LeukeSpellen.Be

Vangen: Fruitaapje, Eieren overgooien, Eerste Vlucht, Pinguin Vangen

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Scooby harten stuiteren

Scooby harten stuiteren

Behendigheid Spelletjes 2,7 Daphne en Velma proberen hun harten naar Fred te sturen, maar ze hebben hierbij jouw hulp nodig! Laat de harten op het hoofd van Scooby stuiteren in de richting van Fred. Het spook gooit aambeelden en blikken verf naar Scooby, dus pas op! De Scooby Snacks geven je meer snelheid, dus probeer ze allemaal te pakken.
Zwembad Springen

Zwembad Springen

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer vanaf de rand van het zwembad in de zwembanden te springen. Wanneer een persoon er naast springt maar hij/zij niet meer mee doen. Als iedereen af is, is het spel afgelopen.
Pinguin Vangen

Pinguin Vangen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Probeer eerst minimaal 50 pinguïns te vangen, vervolgens is het de bedoeling dat je met je bootje zoveel mogelijk vis vangt voor de pinguïns. Pas op voor de orka's en het ijs. In het laatste deel moet je ervoor zorgen dat de pinguïns veilig aan land kunnen, hiervoor moet je de zeeleeuwen in slaap schieten.
Eieren Vangen

Eieren Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Probeer de eitjes in de mandjes aan de zijkant te krijgen zonder dat ze op de grond vallen.
Eerste Vlucht

Eerste Vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Laat deze stuiterende kippen een veilige landing maken bovenop een ballon.
Dierenkasteel

Dierenkasteel

Meisjes Spelletjes ? Help de kleine prinses om de dieren uit de buurt van het kasteel te laten verdwijnen. Gooi het magische fruit naar de dieren en ze zullen verdwijnen.
Pulse

Pulse

Behendigheid Spelletjes ? Test je hand en oog coördinatie in deze game en probeer alle bolletjes te vangen.
Drie aapjes

Drie aapjes

Behendigheid Spelletjes ? Het regent fruit! Help jij de aapjes om alle vruchten op te vangen en op te eten? Timing is hierbij heel belangrijk.
Appelseizoen

Appelseizoen

Behendigheid Spelletjes ? De zomer is voorbij, en het is weer tijd om appels te oogsten! Ze vallen bij bosjes uit de boom, zorg dat je snel genoeg bent om ze in je mand op te vangen.
Vette hap

Vette hap

Behendigheid Spelletjes ? Deze dikkerd rent rond in een stadion, in de hoop er zo veel mogelijk ongezond eten op te kunnen vangen. Appels en andere gezonde dingen vindt hij natuurlijk smerig, dus die kun je gewoon laten vallen. Niet iedereen is even blij met zijn aanwezigheid: er zijn mannen die zijn eten vernietigen, of op hemzelf schieten. Maar daar probeer jij natuurlijk een stokje voor te steken!
Buitenaardse kidnappers

Buitenaardse kidnappers

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een kleine alien die rondvliegt in een klein ruimteschip dat met een lichtstraal is uitgerust. Met deze straal kun je allerlei voorwerpen optillen en meenemen: iglo's, rotsen, tanks, maar ook mensen! Verzamel zo veel mogelijk mensen, totdat je 'mensenteller' vol is. Let goed op je energiemeter: het gebruiken van je lichtstraal kost energie, en wanneer de meter leeg is, laat je straal alle voorwerpen vallen die je op dat moment had opgetild. Er lopen geheime agenten rond, die foto's van je proberen te maken. Probeer uit hun bereik te blijven, en als het ze toch lukt om een foto te maken, probeer dan een voorwerp op ze te laten vallen zodat de foto's verdwijnen. Je zult ook andere vijandige voorwerpen tegenkomen: helikopters, ruimteschepen en duivels. De paarse bolletjes openen extra content. Je kunt ze ook als wapens gebruiken door ze op je vijanden te laten vallen.
Biscuits Vangen

Biscuits Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk biscuits te vangen binnen de tijd.
Fruitaapje

Fruitaapje

Behendigheid Spelletjes ? Help jij dit hongerige aapje om alle vruchten te vangen die naar beneden vallen?
Pepper speelt frisbee

Pepper speelt frisbee

Denk Spelletjes ? Gooi de frisbee zo, dat hij bij het hondje Pepper komt. Als je de snoepjes raakt, verdien je extra punten.
Ufo Commando

Ufo Commando

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling om alle witte schapen naar de teleporter te verplaatsen zodat ze naar huis worden gestuurd.
Varkens Vangen

Varkens Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Iemand is vergeten de deur dicht te doen en nu ontsnappen alle varkens. Probeer alle varkens weer te vangen voordat de dag voorbij is.
Eieren overgooien

Eieren overgooien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om de eieren zo lang mogelijk over te gooien. Als ze alledrie kapotvallen, moet je weer opnieuw beginnen!
Kanonballen Vangen

Kanonballen Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Vang de kanonskogels en gooi ze op de toren. Zodra je de toren omver hebt gegooid heb je gewonnen.

Spelletjes - Vangen Little Game