LeukeSpellen.Be

Verdedig je Kasteel: Verdedig je Kasteel 1, Verdedig je Kasteel 2, Verdedig je Kasteel 3, Verdedig je Kasteel 5

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Het rijk van de duizendpoot

Het rijk van de duizendpoot

Aktie Spelletjes ? Een grappig platformspelletje waarin jij buitenaardse vijanden uit moet schakelen door op ze te schieten. Pak de kistjes die aan de ballonnen hangen: deze bevatten upgrades!
Robotruzie

Robotruzie

Aktie Spelletjes ? Zorg dat jouw robots binnen de tijd aan de andere kant van het scherm terechtkomen en probeer 20 punten te scoren! Probeer de robots van de tegenstander te vernietigen. Met allerlei onderdelen, te koop in de winkel, kun je je eigen robots bouwen. Er zijn allerlei verschillende robots: hammerbots, tankbots, gunbots en speedbots. Elke robot heeft zijn eigen bijzonderheden. Veel plezier!
De konijnen komen!

De konijnen komen!

Aktie Spelletjes ? De konijnen zijn in aantocht, en ze komen met steeds meer tegelijk! Verdedig je vesting door torens en allerlei andere verdedigingswerken te plaatsen, en zorg ervoor dat de gemene konijnen de uitgang niet bereiken.
Boze bijen

Boze bijen

Behendigheid Spelletjes ? Deze bijenkoningin heeft het goed bekeken: al haar onderdanen maken honing voor haar, en de enige die het op mag eten, is zij zelf! Op een dag komen de bijen in opstand, en ze besluiten om hun honing terug te gaan stelen. De bijenkoningin laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren, en verdedigt haar honingberg met grof geschut!
Schieten in de ruimte

Schieten in de ruimte

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke verdedigingsspel in de ruimte! Kies de planeet die je wilt veroveren en ga dan aan de slag om de vreemde buitenaardse wezentjes weg te houden bij je ruimteschip. Ze komen in groepen op je ruimteschip af: zet soldaten in op strategische plekken om zo te voorkomen dat de aliens je ruimteschip bereiken. In het laboratorium kun je allerlei upgrades uitvoeren om zo je kansen op een succesvolle invasie te vergroten.
Dappere ridders

Dappere ridders

Aktie Spelletjes ? De dappere ridder die erin slaagt om een simpele opdracht uit te voeren, mag trouwen met de dochter van de koning! Jij probeert daar een stokje voor te steken. Speel dit 'Kasteel Verdedigen'-spel waarin je aanvals- en verdedigingstorens op strategische plekken bouwt om ervoor te zorgen dat de vijand de overkant niet haalt!
Flash Circle TD

Flash Circle TD

Aktie Spelletjes ? In deze versie van toren verdedigen moet je ervoor zorgen dat je basis niet aangevallen wordt. Let op: de diertjes komen uit 2 verschillende ingangen!
Aanval van de bonenmannen

Aanval van de bonenmannen

Aktie Spelletjes ? Mannetjes in de vorm van bruine bonen vallen jouw kasteel aan! Ze komen van alle kanten en je moet ze twee keer raken met je pijl en boog om ze uit te schakelen. Als je je kasteeltoren bereiken, beuken ze ertegenaan en zakt deze iets verder de grond in. Zorg dat ze van je toren afblijven!
Picnic Panic

Picnic Panic

Aktie Spelletjes ? Gebruik 4 magische items en versla de insecten die je picnick willen opeten.
Humaliens Battle

Humaliens Battle

Aktie Spelletjes ? In deze side-scrolling strategiegame is het de bedoeling dat je je eenheden zo veel mogelijk uitbreidt, en zo veel mogelijk vijandige eenheden uitschakelt. Probeer om de basis van je vijand te vernietigen, voordat hij de jouwe uitschakelt! Voordat je begint te spelen, kies je of je als mens of als alien de strijd wilt aangaan. Dan kies je je het soort gevecht. Modus 1 = vooral land, modus 2 = vooral water, modus 3 = vooral lucht, modus 4 = zowel land, water als lucht. Er zijn verschillende upgrades mogelijk: je kunt je skills, je level en je basis upgraden. Veel plezier en succes!
Operatie Storm

Operatie Storm

Aktie Spelletjes ? Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit, en zorg dat je basis niet vernietigd wordt! Als je 25 aanvallen achter elkaar kunt afslaan, krijg je een medaille. Sommige wapens reageren sneller dan andere!
Strijd in je lichaam

Strijd in je lichaam

Aktie Spelletjes ? Er woedt een hevige strijd in je lichaam. Bacteriën proberen de baas te worden over je lijf, maar gelukkig beschik je over antistoffen, vitaminen, medicijnen en allerlei andere middelen om ze te bestrijden. In dit turn-based strategiespel verplaats je telkens verdedigingstroepen naar strategische punten. Het aantal eenheden dat er op dat moment op zo'n punt aanwezig is, staat erboven vermeld. Zodra je eenheden verplaatst, veranderen deze nummers. Zorg dat je de vijand voor bent en neem al zijn vestingen, zodat je lichaam weer een gezond en fit lijf wordt!
Opstand in Solandia

Opstand in Solandia

Aktie Spelletjes ? Het koninkrijk Solandia wordt overheerst door een tiran. Stoot hem van de troon en bevrijd de inwoners van dit ooit zo vredige landje! Bevrijd dorp na dorp door je manschappen (zwaardvechters en boogschutters) op de vijanden af te sturen. Hoe meer overwinningen je behaalt, hoe meer upgrades je kunt kopen voor je troepen en je toverkrachten.
Flash Craft

Flash Craft

Aktie Spelletjes ? Flash Craft is een strategiespelletje waarin je jouw eigen kastelen moet verdedigen tegen indringers. Dit doe je door verdedigingswerken op te bouwen op de wegen die leiden naar de kastelen.
Vliegende talisman

Vliegende talisman

Aktie Spelletjes ? Er zijn vampiers gesignaleerd in het oerwoud naast de stad. Ruim ze allemaal uit de weg met je talisman en zorg dat ze de bel niet bereiken! In ieder level kun je powerups pakken.
A.R.C.S

A.R.C.S

Aktie Spelletjes ? Er is een intergalactische oorlog gaande tussen Megacorps, buitenaardse wezens, robots, mutanten en andere fanatiekelingen. Al deze partijen willen maar één ding: de macht over de grondstoffen. Ook de mensen proberen zich hiertussen nog te handhaven, maar hun basis genaamd A.R.C.S. wordt continu aangevallen vanuit de ruimte. Vecht met ze mee en zorg dat zij dit ruimtegevecht winnen!
Operatie Storm 3

Operatie Storm 3

Aktie Spelletjes ? Operatie Storm 3 speelt zich af in de middeleeuwen. Je kasteel wordt belegerd en je zult het 25 dagen uit moeten houden tot er versterking komt. Schakel zo veel mogelijk vijandige eenheden uit met je kruisboog, en zorg dat je kasteel niet vernietigd wordt!
Strijd om de Ligstoel

Strijd om de Ligstoel

Aktie Spelletjes ? Alle mensen in dit vakantiepark willen een plekje in de zon. Maar... ze willen op jouw ligstoel gaan liggen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Verdedig je ligstoel zo goed mogelijk, door de zwemmers met een waterstraal op afstand te houden!
Dragon Defense

Dragon Defense

Aktie Spelletjes ? Jij bent een jong draakje dat als doel heeft om zijn dikke, luie vader te beschermen tegen de vijanden die hem aan willen vallen. Verzamel voorwerpen en gooi ze een eind weg. Je kunt alles pakken, behalve 'bazen'. Probeer om zo veel mogelijk geld te verzamelen! Je kunt huursoldaten inzetten om het smerige werk voor je op te knappen, en deze huursoldaten kun je ook trainen. Ook het draakje kun je upgraden, met behulp van de icoontjes met een drakenpoot erop.
Verdedig de bomen

Verdedig de bomen

Aktie Spelletjes ? De golems willen de heilige bomen aanvallen. Steek jij hier een stokje voor door ze een kopje kleiner te maken voordat ze de boom bereiken? Er zijn vijf leuke levels in totaal.
Mythische oorlog

Mythische oorlog

Aktie Spelletjes ? Een vechtspel van 30 levels. Kies aan welke kant je wilt vechten: Duisternis (Dark Ages) of Middeleeuwen (Medieval Ages). Zorg dat je zo veel mogelijk vijandig gebied verovert, over land, lucht of zee. Je kunt vier verschillende strategieën kiezen: Defend, Full Defend, Attack en Full Attack.
Starcraft

Starcraft

Aktie Spelletjes ? Voer de verschillende missies uit in dit prachtige Starcraft spel.
Aanval uit de Ruimte

Aanval uit de Ruimte

Aktie Spelletjes ? Jij bent een premiejager, die door de Verenigde Ruimtenaties is ingehuurd om voortvluchtige criminelen op te sporen. Je volgende klus is in een afgelegen zonnestelsel genaamd Menoetius. Hier moeten jij en je huurlingen op vijf verschillende planeten op zoek naar intergalactische boeven. Het doel van het spel is simpel: de boeven en hun handlangers uitschakelen zonder zelf gewond te raken of zelfs gedood te worden. De manier waarop je dit doel bereikt, is alleen een stuk minder makkelijk... Probeer om zo veel mogelijk punten te behouden: degene die als eerste op nul staat, verliest. Plaats je eenheden door ze vanuit de linker benedenhoek naar jouw deel van het slagveld te slepen (binnen de witte stippellijnen). Als je alle eenheden strategisch hebt geplaatst, klik je op de groene 'End Turn'-knop. Kies de knoppen bovenaan of onderaan het slagveld om de richting te bepalen waarin je eenheden lopen. Iedere ronde duurt 10 seconden: hierna kun je weer nieuwe eenheden plaatsen, waarna je weer op End Turn klikt. Veel plezier in dit turn-based verdedigingsspel!
Vikingcampagne

Vikingcampagne

Aktie Spelletjes ? Romeinen hebben alle Noordelijke Vikingstammen veroverd. Er zijn nog een paar rebellen over die zich niet over willen geven. Samen met de gevluchte Vikingen smeden zij een plan om de Romeinen te verslaan! In dit Verdedig je Kasteel-achtige spel ga jij de Vikings hiermee helpen.
Verdedig je kampement

Verdedig je kampement

Aktie Spelletjes ? Je basis wordt beschoten door vijandelijke soldaten. Verdedig je kampement tegen deze aanvallen en houd hierbij rekening met de stand en de kracht van de wind!
Koning van de toren

Koning van de toren

Aktie Spelletjes ? Bescherm de koning door verdedigingstorens naast of boven hem te plaatsen! Iedere toren heeft andere eigenschappen. Je kunt de torens ook bovenop vijanden laten vallen: zo ben je in één keer van een aanvaller af!
Woestijnmaan

Woestijnmaan

Aktie Spelletjes ? Ook al ben je geen vechtersbaas, je wordt er wel toe gedwongen om je te verdedigen. Met de onderdelen die je op je neergeschoten ruimteschip vindt, stel je nieuwe wapens samen die je gebruikt om terug te vechten. Plaats je verdedigingstroepen strategisch en laat de wave beginnen: lukt het jou om de monsters bij je ruimteschip weg te houden?
Strijd om Avalon

Strijd om Avalon

Aktie Spelletjes ? Er was eens een land genaamd Vennimair. Op een dag kwam er een grote meteoriet op het land terecht, waar een enorme, boosaardige straling van uitging. In die tijd werd ook Rhadamanthus geboren, een man die een grote toverkracht bleek te hebben, maar helaas ook kwade bedoelingen. Hij gebruikte zijn toverkracht om een soort leger van zombies samen te stellen, en had maar één doel: de hele bevolking uitroeien. Rhadamanthus begon het hele land te veroveren, maar er was één stad die zich niet zo makkelijk over zou geven: deze werd bewaakt door wijze tovenaar Nathanos, die het Rhadamanthus niet makkelijk zal maken. Help Nathanos in zijn strijd tegen het kwaad! Dood monsters om 'skill points' te verzamelen: deze punten kun je gebruiken om nieuwe toverspreuken te vinden. Hoe meer spreuken van hetzelfde type je kent, hoe krachtiger ze worden.

Spelletjes - Verdedig je Kasteel Little Game