LeukeSpellen.Be

Toren Bouwen: Toren Bouwer, Taarten voor de koning, Bouw je Toren, Bouw je Toren 2

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Toren Bouwer

Toren Bouwer

Denk Spelletjes 6,8 Plaats de nummer van de blokken in de stapel in goede volgorde. Hoge cijfers onder - lage cijfers boven.
Clash of Vikings

Clash of Vikings

Behendigheid Spelletjes 6,7 Welk Vikingenteam wint deze epische competitie? Sluit je aan bij het blauwe team en verdedig mee tegen aanvallen van het rode team. Denk goed na over welke strijders en wapens je inzet in dit spannende torendefensiespel.
Je eigen hotel

Je eigen hotel

Denk Spelletjes 1,1 Jij gaat je eigen hotel runnen, midden in een prachtig berglandschap! Je begint klein, maar langzaam zul je merken dat de behoeften van je klanten toenemen, en daarmee ook de inkomsten wanneer je luistert naar hun adviezen. Klik op het hamertje als je iets wilt bouwen. Met het serveerster-icoontje kun je personeel werven. Klik op het tekstballonnetje als je beoordelingen van je gasten wilt bekijken. Het icoontje met de grafiek geeft de statistieken van het hotel weer. Als je op het pijltje schuin omhoog klikt, speel je in de Selection-modus en als je op het rode kruis klikt, speel je in de Destroy-modus. Zorg dat je hotel een groot succes wordt, en dat het op eigen kracht kan blijven draaien!
Torenbouwer

Torenbouwer

Denk Spelletjes 4,0 Het is jouw doel om het meest succesvolle bedrijf aller tijden op te zetten. Hiervoor moet je allereerst kantoorgebouwen uit de grond zien te stampen. In die gebouwen moeten natuurlijk mensen komen te werken: zorg dat de juiste werknemer op de juiste plaats terechtkomt. IT-medewerkers om computers te repareren, accountmanagers die zorgen voor extra inkomsten, HR-medewerkers die ervoor zorgen dat je personeel tevreden blijft, en schoonmakers die 's nachts het hele kantoor oppoetsen. Ook moet je onderzoekers in dienst nemen, die kunnen zorgen voor meer efficiency. Je kunt kiezen uit drie moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal en moeilijk.
Kaas Toren

Kaas Toren

Behendigheid Spelletjes 2,4 Probeer als eerste een stabiele toren van kaas te bouwen. Plaats de getallen in een aflopende volgorde met het laagste getal bovenaan.
Stapelen 2

Stapelen 2

Behendigheid Spelletjes 2,1 Stapel de verschillende vormen blokken op elkaar en zorg ervoor dat de stapel niet omvalt.
Bouw je Toren

Bouw je Toren

Behendigheid Spelletjes 2,1 Bouw een toren door op het goede moment de blokken te laten vallen op de stapel.
Stad Bouwen

Stad Bouwen

Behendigheid Spelletjes 1,1 Je droom was altijd een eigen stad te bouwen. Nu heb je de kans van je leven. Probeer zoveel mogelijk mensen in de door jouw gebouwde huizen te krijgen.
Bacterietoren

Bacterietoren

Behendigheid Spelletjes 0,9 De Huje-bacteriën willen weg uit het riool waar ze al jaren leven! Maak bouwwerken, zodat de beestjes het daglicht kunnen zien.
Taarten voor de koning

Taarten voor de koning

Behendigheid Spelletjes 0,7 Maak eerst een zo hoog mogelijke stapel van taarten, door ze precies op het juiste moment op de stapel te laten vallen. Als het je lukt om een taart net op het randje terecht te laten komen, krijg je een bonus. Wanneer je klaar bent met stapelen, wordt de koning gelanceerd om alle taarten in de lucht op te eten. Hoe kronkeliger jouw taartentoren, hoe meer de koning in de lucht van links naar rechts zal moeten vliegen om zo veel mogelijk taart binnen te krijgen.
Groeiende toren

Groeiende toren

Denk Spelletjes 0,6 Klik op de voorwerpen, zodat ze naar het veld verplaatst worden en beginnen te groeien. Probeer om ze allemaal het maximale niveau, 'Lv.MAX', te laten bereiken. De volgorde waarin je klikt, is belangrijk, aangezien de voorwerpen elkaar onderling beïnvloeden.
Bouwen met blokken

Bouwen met blokken

Behendigheid Spelletjes 0,2 Plaats de gekleurde stukjes uit het vak aan de rechterkant in het lege vak aan de linkerkant. Zorg dat je er geen enkele verliest! Wanneer je de figuren eenmaal hebt geplaatst, kan je ze niet van plaats veranderen.
Bouw je Toren 2

Bouw je Toren 2

Behendigheid Spelletjes ? Hoe hoog kun je jij de blokken stapelen?
Bouw je Toren 3

Bouw je Toren 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer als eerste een stabiele toren te bouwen. Plaats de getallen in een aflopende volgorde met het laagste getal bovenaan.
Kat en meloen

Kat en meloen

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel moet je om beurten katten en meloenen op zo'n manier stapelen, dat de toren die zo ontstaat, niet omvalt. Let goed op hoe de kat of het stuk meloen neerkomt, want dat bepaalt met welke hoek je ze kan plaatsen en hoe stabiel je toren wordt.
Passen en meten

Passen en meten

Behendigheid Spelletjes ? Versleep de figuren en stapel ze op elkaar zodat ze binnen de zwarte stippellijnen passen.
Bouw je Toren 6

Bouw je Toren 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen die niet omvalt.
Superstapelaar

Superstapelaar

Behendigheid Spelletjes ? Je bent ober bij Stinky Tony's Bistro, en de manier van bedienen is daar erg bijzonder. Vanuit de keuken wordt het eten dat je moet bedienen, gewoon naar buiten gegooid, op het terras. Jij moet dit vervolgens op je dienblad zien te krijgen om het daarna naar je klanten te brengen. Stapel zo veel mogelijk eten op het dienblad, en probeer zo weinig mogelijk eten op de grond te laten vallen!
Stenen Stapelen

Stenen Stapelen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer genoeg stenen te stapelen zodat de bovenste steen boven de lijn uitkomt.
Snelle bouwer

Snelle bouwer

Behendigheid Spelletjes ? Je werkt op een bouwterrein, waar in sneltreinvaart nieuwe gebouwen uit de grond worden gestampt. Zorg dat de bouwwerken die je in elkaar zet, stabiel en betrouwbaar zijn. Wees snel, want de tijd die je hiervoor krijgt, is beperkt!
Bouw je Toren 4

Bouw je Toren 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de groene kisten zo snel mogelijk op de juiste plaats te krijgen.

Spelletjes - Toren Bouwen Little Game