LeukeSpellen.Be

Verdedig je Kasteel: Verdedig je Kasteel 1, Verdedig je Kasteel 2, Verdedig je Kasteel 3, Verdedig je Kasteel 5

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Militaire invasie

Militaire invasie

Aktie Spelletjes ? Probeer om alle vijandige militairen uit de weg te ruimen.
Gunfire echoes

Gunfire echoes

Aktie Spelletjes ? De aarde is aangevallen en een groot deel van de mensheid is in één klap uitgeroeid. Toch heeft een groep mensen de aanval overleefd. Ze zijn vastbesloten om hun stukje aarde niet in handen van de vijand te laten vallen!
Drakenkasteel

Drakenkasteel

Aktie Spelletjes ? Je kasteel wordt belegerd! Jij en je medesoldaten proberen het tot de laatste man te verdedigen. Er zijn 9 levels: 1 = vliegende draak, 2 = regenworm, 3 = ridder met regenworm, 4 = hoornaarsnest, 5 = ridder met smilodon, 6 = great balls of fire, 7 = pijlenregen, 8 = herstel, 9 = barrière.
Necronator 2

Necronator 2

Aktie Spelletjes ? Necronator 2 is het vervolg op, je raadt het al, Necronator - een spannend strategiespel. Je kunt ervoor kiezen om samen met de mensen te vechten tegen de gemene Necronator, die de mensheid uit wil roeien. Je kunt er ook voor kiezen om in de huid van Necronator te kruipen. Waar je ook voor kiest, je vecht tegen een vijand wiens gebouwen je moet bezetten of vernietigen. Zorg dat de vijand jouw vesting niet vernietigt! Je troepen doen het meeste werk zelf, maar je kunt ook toverspreuken gebruiken, en geld verdienen met het doden van vijanden. Verzamel schilden, waarmee je upgrades en toverspreuken kunt kopen!
Kip Aanval

Kip Aanval

Aktie Spelletjes ? De kippen proberen om je kasteel te vernietigen! Verdedig jezelf door aspirines op ze te schieten.

Spelletjes - Verdedig je Kasteel Little Game