LeukeSpellen.Be

Toren Verdedigen: Flash Element, Toren Verdedigen 22, Turret Tyranny, Defendery 3k

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Fureyes verdediging

Fureyes verdediging

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt aangevallen door groepen Fureyes, dat zijn haarballen met een oog. Koop snel torens om ze af te schieten en maak gebruik van speciale krachten om sneller van ze af te komen. Soms kun je dingen vinden, zoals veren en ogen. Verzamel ze en maak met drie ingrediënten toverdrankjes voor je verdedigingswerken. Upgrade je basis en repareer je torens om langer stand te houden. Wees snel, want er komen hoe langer hoe meer Fureyes op je af! Succes!
Zoetigheid verdedigen

Zoetigheid verdedigen

Aktie Spelletjes ? Verdedig de taartjes die je voor de high tea hebt gebakken tegen de vijanden, die vanaf de linkerkant van het scherm een aanval op jouw zoetigheid voorbereiden. Bouw torens waarmee je de vijand kunt aanvallen, of hem de weg kunt versperren. Vul de munitie van je torens op tijd aan, want deze wordt vanzelf, of door uitgevoerde aanvallen, geleidelijk minder. Je kunt je toren tot level 5 upgraden. Probeer alle powerups die de vijand laat vallen te gebruiken, en de powerdowns juist te vermijden. Er is ook een powerup-winkel.
Verdedig je kolonie

Verdedig je kolonie

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de invasie van de Kron-troepen. Vanuit je controlecentrum plaats je gebouwen, zoals fabrieken en barakken. Er zijn vier soorten gebouwen: barakken, die infanteriegroepen maken; fabrieken, die verdedigingstorens maken; luchtbases, die luchtaanvallen aansturen en mijnen, die extra inkomsten opleveren. Je kunt kiezen uit 'Campaign' en 'Quick battle'.
Orbash

Orbash

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je grijze bol tegen de vijanden. Denk strategisch voor een highscore!
Verdedig je kolonie 2

Verdedig je kolonie 2

Aktie Spelletjes ? Bescherm jouw controlecentrum tegen de monsterinvasie. Bouw verdedigingstorens op strategische plekken en upgrade ze waar mogelijk. Drones kunnen je helpen om extra mineralen te delven, voor extra inkomsten! Ook vanuit de lucht kun je rekenen op hulp.
Turret Tyranny

Turret Tyranny

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle bolletjes kapot te schieten voordat ze het einde halen!
Verdedig je eer

Verdedig je eer

Aktie Spelletjes ? Lang, lang geleden, in een land ver van hier, besloot een jongen om op zoek te gaan naar het gouden beeldje van Koning Walrus. De koning had dit beeldje verloren in een kerker vol monsters, en wil nu dat de jongen het voor hem gaat zoeken, in ruil voor een beloning. Help deze jongen om alle monsters te verslaan zodat hij het beeldje naar de koning terug kan brengen.
Torens en Tovenaars

Torens en Tovenaars

Aktie Spelletjes ? Bouw verdedigingstorens (in de vorm van een soort tovenaars) en zorg ervoor dat je vijanden het einde van de weg niet halen. Iedere tovenaar heeft andere krachten en een ander bereik. De witte tovenaar vuurt snel achter elkaar, de rode tovenaar roeit een heel gebied met vijanden uit, de ijsblauwe tovenaar vertraagt je vijanden en de groene tovenaar vergiftigt zijn vijanden.
Land van amazones

Land van amazones

Aktie Spelletjes ? Een echte amazone wijkt voor geen enkele vijand! Plaats allerlei soorten verdedigingstorens langs de route die de vijand neemt en zorg dat hij zijn bestemming niet bereikt! Je hebt goud nodig voor torens: houd je goudvoorraad dus goed in de gaten.
Fanatieke Generaal

Fanatieke Generaal

Aktie Spelletjes ? Plaats verdedigingstorens om je gebied te beschermen tegen vijandige aanvallen! Rechts kun je torens kopen, verkopen, beheren en upgraden.
Bananageddon

Bananageddon

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je toren tegen de invasie van apen en andere monsters. Probeer ze zoveel mogelijk tegen te houden door middel van het bouwen van verdedigingstorens. Je moet de torens ook repareren als ze dreigen kapot te gaan.
Tanks en torens 2

Tanks en torens 2

Aktie Spelletjes ? Plaats strategische torencombinaties in het veld om je vijanden op afstand te houden. Verzamel punten om je verdedigingstorens te kunnen upgraden!
Defendery 3k

Defendery 3k

Aktie Spelletjes ? Welk level behaal jij? Maak gebruik van de muis om torens en kanonnen te plaatsen om zo het opkomende geweld tegen te gaan. Upgrade je torens voor meer effect.
Een held met een opdracht

Een held met een opdracht

Aktie Spelletjes ? In dit Toren Verdedigen-spel kruip je in de huid van strateeg Rico, strijder Forte of monnik Sabio. Je krijgt als opdracht om een handelsroute te verdedigen, waarop bandieten telkens handelskaravanen aanvallen. Plaats je soldaten strategisch en voed ze op tijd. Wanneer je een level voltooit of opdrachten vervult, verdien je goudstaven. In het kasteel kun je je soldaten en je skills upgraden. Wanneer je begint te spelen, krijg je een uitgebreide tutorial met instructies.
Bewaak je werelden

Bewaak je werelden

Aktie Spelletjes ? Vier verschillende werelden moet jij bewaken in dit Toren Verdedigen-achtige spel. Plaats je wapens zo, dat je de vijanden uitschakelt voordat ze de uitgang bereiken. Hoe meer geld je verdient, hoe meer verschillende wapens je kunt plaatsen om je kansen te vergroten. Hou je geld en je levens in de gaten!
Skeletten schieten

Skeletten schieten

Behendigheid Spelletjes ? Jouw dorp ligt middenin een schimmenrijk waar de zombies de baas zijn. Een leger skeletten komt op je dorp af, met maar één doel: je verdedigingswal doorbreken en van jouw veilige, mooie dorp een troosteloos en kil zombiedorp maken. Gelukkig houd jij de wacht en kun je met je pijl en boog de skeletten die op je afkomen, neerschieten. Met een hoofdschot kun je de zombies meteen doden. Als je een andere plek in hun lichaam raakt, zijn er meerdere pijlen nodig. In de winkel kun je upgrades kopen voor je pijl en boog en voor je harnas.
Boom Beschermen

Boom Beschermen

Aktie Spelletjes ? Verdedig deze boom tegen aanvallen uit de stad. Maak de geweren telkens onschadelijk en probeer ondertussen ook om de stad te vernietigen.
TD 3 op een rij

TD 3 op een rij

Aktie Spelletjes ? Dit is een leuke kruising tussen drie op een rij en Toren Verdedigen! Wanneer je drie of meer torens van dezelfde soort naast elkaar hebt staan, vormen deze samen een extra sterke toren. Bij de groene letter S komen vijanden binnen, en bij de rode letter F verdwijnen ze weer uit het veld. Neem de vijand onder vuur om ervoor te zorgen dat ij zijn bestemming niet bereikt!
Toren Verdedigen 12

Toren Verdedigen 12

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je controlepunten tegen vijanden. Als er 1 controlepunt wordt overgenomen wordt de tijd dat je moet verdedigen langer.
Nuke Defense

Nuke Defense

Aktie Spelletjes ? Het kasteel van je vijand wordt groter en groter en zijn soldaten staan al bijna aan de poorten van jouw vesting! Bouw daarom torens om de vijandige soldaten op afstand te houden, zodat jouw burcht een veilige plek blijft. Je kunt verschillende skills inzetten: de 'fire splash', die vuurballen op vijanden afschiet, de 'magic link' die magische energie van de vijand steelt en de 'turret' (geschuttoren), die zes kogels tegelijk afvuurt. Er zijn dus volop mogelijkheden in deze leuke Toren Verdedigen-game!
Strijd om Emaeron

Strijd om Emaeron

Denk Spelletjes ? De koning van je volk is gedood in een gruwelijke strijd. Hij probeerde de laatste vrije stad van zijn koninkrijk Emaeron nog te verdedigen, maar deed dit tevergeefs... de duivelse schepsels die met duizenden tegelijk het land veroverden, waren hem en zijn troepen te sterk af en hij moest dit met de dood bekopen. Alleen barones Milena met haar soldaten heeft nog stand weten te houden. Vecht mee met haar soldaten om Emaeron stad voor stad weer te bevrijden van het kwaad! Bouw verdedigingswerken op strategische plaatsen om zo je vijanden tegen te houden.
Toren Verdedigen 11

Toren Verdedigen 11

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat de vijanden je basis niet kunnen bereiken door het plaatsen van torens. Elke keer als je vijanden neerschiet krijg je weer geld om meer torens te kopen.
Torenoorlog

Torenoorlog

Aktie Spelletjes ? Alle bommen en granaten! Verdedig de toren tegen de vijanden door militairen op de juiste plaats te zetten zodat ze zij de vijand tegen kunnen houden.
Laserverdediging

Laserverdediging

Aktie Spelletjes ? Een combinatie van een puzzelspelletje met een schietspelletje: plaats de lasers die je kunt kopen op strategische plaatsen langs de weg van je vijanden en schiet ze zo allemaal af. Laat er geen ontsnappen, want dat kost je levens!
Mushroom Madness 3

Mushroom Madness 3

Aktie Spelletjes ? Een grappig spel waarin je in ontelbaar veel levels paddestoelen moet beschermen tegen allerlei dieren die ze aan willen vreten. Leef je uit en red de paddestoelen!

Spelletjes - Toren Verdedigen Little Game