LeukeSpellen.Be

Vecht Kamp: Siegius in de arena, Fight for Glorton, Rumble, Smiley-oorlog

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Get on Top Online

Get on Top Online

Aktie Spelletjes 3,4 Welke van deze robotworstelaars eindigt bovenaan? Duik in de ring en maak je op de strijd in dit spannende actiespel.
Fight for Glorton

Fight for Glorton

Aktie Spelletjes 1,8 Versla je tegenstanders in alle levels! Je kunt dit spel zowel in de single player modus als in de multiplayer modus spelen.
Gun Mayhem 2

Gun Mayhem 2

Aktie Spelletjes 1,5 Daar is-ie dan, het vervolg op het populaire platform- en schietspel Gun Mayhem! Ook Gun Mayhem 2 kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, kies je wapen uit het arsenaal en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!
Vechten in de bergen

Vechten in de bergen

Behendigheid Spelletjes 1,4 Het gaat er ruig aan toe in de bergen! Drie tegenstanders, waaronder jijzelf, vechten tegen elkaar op verschillende platforms. De eerste die 6 punten heeft, wint het gevecht en gaat door naar een volgend level.
Gun Mayhem

Gun Mayhem

Aktie Spelletjes 1,3 Dit leuke platform- en schietspel kun je in de 'Campaign'-modus spelen, waarin je uitdagingen moet aangaan om nieuwe wapens en kaarten vrij te spelen. Je kunt het ook in de 'Custom'-modus spelen, waarin je een standaardspel speelt met 1 of meerdere spelers (maximaal 4). Pas je personage precies zo aan als jij het wilt, en ga het gevecht met de tegenstander(s) aan!
Rumble

Rumble

Aktie Spelletjes 0,9 Kies 1 van je favoriete poppetjes en speel in deze Smash Brothers tegen de andere spelers.
Powerpuff Girls

Powerpuff Girls

Aktie Spelletjes 0,7 Versla alle vijanden die rondlopen in de stad.
Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Dragon Ball Fierce Fighting 2.3

Aktie Spelletjes 0,6 Ga in Dragon Ball Fierce Fighting 2.3 de strijd aan met je favoriete personages! Dit vervolg vol vechtsport beschikt over talloze strijders in de voor hun tekende kleding. Je kunt het opnemen tegen zowel vrienden als vijanden in de modus voor één speler, meerdere spelers of uitdaging. Laat speciale technieken zien om heerser in de competitie te worden!
Siegius in de arena

Siegius in de arena

Behendigheid Spelletjes 0,5 Siegius, de held uit het spel 'Ruige Romeinen', is in de val gelokt, verraden door zijn eigen manschappen en naar de arena gestuurd om zich daar dood te vechten. Maar daar kennen ze de kracht van Siegius nog niet! In 'The Pit' de 'Bloodshed Arena' en het Colosseum gaat hij vechten voor zijn leven, en zal hij geschiedenis schrijven als gladiator. Zorg dat zijn naam door de arena schalt!
Smiley-oorlog

Smiley-oorlog

Aktie Spelletjes 0,4 Kies je eigen smiley en neem deel aan het smileygevecht!
Comic Stars Fighting 3.6

Comic Stars Fighting 3.6

Aktie Spelletjes 0,4 Doe mee met de meest geweldige anime battle ter wereld! Comic Stars Fighting 3.6 heeft meer personages en arena's dan ooit. Je kunt voor iedere wedstrijd de HP, aanval en snelheid van je strijder aanpassen. Voltooi 32 levels in Battle mode, of kijk hoe lang je het volhoudt in Survival Mode!
Chaos faction 2

Chaos faction 2

Aktie Spelletjes 0,3 Het langverwachte vervolg op het populaire Chaos Faction! Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt deze game zowel in single player als in multiplayer modus spelen. Ook kun je kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Combat hero

Combat hero

Aktie Spelletjes ? Vernietig de vijanden, doe het alleen of in een team. Je kunt zelf kiezen op welke plattegrond je dit spel speelt en ook hoeveel en welke vijanden je hebt. Begin op het makkelijkste niveau en voer dat op tot je een echte kampioen bent. Vernietig alle vijanden en blijf zelf in leven. Als je gewond bent, kun je altijd naar de ehbo-doos lopen en je wonden verbinden, zodat je er weer een tijdje tegen kunt. Je kunt verover de vlag spelen, of een team deadmatch of gewoon voor de punten. Kies zelf welke soort je speelt en in welke omgeving en leef je uit.
Chaos Faction

Chaos Faction

Aktie Spelletjes ? Zorg dat je je tegenstanders verslaat in deze bloedige strijd. Zo kun je nieuwe personages kiezen en krijg je toegang tot geheime zones. In de kraters kun je wapens vinden die van pas kunnen komen. Je kunt kiezen uit drie opties: Campaign, Deathmatch en Survival. Campaign is de standaard-spelmodus, in Deathmatch kan je een aangepaste game spelen met je eigen regels en instellingen en in Survival is het de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen vijanden die hoe langer hoe sterker worden. Veel plezier!
Alien Arena

Alien Arena

Aktie Spelletjes ? Dit is een grappig local mutiplayer-spel dat je zowel alleen als met meerdere spelers kunt spelen. Zorg dat je in iedere arena het monster blijft ontwijken terwijl je tegen de andere aliens vecht. Je kunt je tegenstanders met verschillende wapens te lijf gaan: granaten, geweren, superkracht, een oranje goedje dat monsters erg lekker vinden, een zaklamp, toverdranken en laser. De speler die het gevecht het langst volhoudt, wint. Zorg dat je als eerste vijf gevechten wint!
Stad vol psycho's

Stad vol psycho's

Avontuur Spelletjes ? Een soort gekte lijkt bezit te hebben genomen van de mensen in jouw stad. Ze zijn compleet psychotisch geworden. Er zit niets anders op dan dat je de gekken die jou te grazen willen nemen, doodt: het is erop of eronder! Het leuke in dit spel is dat je bestaande levels nog eens kunt overdoen om meer geld te verzamelen. Ook kun je op ieder moment upgrades kopen.
Gevecht in Jwidol

Gevecht in Jwidol

Multiplayer Spelletjes ? Dit spel speel je met twee spelers. Speler 1 moet aan de linkerkant van het toetsenbord zitten, en speler 2 aan de rechterkant. Probeer je tegenstander van het veld af te krijgen.
Zoek en Vernietig

Zoek en Vernietig

Aktie Spelletjes ? Help Wolverine en de X-Men om alle slechte robots te vernietigen en de grootste gemenerik te verslaan. Nadat je meerdere vijanden hebt verslagen, bereikt je woedeniveau zijn toppunt, waardoor je aanvallen een tijd lang krachtiger worden.

Spelletjes - Vecht Kamp Little Game