spook Tetris

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 of meer dezelfde monsters op een rij hebt. Je kunt de monsters alleen verticaal van positie laten wisselen.
Bom Tetris

Bom Tetris

Denk Spelletjes ? Zorg dat je zoveel mogelijk kistjes van dezelfde kleur naast elkaar neerzet. Je laat de kistjes verdwijnen met behulp van een bom die dezelfde kleur heeft als de kistjes.
Dubbel Tetris

Dubbel Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Speel tetris op 2 schermen tegelijk. Zorg ervoor dat je op beide schermen zoveel mogelijk rijen maakt.
Tet a Tetris

Tet a Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Kan jij deze tetris aan twee kanten tegelijk bewegen... Kun jij de ideale plek voor allebei de stenen vinden?
Pyramide Tetris

Pyramide Tetris

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen in deze tetris variant. Maar pas op je kan de blokken niet draaien.

Spelletjes - Tetris Little Game