LeukeSpellen.Be

Turbo Racer: Turbo Racer 4, Turborally, Race op Santa Pod, Bureaurace 2

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Turbo Racer 4

Turbo Racer 4

Race Spelletjes 2,3 Race door de stad en probeer de eindstreep te halen zonder tegen andere auto's aan te rijden.
Gekke trekker

Gekke trekker

Race Spelletjes 1,8 Stap op je gele tractor en rijd een uitdagende race over het platteland! Probeer onderweg 'boosters' te pakken en voer alle opdrachten uit. In het eerste level moet je bijvoorbeeld als eerste eindigen, 15 auto's laten ontploffen en 10 hoefijzers verzamelen. Pak zo veel mogelijk pompoenen, harten, hoefijzers en andere bonussen!
Renegade Racing

Renegade Racing

Race Spelletjes 1,4 In het mooie racespel Renegade Racing ga je in ieder level opdrachten (stunts) uitvoeren en probeer je om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Natuurlijk probeer je ook om de beste tijd neer te zetten! Kijk bij 'Mission one' en 'Mission two' welke (en hoeveel) stunts je moet uitvoeren. In de garage kun je duurdere, snellere auto's kopen, maar hiervoor zul je wel eerst voldoende geld moeten verdienen. Ga dus maar gauw het circuit op en doe je best!
Bureaurace 2

Bureaurace 2

Race Spelletjes 0,5 Jij en je medestudenten hebben een leukere manier gevonden om jullie bureau te gebruiken dan om studieboeken op te leggen: jullie organiseren er een race met autootjes! Met potloden, inktpotjes en penselen hebben jullie een heus parcours gebouwd, waar jullie mini-auto overheen moet rijden. Verzamel zo veel mogelijk sterren en andere bonussen en vermijd obstakels als vlakgommen en inktpotjes.
Race op Santa Pod

Race op Santa Pod

Race Spelletjes ? Je gaat een dragrace rijden op de Santa Pod racebaan in Bedforshire! Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk over het korte circuit scheurt, meteen nadat het licht op groen is gesprongen. Zorg dus dat je zo snel mogelijk vertrekt en zo hard mogelijk rijdt. Succes!
Turborally

Turborally

Race Spelletjes ? Een leuk, snel rallyspel waarin je moet proberen om als eerste de eindstreep te halen in je snelle rallywagen! Zorg dat je alle rode rondjes met daarin een T raakt, voor bonuspunten!

Spelletjes - Turbo Racer Little Game