LeukeSpellen.Be

Trial: Trial 1, Trial 2, Bike Mania, Bike Mania 2

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Bike Mania 4

Bike Mania 4

Race Spelletjes 1,9 Probeer de eindstreep te halen door met je trial over alles heen te rijden zonder te vallen.
Trial 11

Trial 11

Behendigheid Spelletjes 1,8 In dit trialspel kan je verschillende onderdelen spelen. Een tijdrace waarin je zo snel mogelijk naar de eindstreep moet proberen te komen en een race tegen andere spelers en dan moet je proberen eerste te worden.
Trial 15

Trial 15

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer door het uitvoeren van de stunts de benodigde punten te scoren om naar de volgende level te gaan. Pas op dat je niet valt.
ATV terreinrace

ATV terreinrace

Race Spelletjes 1,5 Rijd het parcours zo snel je kunt en show de beste stunts. Veel plezier!
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spelletjes 1,5 In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
Mental Mouse

Mental Mouse

Race Spelletjes 1,3 Een gek spel waarin je met een muis op een motor over een hindernisparcours moet rijden. Je kunt achteruit en vooruit, en door je gewicht naar voren of naar achter te plaatsen kun je over de verschillende voorwerpen heen rijden. Maar let op, want als je valt ga je dood!
Neon Rijder 2

Neon Rijder 2

Race Spelletjes 1,1 Daar ben je weer, Neon Rijder! Rij zo snel mogelijk naar de finish en probeer een tijdbonus te halen. Wees voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen om niet te pletter te vallen! Er zijn vijftien levels in totaal.
Jaludo Biker

Jaludo Biker

Race Spelletjes 1,0 Rijd met je trial door het mooie Twente en neem een kijkje in o.a. Rijssen, Goor, Delden, Hengelo en Enschede. Probeer over alle obstakels heen te komen. Dit is soms best lastig, en het spel vergt dus redelijk veel van je behendigheid!
Strandmotor

Strandmotor

Race Spelletjes 0,8 Rijd met je motorfiets over een hindernisbaan langs het strand. In elk level wordt het parcours moeilijker. Veel plezier!
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
De weg naar de top

De weg naar de top

Behendigheid Spelletjes 0,1 Vind de weg naar de top en pak zo veel mogelijk munten waarmee je upgrades kunt kopen voor je terreinwagen!
Besneeuwde trial

Besneeuwde trial

Sport Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de besneeuwde heuvels en probeer zo snel mogelijk bij de finish te komen.
Trial 13

Trial 13

Behendigheid Spelletjes ? Kies 1 van de 4 verschillende voertuigen waarmee je wilt racen. Om een medaille te winnen, moet je de levels halen zonder te vallen!
Ruige Rit

Ruige Rit

Race Spelletjes ? Jij gaat op je trialmotor een ruige rit rijden in de woestijn, vol uitdagingen en obstakels.
Risicorijder 5

Risicorijder 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit leuke motorracespel om het gevaarlijke parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Mysterieuze motorrijder

Mysterieuze motorrijder

Race Spelletjes ? Jij bent de mysterieuze motorrijder die in verschillende wereldsteden zijn kunsten vertoont! Op de hoogste daken en de smalste relingen blijf jij in evenwicht op je bike, en bekijk je de stad. Wat een prachtig uitzicht, en wat een uitdaging om niet over de kop te slaan!
Micro trux 2

Micro trux 2

Race Spelletjes ? Een leuke monstertruck-game waarin je met de mini-monstertruck van je keuze een uitdagende rit rijdt over verschillende parcours. Hoe meer punten je verdient, hoe meer keuze je hebt om je monstertruck te upgraden. Je kunt in deze game zes verschillende levels doorlopen: op Hula Beach, bij de inboorlingen, in de jungle, in een bar, onder water en in een piratengrot. Om toegang te krijgen tot de levels na Hula Beach, moet je een bepaald aantal sterren hebben verzameld.
Strandracer

Strandracer

Race Spelletjes ? Deze vrouwelijke racer heeft een aantal circuits waar ze een race wil rijden: Porto Escada, Barcelona, L'Estaque, Taranto, Dubrovnik en Thessaloniki. Help haar om op ieder circuit de beste tijd neer te zetten!
Weerwolfracer

Weerwolfracer

Race Spelletjes ? Jij bent een weerwolf, die 's nachts, bij volle maan, niets liever doet dan op zijn trialmotor klimmen om de buurt onveilig te maken! Zorg dat hij zo ver mogelijk komt zonder over de kop te slaan.
Motorbaby

Motorbaby

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze motorcrossende baby zo veel mogelijk mooie stunts uithaalt op weg naar de finish. Ook moet je hem helpen om zo veel mogelijk snoepjes te verzamelen. Het gaat er niet om dat hij zo hard mogelijk over de trialbaan scheurt, maar dat hij tijdens zijn rit zo veel mogelijk tricks laat zien en snoepjes pakt om een topscore te behalen.
Barny Biker

Barny Biker

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat Barny de motorcrosser zo veel mogelijk mooie stunts uithaalt op weg naar de finish, en sprongen maakt waarbij hij zo lang mogelijk in de lucht blijft. Ook moet je hem helpen om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Probeer een maximale score te behalen!
Rode TrialBike

Rode TrialBike

Race Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk met je motor over het parcours te gaan !
Trial 12

Trial 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je quad of crossmotor het einde van de level te bereiken. Rij onderweg over alle obstakels heen en pas op dat je niet over de kop slaat.
Risicorijder 3

Risicorijder 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit leuke motorracespel om het gevaarlijke parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Risicorijder 4

Risicorijder 4

Behendigheid Spelletjes ? Leg het lastige parcours af zonder te vallen! Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer upgraden.
IJsrijder

IJsrijder

Race Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de besneeuwde heuvels en probeer zo snel mogelijk bij de finish te komen. Kijk wel uit voor de ravijnen, en zorg dat je zo veel mogelijk ijskristallen verzamelt!
Pompoenhoofd

Pompoenhoofd

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent pompoenhoofd, en op je pompoenmotor scheur jij door het spookachtige Halloweenlandschap. Verzamel onderweg zo veel mogelijk snoep voor een maximale score!
Racebeer

Racebeer

Race Spelletjes ? Leg met Racebeer, een teddybeer die graag op speelgoedmotoren en -fietsen rondrijdt, allerlei verschillende parcours af in dit leuke spel!
Buitenaardse trial

Buitenaardse trial

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk om met je trialmotor over alle obstakels heen te rijden in deze buitenaardse stad!
Atoomhart

Atoomhart

Aktie Spelletjes ? De aarde is verwoest, maar er zijn een paar overlevenden die toch nog lol trappen: ze doden zombies en overwinnen andere gevaren. Rijd op je motorfiets over het parcours, plet zombies, laat bommen ontploffen en verzamel energieballen om je Teslablaster te kunnen gebruiken. Veel plezier!

Spelletjes - Trial Little Game