LeukeSpellen.Be

The Simpsons: Simpsons Ball Of Death, Skater Bart, Skater Bart in de bossen, Skater Bart in de stad

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Skater Bart

Skater Bart

Sport Spelletjes 2,3 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard over de daken. Als dat maar goed gaat want het is nogal een wankel ding! Probeer zo veel mogelijk punten te scoren door plaatjes van Homer te raken.
Skater Bart in de bossen

Skater Bart in de bossen

Behendigheid Spelletjes 0,4 Bart Simpson rijdt op zijn skateboard door het bos. Hij komt hierbij modderpoelen, rotsen, water en stapels hout tegen, waar hij overheen moet springen. Wanneer hij takken of verkeersborden tegenkomt, moet hij hier juist onderdoor skaten. Kijk ook uit voor de specht, die het op zijn hoofd gemunt heeft! Ook is het belangrijk dat hij binnen het beeldscherm blijft skaten, dat van links naar rechts beweegt. Doet Bart dat namelijk niet, dan moet hij weer opnieuw beginnen.
Simpsons Ball Of Death

Simpsons Ball Of Death

Aktie Spelletjes 0,1 Help Homer om alle spullen uit de gevaarlijke bal te pakken, waar hij met zijn motor in rond moet rijden. In ieder level moet hij 5 doelen halen. Verzamel donuts, ijsjes en bier en kijk uit voor obstakels. In ieder level heeft Homer 3 levens. Help jij hem om alle 10 de levels levend door te komen?
Skater Bart in de stad

Skater Bart in de stad

Sport Spelletjes ? Bart stapt op zijn skateboard en hoopt niet alleen zo snel mogelijk op zijn bestemming te komen: hij hoopt ook nog eens zo veel mogelijk snacks en snoep te verzamelen. Help jij hem hierbij?

Spelletjes - The Simpsons Little Game