LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Valentine Conquest. Speel ook één van de andere Meisjes Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Valentine Conquest

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het is Valentijnsdag, en je kunt eindelijk proberen om het hart te veroveren van de jongen of het meisje op wie je verliefd bent. Gooi hartjes naar je toekomstige geliefde, en probeer zijn of haar liefdesbalk leeg te laten lopen. De bonushartjes met een muntje eraan, zijn geld waard. Dit geld kun je hierna weer gebruiken om speciale hartjes te kopen. Je kunt namelijk verschillende speciale hartjes gebruiken om je geliefde nog sneller te veroveren: driedubbele hartjes, die de kans om je tegenstander te raken met drie vermenigvuldigen; cadeautjes, waarmee het zeker is dat je je doelwit raakt; donkerrode hartjes, die twee keer zoveel kracht hebben; hartjes in ijsblokjes, waarmee je je tegenstander drie beurten lang kunt bevriezen. Veel plezier en geniet van Valentijnsdag!

Spelbesturing

Met de linker en rechter pijltjestoetsen kies je je positie. Je kunt je maar een beperkt aantal keren verplaatsen: dit zie je aan het lichtgroene balkje. Kies hierna de juiste hoek met de pijltjes omhoog en omlaag. Dan bepaal je de schietkracht met behulp van de spatiebalk, en laat je de spatiebalk los om je hartje weg te schieten.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="own_games/valentine-conquest.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Valentine Conquest Little Game