LeukeSpellen.Be

Verdedig je Kasteel: Verdedig je Kasteel 1, Verdedig je Kasteel 2, Verdedig je Kasteel 3, Verdedig je Kasteel 5

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Pixelleger

Pixelleger

Aktie Spelletjes 1,3 Op jouw basis worden pixels gemaakt. Deze pixels stuur je vervolgens op pad om vijandige bases te omsingelen en vervolgens te vernietigen.
Xeno Tactic

Xeno Tactic

Aktie Spelletjes 1,2 Plaats kanonnen op allerlei strategische plekken om je basis tegen de indringers te verdedigen.
Reuzen en dwergen TD

Reuzen en dwergen TD

Aktie Spelletjes 1,2 In dit Toren Verdedigen-spel met reuzen en dwergen ga jij verdedigingstorens bouwen om je vijand zo lang mogelijk tegen te houden. Wanneer de vijand door je verdedigingslinie breekt, verlies je herstelpunten (HP). Om een toren te bouwen of te upgraden, heb je goud nodig. Je kunt verschillende torens bouwen; elke toren heeft andere eigenschappen (en dus voor- en nadelen). Zorg dat de vijand de blauwe vlag niet bereikt!
Billy the Kid

Billy the Kid

Behendigheid Spelletjes 1,2 Billy the Kid gaat de strijd aan tegen de buitenaardse apen! Vecht met hem mee in dit toren verdedigen-achtige spel waarin je soldaten en wapens inzet om de gemuteerde apen te lijf te gaan die jouw Indianendorp binnenvallen. Combineer de grondstoffen die je verzameld hebt om wapens te bouwen en plaats alle verdedigingsunits strategisch zodat je zo veel mogelijk vijanden uitschakelt.
Middeleeuws avontuur

Middeleeuws avontuur

Denk Spelletjes 1,2 Stukje bij beetje verover jij je plek in deze middeleeuwse wereld, door nieuwe vaartuigen te kopen, handel te leren drijven, en je misschien zelfs aan de sluiten bij een gilde. Maak de juiste keuzes en kies de juiste gevechten om te overleven. Reis het land door om te strijden tegen de piraten.
Verdedig je kasteel 22

Verdedig je kasteel 22

Behendigheid Spelletjes 1,1 Verdedig je kasteel tegen de vijanden.
Strijd tegen de Goblins

Strijd tegen de Goblins

Behendigheid Spelletjes 1,0 De koning is de Goblins zat die zijn land nu al tientallen jaren lang in hun macht hebben en leegplunderen. Hij vraagt jou daarom om zo veel mogelijk Goblins te doden. Hiervoor heb je eerst goud nodig, dat de mijnwerkers uit de mijn kunnen halen. Met dit goud kun je namelijk soldaten inhuren, die de Goblins te lijf kunnen gaan. Als het je lukt om alle missies te volbrengen, word jij misschien de nieuwe heerser van het koninkrijk!
De goeden en de kwaden

De goeden en de kwaden

Aktie Spelletjes 0,9 Bescherm je fort tegen de akelige skeletten die het willen aanvallen en zorg dat jouw soldaten binnendringen in vijandig gebied!
Monsterkasteel

Monsterkasteel

Aktie Spelletjes 0,9 Welkom in het Monsterkasteel! Hier waren allerlei schepsels rond, die er op het eerste gezicht misschien eng uitzien, maar die toch de beste bedoelingen hebben: namelijk de prinses van het kasteel verdedigen tegen vijandige indringers. Het skelet (shortcut Q) valt indringers van dichtbij aan, de plant (shortcut W) schiet spijkers vanaf een afstand, het slijm (shortcut E) vertraagt de vijand, de duivel (shortcut R) verandert van gedaante en houdt de vijanden even tegen, de bijenkorf (shortcut R) laat hordes bijen op de vijanden af, het lijk (shortcut S) krijgt extra botten bij iedere gedode vijand, de modderman (shortcut D) schiet modderballen op de indringers af en de draak (shortcut F) doet ditzelfde, maar dan met vuur. Je kunt ook nog eens vier verschillende toverspreuken afsturen op de vijanden: een soort vuurzee (shortcut Z), een sneeuwstorm (shortcut X), donder en bliksem (shortcut C) en een tornado (shortcut U). Wanneer een monster een paar keer heeft aangevallen, kun je hem upgraden wanneer er een ster boven hem verschijnt. Je kunt in vier kastelen spelen, en in twee verschillende spelmodi: makkelijk en normaal.
Tovenaarsgevecht

Tovenaarsgevecht

Behendigheid Spelletjes 0,9 Een horde monsters wil Alundra, het dorp van tovenaar Fahn binnenvallen. De inwoners zijn bang, en Fahn ziet maar één optie: vechten. Help jij hem om de monsters uit te schakelen voordat ze dit vredige dorp bereiken? De elementen vuur, ijs, bliksem en aarde kunnen je hierbij helpen: je kunt deze als wapen gebruiken. Voordat je met het spel begint, moet je eerst een toverspreuk activeren en dan één van de elementen naar het 'Active Spell'-veld onderaan slepen. Rechts bovenaan zie je hoeveel 'Creeps' er nog over zijn. Wanneer de teller op nul staat, heb je het level succesvol afgerond en mag je door naar het volgende.
Ruige Romeinen

Ruige Romeinen

Aktie Spelletjes 0,9 Help de Romeinen om hun land te verdedigen tegen indringers uit omringende landen! Je kunt allerlei verschillende soldaten inzetten, die elk hun specifieke eigenschappen hebben.
Verdedig je Kasteel 21

Verdedig je Kasteel 21

Behendigheid Spelletjes 0,7 Verdedig je kasteel door middel van het neerzetten van soldaten om de vijand tegen te houden. Graaf mineralen uit voor extra goud.
Gevaarlijke Adelaar

Gevaarlijke Adelaar

Aktie Spelletjes 0,6 Je moet ervoor zorgen dat je de kinderen te pakken krijgt en ze in je nest brengt.
Miereninvasie

Miereninvasie

Aktie Spelletjes 0,5 Je wordt in deze game aangevallen door allerlei ongedierte. Probeer de mieren uit de weg te ruimen, want ze eten je taart op!
Heksenjacht

Heksenjacht

Aktie Spelletjes 0,5 Je moet je huis beschermen tegen enge vijanden.
Temple Guardian

Temple Guardian

Aktie Spelletjes 0,4 Dit is een nieuw spel waarin het de bedoeling is dat je de tempel verdedigt. Probeer om alle diertjes uit te schakelen voordat ze je tempel binnengaan!
Kasteelvernietiger

Kasteelvernietiger

Aktie Spelletjes 0,4 In dit spel moet je in 60 seconden, en zo menselijk mogelijk, een kasteel vernietigen met een kanon. Zodra de kanonskogel ontploft, veroorzaakt het enorm veel schade aan de meest dichtbijzijnde stenen, maar minder aan de stenen rond de kogelinslag. Wanneer een steen eenmaal beschadigd is, wordt deze altijd vernietigd.
De koning en de zombies

De koning en de zombies

Behendigheid Spelletjes 0,3 De koning wordt achternagezeten door een groep zombies, en er komen er steeds meer uit de grond tevoorschijn. Help jij hem om zich te verdedigen en zo veel mogelijk zombies neer te maaien en schieten? Voor iedere verslagen zombie verdien je punten. Onderweg kun je wapens verzamelen, en na ieder level zijn er allerlei upgrades voor zijn kasteel: een boot, een brug, een springplank, een schaap dat de koning weer tot leven kan wekken wanneer hij wordt gedood... ook kun je het kasteel uitrusten met een luchtballon, wapens, vleugels en vaten met buskruit. Legio mogelijkheden dus daar zou de koning de strijd toch mee moeten winnen!
Desktop Verdediging

Desktop Verdediging

Aktie Spelletjes 0,2 Probeer om al je tegenstanders die langskomen te vernietigen!
De elementen de baas

De elementen de baas

Aktie Spelletjes 0,1 Lang geleden ontdekte een grote tovenaar hoe je de kracht van de natuurelementen kunt temmen. Deze krachten wilde hij gebruiken om het chaotische koninkrijk te redden, maar slaagde hier niet in. Zijn jonge leerling, een valse tovenaar die de baas wilde worden over het koninkrijk, stal zijn boek met toverformules en pikte de krachten van de elementen voor zichzelf. De tovenaar achtervolgt nu wanhopig de gemene tovenaarsleerling van kasteel naar kasteel om zijn boek te heroveren en de tirannie van de tovenaarsleerling te beëindigen.
Ruimteschip

Ruimteschip

Aktie Spelletjes 0,1 In dit spel is het de bedoeling dat je het moederschip van de vijand vernietigt, en dat je je eigen moederschip verdedigt. Ieder schip heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen, en het is belangrijk om het juiste schip in te zetten tegen de verschillende vijanden. Eerst moet je de campaign-modus uitspelen, voordat je naar de conquest-modus verder kunt. Eventueel kun je wel niveaus skippen, maar dit wordt niet aangeraden. Klik op een plaats op de kaart om een level te beginnen. Na iedere missie verdien je geld, waarmee je upgrades en ruimteschepen kunt kopen.
Transformers Armada

Transformers Armada

Aktie Spelletjes 0,1 Laat de Decepticons je voorraad Energon niet stelen. Houd ze tegen met je kanon.
Verdedig je Kasteel 24

Verdedig je Kasteel 24

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om in dit spel te voorkomen dat de insecten het einde van de level bereiken. Je moet vechters aan de rand plaatsen, en die zorgen er dan voor dat de insecten vernietigd worden.
Energiekanon

Energiekanon

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer je basis te verdedigen met behulp van het energiekanon.
Verdedig het kasteel

Verdedig het kasteel

Aktie Spelletjes ? Verdedig je kasteel. Je bent een echte boogschutter en als enige nog in leven in het kasteel. Je moet alle monsters neerschieten met je pijl en boog. Er komen er steeds meer en het wordt steeds moeilijker. Als je genoeg goudstukken verdiend hebt, dan kun je betere bogen en pijlen enzo kopen in de shop. Des te eerder schakel je de vijanden uit.
Battlefield

Battlefield

Aktie Spelletjes ? Probeer je kasteel te verdedigen tegen de indringers!
Knights Invasion

Knights Invasion

Denk Spelletjes ? Verdedig je kasteel tegen een onophoudelijke stroom ridders! Je begint de oorlog met niet veel meer dan een houten boog. Je kunt buiten de vesting explosieve tonnen neerzetten om zo vijandelijke troepen op te blazen. Verbeter je bewapening om de vijanden effectiever tegen te kunnen houden!
Verdedig je Bijenkorf

Verdedig je Bijenkorf

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je bijenkorf tegen de vijandelijke bijen die jou bijenkorf willen vernietigen.
Legerbasis verdedigen

Legerbasis verdedigen

Aktie Spelletjes ? Je legerbasis wordt aangevallen en het is aan jou om deze zo goed mogelijk te verdedigen. Schiet op alle vijandige soldaten en zorg dat ze de kans niet krijgen om je basis te vernietigen!

Spelletjes - Verdedig je Kasteel Little Game