LeukeSpellen.Be

Verdedig je Kasteel: Verdedig je Kasteel 1, Verdedig je Kasteel 2, Verdedig je Kasteel 3, Verdedig je Kasteel 5

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Forten verdedigen

Forten verdedigen

Denk Spelletjes 0,1 Bouw forten, beman ze met troepen, plaats kanonnen en leg valstrikken met het geld dat je verdient door vijanden te doden! De pijl geeft de richting aan waaruit je een vijandige aanval kunt verwachten en laat ook zien uit welke manschappen deze bestaat. Zorg dat je bunker altijd goed beschermd blijft, want zodra deze bezet wordt, is het spel voorbij. Zorg dat de muren die je bouwt, bemand worden door soldaten (klik hiervoor op het Garrison-tabblad rechts, en klik daarna op Conscript). Want onbemande muren werken eerder in je nadeel dan in je voordeel! Veel plezier bij het spelen van dit verdedigingsspel!
Age of Defense 3

Age of Defense 3

Aktie Spelletjes 4,9 Verdedig je basis tegen de hordes vijanden die er allemaal op uit zijn om je territorium in te pikken! Hoe meer punten je verdient, hoe beter je je leger kunt uitrusten om de vijanden het hoofd te kunnen bieden.
Donkere krachten

Donkere krachten

Aktie Spelletjes 4,0 Speel dit interessante verdedigingsspel dat zich afspeelt in de geschiedenis, in een fantasiewereld ver van hier. Wanneer het continent Rivadis wordt bezet door een vijand, ontstaan er opstanden in verschillende naties aan de rand van het continent: in de Icedales Cult, de Duchy of Westaria en de Crimson Horde. Je begint in Westaria, waar zombies kasteel na kasteel bezetten om dit groene land langzaam te veranderen in een onherbergzaam gebied waar niets meer groeit en honger en verval om zich heen grijpen. Zet manschappen in om ervoor te zorgen dat de vijand niet nog meer terrein wint! Als tweede is de Crimson Horde aan de beurt, en als derde de Icedales Cult. Zorg dat de donkere krachten verdwijnen uit Rivadis!
De slag

De slag

Aktie Spelletjes 3,4 In dit veroveringsspel begin je met een fort, een oliebron en eenvoudige soldaten. Neem het verdedigingswerk en de oliebron van je tegenstander over en vernietig zijn fort. Verricht onderzoek om extra wapens te kunnen kopen, die je overwinning in latere, moeilijkere levels mogelijk maken. Hoe meer onderzoek je verricht, hoe beter je wapens worden. Succes!
Kastelen belegeren

Kastelen belegeren

Behendigheid Spelletjes 3,3 De koning heeft je bevolen om een aantal kastelen in het koninkrijk te belegeren. Voor ieder vernietigd kasteel, krijg je van hem een medaille. Ieder kasteel moet op een andere manier belegerd worden.
Verdedig je Kasteel 2

Verdedig je Kasteel 2

Aktie Spelletjes 2,9 Leuk spel, verdedig je kasteel door de omhoog lopende poppetjes dood te maken.
War Heroes

War Heroes

Aktie Spelletjes 2,8 Word een onverslaanbare militair leider! War Heroes daagt je uit om je grondgebied koste wat kost te verdedigen. Bouw ondoordringbare torens en zorg dat de binnendringers niet op de basis kunnen komen. Elke strijd zit vol met nieuwe soorten soldaten en oorlogsmachines!
Verdedig je Kasteel 20

Verdedig je Kasteel 20

Behendigheid Spelletjes 2,7 Verdedig het kasteel van de koning tegen zijn vijanden om naar het volgende level te gaan.
Verdedig je Kasteel 7

Verdedig je Kasteel 7

Aktie Spelletjes 2,7 Bouw je kasteel op. Je kan mannetjes nemen die geld voor je ophalen of die aan je kasteel werken.
Helikopterinvasie

Helikopterinvasie

Aktie Spelletjes 2,7 Verdedig je toren tegen alle indringende helikopters en kijk ook uit voor de mensen die op de grond lopen!
Verdedig je Kasteel 6

Verdedig je Kasteel 6

Aktie Spelletjes 2,7 Val een kasteel aan en zorg dat je de schatten eruit plundert!
Verdedig je Kasteel 1

Verdedig je Kasteel 1

Aktie Spelletjes 2,6 Verdedig je kasteel tegen de soldaten en zorg dat ze niet op je kasteel schieten.
Helikopteraanval

Helikopteraanval

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je basis te beschermen tegen vijandige aanvallen van buitenaf!
Dodenstad verdedigen

Dodenstad verdedigen

Aktie Spelletjes 2,6 Verdedig jouw dodenstad tegen vijandige aanvallen. Kies een eenheid en voer hier een aanval op uit. Ook kun je tijdens de 'tactische pauze' toverspreuken gebruiken om de vijand uit de buurt te houden. Hoe meer aanvoerders je doodt, hoe meer skillpoints je verdient, waarmee je troepen kunt inhuren voor je eigen leger.
Tactical Defense

Tactical Defense

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je basis te verdedigen. Koop hiervoor steeds de goede onderdelen.
Goblin Defence

Goblin Defence

Behendigheid Spelletjes 2,4 Verdedig de stad! Schiet alle goblins neer voordat ze de stadsmuren vernietigen.
Verdedig je Kasteel 3

Verdedig je Kasteel 3

Aktie Spelletjes 2,4 Verdedig je kasteel tegen poppetjes, tanks en katapulten.
Verdedig je Kasteel 5

Verdedig je Kasteel 5

Aktie Spelletjes 2,2 Probeer je vestiging te verdedigen. Doe dit door muren te bouwen, mensen in te huren die kunnen schieten, en door upgrades te kopen.
Verdedig je Kasteel 25

Verdedig je Kasteel 25

Aktie Spelletjes 2,2 Verdedig je kasteel tegen inkomende aanvallen. Train meer mensen om de gevechten makkelijker te kunnen winnen.
Rail of War

Rail of War

Aktie Spelletjes 2,1 Je rijdt met je trein door een omgeving waarin je beschoten wordt. Probeer de juiste treinen uit te kiezen en de beste wapens!
Shock Defence

Shock Defence

Aktie Spelletjes 2,0 Bouw je torens en ander verdedigingswerken zo goed mogelijk zodat de dieren er niet door kunnen.
Oorlog zonder einde

Oorlog zonder einde

Aktie Spelletjes 1,8 In dit uitvoerige verdedigingsspel moet je allerlei loopgraven, bunkers en anti-tank raketten bouwen om verscheidene golven van aanvallende vijandelijke soldaten tegen te houden. Kies het verdedigingsmiddel dat je wilt gebruiken, zoek er een plek voor achter je linie, draai het, plaats het en zet er soldaten in. Er zijn ook upgrade- en reparatieopties. Als je klaar bent met het bouwen van je fort, kun je op 'Ready' klikken. Succes!
Zombies in de Nacht

Zombies in de Nacht

Aktie Spelletjes 1,7 Probeer om alle zombies neer te schieten.
Bowmaster Prelude

Bowmaster Prelude

Aktie Spelletjes 1,7 Verdedig jouw kasteel tegen indringers! Je kunt in dit spel sparen voor steeds betere wapens. bowmaster Prelude is echt een topspel waar je even voor moet gaan zitten.
Robots vs Mensen

Robots vs Mensen

Aktie Spelletjes 1,5 Nadat de aarde was verwoest door een grote vervuilingsgolf, maakten de overgebleven robots er een nog grotere puinhoop van door haar compleet te verwoesten tijdens ontelbare oorlogen. Een paar overlevende mensen waren tijdens de grote vervuilingsgolf uitgeweken naar de maan. Heel geleidelijk waren ze daar in aliens veranderd. Op een dag besloten deze aliens om de aarde te heroveren. De robots weten dan ook niet wat ze overkomt wanneer er in 2110 een hele serie UFO's landt op de aarde...! Ze besluiten om de aliens te bestrijden met datgene dat destijds de hele mensheid ten gronde had gericht: fabrieken en vervuiling. Je kunt in deze Toren Verdedigen-game acht levels doorlopen. Voor verdere instructies: zie de game zelf.
Mijn Kleine Leger

Mijn Kleine Leger

Aktie Spelletjes 1,5 Vecht mee in de toverwereld waarin het 'Kleine Leger' wordt bedreigd door verschillende vijanden. Telkens wanneer je een vijandig leger verslaat, win je 'mythologische ballen' en kun je nieuwe personages en wapens gebruiken in de levels daarna. Kies eerst je personage en moeilijkheidsgraad: Khan Kong (makkelijk), Marchesa (normaal) of Shahanshah (moeilijk). Rechts van het scherm zie je je vijanden. Stuur vervolgens soldaten het slagveld in. Hoe sterker de eenheden, hoe meer energie ('mana') ze kosten. Je kunt ook toverspreuken gebruiken om de vijand te bestrijden. Ook deze toverspreuken kosten energie. Ga dus slim om met je energie, zodat deze niet op is voordat je de vijand nog maar hebt overwonnen! Probeer je personage in leven te houden: zolang de 'levensbalk' gevuld is, ben je goed bezig! Als je het doel bovenaan in het scherm haalt, heb je het gevecht gewonnen!
Red de dode boom

Red de dode boom

Aktie Spelletjes 1,4 Bescherm de oude, dode boom door met pijl en boog op de vijanden te schieten die maar één ding willen: de boom neerhalen!
Bewaker van het koninkrijk

Bewaker van het koninkrijk

Aktie Spelletjes 1,4 Hele hordes monsters komen je kasteel binnen, en jij, een sterke ridder, moet er samen met je hulpjes voor zorgen dat ze het koninkrijk niet binnengaan. Je kunt je verdedigers upgraden of verkopen. Succes!

Spelletjes - Verdedig je Kasteel Little Game