LeukeSpellen.Be

Toren Verdedigen: Flash Element, Toren Verdedigen 22, Turret Tyranny, Defendery 3k

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Verdedigingsduels

Verdedigingsduels

Behendigheid Spelletjes 5,4 Bouw torens op de goede plaatsen om zo zoveel mogelijk vijanden neer te schieten.
Kingdom Rush

Kingdom Rush

Behendigheid Spelletjes 3,9 Welkom in het spel Kingdom Rush, een ontzettend leuk getekend Toren Verdedigen-spel vol mogelijkheden. Jij bent een generaal die Koning Denas gaat helpen om zijn koninkrijk te verdedigen. Dit doe je door verdedigingstorens te bouwen, zodat de vijand je land niet in komt. Voor iedere gedode vijand, verdien je goudstukken! Je hebt keuze uit allerlei verdedigingstorens, vijanden, upgrades en strategieën. Klik hiervoor op 'Encyclopedia', zodat je het complete overzicht op je gemak kunt bekijken.
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur Spelletjes 3,4 Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen, op zoek naar snoep. Vecht samen met jouw pokémon tegen de dieven, en schakel er zo veel mogelijk uit!
Eilandgevecht

Eilandgevecht

Aktie Spelletjes 2,8 Vecht tegen de vijand in het eikenbos, het kannibalendorp, in het moeras des doods of op de andere plekken van het eiland. Hoe ga je te werk? Plaats allerlei soorten verdedigingstorens langs de route die de vijand neemt en zorg dat hij zijn bestemming niet bereikt!
Toren Verdedigen 6

Toren Verdedigen 6

Aktie Spelletjes 2,8 Probeer om je basis te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.
Toren Verdedigen 7

Toren Verdedigen 7

Behendigheid Spelletjes 2,5 Probeer om je basis te verdedigen tegen aanvallen van buitenaf.
Toren Verdedigen 10

Toren Verdedigen 10

Aktie Spelletjes 2,4 Dit is een uitdagende toren verdediging. Bouw verschillende fabrieken en torens om je vijanden te vernietigen en op deze manier door te gaan naar de volgende wereld. Op het eind van elke wereld krijg je een baas.
Toren Verdedigen 5

Toren Verdedigen 5

Aktie Spelletjes 2,3 Probeer om je basis te verdedigen tegen de invallers.
Monsterbolwerk

Monsterbolwerk

Aktie Spelletjes 2,3 In dit Toren Verdedigen-spel bouw jij torens om je gebied te verdedigen tegen menselijke indringers. Er zijn allemaal verschillende torens: de drakentoren, de helletoren, de zwarte toren en de donkere toren. Iedere toren heeft bepaalde voor- en nadelen, dit krijg je in het spel uitgelegd. Ook kun je nog toverspreuken gebruiken. Schakel je vijanden uit en zorg ervoor dat ze niet voorbij de poort komen!
Toren Verdedigen 19

Toren Verdedigen 19

Aktie Spelletjes 2,2 Dit is een Toren Verdedigen-spel vanuit een iets ander perspectief. Op ieder torenblok kan je een geschuttoren plaatsen om deze zo te verdedigen. Er zijn vijf verschillende soorten geschuttorens, die je kan upgraden tot niveau 5. Na iedere level krijg je drie 'tower points', waarmee je kapotte torens kan herstellen.
Magic Defender

Magic Defender

Aktie Spelletjes 2,1 Bouw verdedigingstorens om je vijanden tegen te houden, en ervoor te zorgen dat ze de uitgang niet bereiken. Zoals in ieder Tower Defense-achtig spel, komen er hier ook meerdere waves van vijanden op je af. Houd je levens en je geld in de gaten!
Toren Verdedigen 3

Toren Verdedigen 3

Avontuur Spelletjes 2,1 Schiet alle vijanden af en zorg ervoor dat zij jouw toren niet kunnen beschadigen.
Toren Verdedigen 8

Toren Verdedigen 8

Behendigheid Spelletjes 2,0 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Moederbord Verdedigen

Moederbord Verdedigen

Aktie Spelletjes 2,0 In dit verdedigingsspelletje moet je een nieuw prototype moederbord beschermen tegen een aanval van hackers. Plaats je verdedigingsbots zo strategisch mogelijk om de hackers zo snel mogelijk uit te schakelen. Succes!
Bloons TD 3

Bloons TD 3

Aktie Spelletjes 1,9 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Verdedig je tuin

Verdedig je tuin

Aktie Spelletjes 1,9 Verdedig je tuin tegen de kevers die azen op de lekkere pompoenen. Je kan verschillende kabouters inzetten, giftige ballen, spugende cactussen, tijdbommen, spuitbussen, lasertorens en kauwgom.
Toren Verdedigen 13

Toren Verdedigen 13

Aktie Spelletjes 1,9 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Toren Verdedigen 22

Toren Verdedigen 22

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig je kasteel door torens te plaatsen op strategische plekken.
Toren Verdedigen 18

Toren Verdedigen 18

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig de grensovergang tegen illegale immigranten door op tactische plaatsen wapens neer te zetten.
Toren Verdedigen 15

Toren Verdedigen 15

Aktie Spelletjes 1,7 Verdedig de bloemen in de tuin tegen aanvallen van verschillende insecten. Bouw verschillende verdedigingslinies om de insecten die op weg zijn naar de bloemen te vernietigen.
Bloons TD

Bloons TD

Aktie Spelletjes 1,6 Speel deze Toren Verdedigen-variant door torens te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Toren Verdedigen 20

Toren Verdedigen 20

Denk Spelletjes 1,5 Hou de indringers tegen en dood de schurken voordat ze bij je kasteel zijn! Bouw torens en gebruik verschillende voorwerpen om ze tegen te houden.
De dino's vallen aan

De dino's vallen aan

Aktie Spelletjes 1,5 In een land waar sappige, rode appels aan bomen groeien, wonen oermensen en dinosauriërs. De dino's azen op de rode appels, maar de oermensen zijn niet van plan om hun appelbomen kaal te laten eten. Ze verdedigen de weg naar hun boomgaard dan ook met hand en tand. Plaats jij verdedigingstorens op de juiste plekken zodat de dinosaurussen de boomgaard niet kunnen bereiken?
Zee van Vuur

Zee van Vuur

Aktie Spelletjes 1,4 Kies een regio waar je wilt aanvallen en bouw daar je vestiging. Train je soldaten op en stuur ze uit naar de tegenstander.
Incursion 2: The Artifact

Incursion 2: The Artifact

Aktie Spelletjes 1,3 De tweede aflevering van Incursion! In een land van trollen, spinnen en demonen gaat Targa Wrathbringer het gevecht aan met de donkere krachten. Zet verschillende soldaten in om je land te verdedigen en gebruik toverspreuken, wapens en vechttechnieken om je vijanden te verslaan.
Backyard Buzzing

Backyard Buzzing

Aktie Spelletjes 1,3 Probeer om je tegenstander te vernietigen in dit soort kasteelgevecht.

Spelletjes - Toren Verdedigen Little Game