LeukeSpellen.Be

Toren Verdedigen: Flash Element, Toren Verdedigen 22, Turret Tyranny, Defendery 3k

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Boteninvasie

Boteninvasie

Aktie Spelletjes 1,2 Een hele vloot met boten komt op jouw land af: plaats verdedigingstorens op strategische plekken en schakel alle boten op tijd uit. Zorg dat de vijand jouw land niet kan veroveren in dit Toren Verdedigen-spel!
Junglejacht

Junglejacht

Denk Spelletjes 1,1 Bescherm je Indianendorp tegen de wilde dieren!
Vector TD

Vector TD

Aktie Spelletjes 1,0 Probeer om in deze versie van Toren Verdedigen om je basis te verdedigen!
Bloons TD 4

Bloons TD 4

Aktie Spelletjes 0,9 Speel deze Toren Verdedigen-variant door apen te plaatsen die de ballonnen kapot moeten schieten.
Pinguïnoorlog

Pinguïnoorlog

Aktie Spelletjes 0,9 Een pinguïn-vechtspel, dat zie je niet zo vaak. Pinguïns zijn normaal heel vredelievende dieren, die elkaar met rust laten en elkaars territorium niet proberen in te pikken. Deze keer is het hommeles op de Zuidpool. Je kunt in dit Toren Verdedigen-spel kiezen uit drie gebieden en drie moeilijkheidsgraden. Plaats ijsberen op tactische plaatsen, om zo je iglo te verdedigen tegen vijandige pinguïns!
Nationale verdediging

Nationale verdediging

Aktie Spelletjes 0,8 Een Toren Verdedigen-spel in een militair jasje! Versleep verdedigingstorens naar de kaart en plaats ze wanneer de cirkel eromheen groen is. Je kunt je torens upgraden en je kunt ze ook verkopen voor 75% van de aankoopwaarde.
Superhelden verdediging

Superhelden verdediging

Aktie Spelletjes 0,8 Dr. Doom wil jouw stad vernietigen. Gelukkig schiet de Super Hero Squad je te hulp om Dr. Doom tegen te houden. Verdedig de stad met een netwerk van strategische verdedigingswerken. Succes!
Toren Verdedigen 16

Toren Verdedigen 16

Denk Spelletjes 0,8 Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Monsters TD 2

Monsters TD 2

Aktie Spelletjes 0,8 Vond jij Monsters TD ook zo leuk? Dan is hier het vervolg! In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen. Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf een grote afstand uitschakelt, de langzame 'eye tower', die het meest geschikt is om de monsters tegen te houden, en de supersnelle 'tower of fire', die vlammen afvuurt op de monsters. Er zijn tien toffe levels, dus daar ben je nog wel even mee bezig!
De Toren

De Toren

Aktie Spelletjes 0,7 Bouw een hart in je toren en bescherm dit hart vervolgens tegen criminelen en gekke koeien. Het is dus verstandig om zoveel mogelijk blokken om het hart heen te bouwen, zodat de slechteriken het hart niet kunnen bereiken.
Verkeersverdediging

Verkeersverdediging

Aktie Spelletjes 0,7 Nog een leuk verdedigingsspelletje! Deze keer moet je voorkomen dat het verkeer doorrijdt. Plaats je verdedigingsmiddelen strategisch en schieten maar!
Vechten tegen virussen

Vechten tegen virussen

Aktie Spelletjes 0,7 In allerlei vormen proberen virussen je computer binnen te dringen: als 'gewone' virussen, Trojan horses, worms en spam! Koop verdedigingstorens om zo je systeem te beschermen.
Flash Element

Flash Element

Denk Spelletjes 0,6 Bouw je torens en ander verdedigingswerk zo goed mogelijk zodat de kudde schapen er niet door kan.
Verdedig Boedapest

Verdedig Boedapest

Avontuur Spelletjes 0,5 In dit deel van "toren verdedigen" is het de bedoeling dat je de vijanden van Boedapest tegenhoudt. Dit kun je doen door soldaten op te stellen in de straten van Boedapest.
Reuzewortel in de woestijn

Reuzewortel in de woestijn

Aktie Spelletjes 0,4 Het spel 'Verdedig je reuzewortel' is leuk, en het vervolg, Reuzewortel in de woestijn, is nòg leuker! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Toren Verdedigen 14

Toren Verdedigen 14

Behendigheid Spelletjes 0,3 Verdedig je boerderij tegen de vijanden. Bouw zoveel mogelijk torens om je boerderij te verdedigen.
Verdedig je reuzewortel

Verdedig je reuzewortel

Aktie Spelletjes 0,3 Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Dit is een heel origineel Toren Verdedigen-spel. Bouw torens in de vorm van flessen of hondedrollen. De flessen schieten gif op de belagers af, de drollen gooien klodders poep in de richting van de wezentjes die eropuit zijn om jouw wortel op te eten. Zorg dat geen van hen bij de wortel komt! Je kunt je verdedigingstorens upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Toren Verdedigen 4

Toren Verdedigen 4

Behendigheid Spelletjes 0,3 Zet je defenders strategisch neer en verdedig je land tegen de hordes vijanden.
Reuzewortel op zee 2

Reuzewortel op zee 2

Aktie Spelletjes 0,2 Speel het vervolg op 'Reuzewortel op zee' en zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Commando Defense

Commando Defense

Behendigheid Spelletjes 0,2 Deze soldaat moet een legerbasis bewaken. Plaats hem strategisch, en laat hem zijn werk doen: hij richt zijn geweer automatisch op de vijandige soldaten die langs komen lopen. Je kunt ook verdedigingstorens bouwen. De torens die je hebt, kun je upgraden of weer verkopen als je dat nodig vindt. Ook kun je hulptroepen inschakelen (onderaan in het beeldscherm): deze lopen in tegengestelde richting, en schieten op alle vijandige soldaten die ze tegenkomen. Zorg dat de vijanden de uitgang niet bereiken!
Toren Verdedigen 17

Toren Verdedigen 17

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer je toren te verdedigen tegen de vijanden. Bouw een doolhof van kanonnen waar de vijanden eerst langs moeten zien te komen voordat ze jouw toren kunnen vernietigen.
Reuzewortel op zee

Reuzewortel op zee

Aktie Spelletjes 0,1 Een nieuw deel uit de 'Reuzewortel'-spellenserie! Zorg dat de monsters niet bij jouw reuzewortel kunnen komen! Je kunt je verdedigingstorens (sterren, zonnetjes, flessen en raketten) upgraden met de punten die je verdient wanneer je een vijand hebt uitgeschakeld.
Hinderlaag!

Hinderlaag!

Aktie Spelletjes 0,1 Dit is een Toren Verdedigen-achtig spel waarbij je militairen strategisch plaatst, zodat ze de vijandelijke wave uit kunnen schakelen voordat deze de andere kant van het terrein heeft bereikt. Ook kun je nog luchtaanvallen uitvoeren!
Mini verdedigingsspel

Mini verdedigingsspel

Aktie Spelletjes 0,1 Verdedig je fort, bouw verdedigingstorens en schiet alle vijandige voertuigen aan gort voordat ze je bereiken!
Insecten Invasie

Insecten Invasie

Aktie Spelletjes 0,1 Plaats verschillende objecten om je te helpen in de strijd tegen de insecten! Verdedig je toren tegen alle insecten.
Ster Verdediging

Ster Verdediging

Aktie Spelletjes ? Probeer om de planeet te laten overleven door allerlei aanvallen van buitenaf !
Toren Verdedigen 9

Toren Verdedigen 9

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden de aarde niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Eindeloze verdediging

Eindeloze verdediging

Aktie Spelletjes ? Plaats 'torens' (gekleurde edelstenen die kogels afschieten) op strategische plekken om de opslagplaats te beschermen tegen monsters! Je kunt speciale krachten gebruiken: bliksem, hypnose en 'towers boost'. De eerste richt grote schade aan, de tweede hypnotiseert de monsters even en de maakt je torens sneller en krachtiger. Deze bijzondere krachten vind je rechts onderaan in je scherm. Als je op de opslagplaats klikt, kun je bovendien extra levens kopen. Hiervoor moet je uiteraard wel eerst voldoende munten hebben verdiend!
Speelgoed Stad

Speelgoed Stad

Aktie Spelletjes ? Zet de torens zo neer, dat je zoveel mogelijk monsters kunt neerschieten voordat ze jouw kasteel bereiken.
Snoepbewakers

Snoepbewakers

Behendigheid Spelletjes ? In het kort gaat het er in dit spelletje om het volgende: jij hebt lekkere snoepjes, en de insecten willen deze snoepjes afpakken. Daar ga jij een stokje voor steken! Plaats paddestoelen om ze de weg te versperren. Je kunt de beestjes ook aanvallen: dit doe je met stekelige rozen, die hun doorns drie kanten op schieten. Plant madeliefjes, en verzamel het stuifmeel dat ze maken. De bewakers van je snoepjes hebben dit stuifmeel namelijk nodig. Plaats zonnebloemen naast bewakers om deze te upgraden. Succes!

Spelletjes - Toren Verdedigen Little Game