LeukeSpellen.Be

Verdedig je vestiging: Verdedig je vestiging, Strandinvasie 1, Maankanon, Arcane Arena

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Middeleeuwse verdediging Z

Middeleeuwse verdediging Z

Avontuur Spelletjes 7,0 En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!
Bois d'Arc

Bois d'Arc

Aktie Spelletjes 5,2 Maak kennis met Wilfred Hazardeus, Leonard Wildburn of Tobias Arclightning, drie helden die allemaal erg goed zijn in boogschieten! Iedere schutter heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wilfred heeft een normale snelheid en reikwijdte, Leonard is langzaam maar richt grote schade aan en Tobias is juist snel maar richt niet zo veel schade aan met zijn boog. In het land Sedonia staat de 'Bois d'Arc', een magische boom. De koning heeft hout van deze boom gebruikt om het kwaad te kunnen bestrijden. Help jij hem om de massa's demonische monsters te verslaan die op jouw kasteel afkomen?
Knokkende oermannen

Knokkende oermannen

Denk Spelletjes 1,4 Dit is het vervolg op het leuke spel Oermensgevecht! Het spelletje Knokkende oermannen zit eigenlijk tussen een verdedigingsspel en een strategiespel in. Zorg ervoor dat je de vijandige basis vernietigt, en je eigen terrein blijft verdedigen. Hoe beter je vecht, hoe meer 'XP' (Experience Points) je verdient, waarmee je je troepen en verdedigingsbolwerk kunt uitbreiden, en waarmee je ook kunt evolueren. Bouw gevechtstorens, waarmee je jouw basis en troepen kunt verdedigen, en tegelijkertijd de vijand aanvalt. Stel gevechtstroepen samen, om de vijand nog beter het hoofd te kunnen bieden. Doe goed je best en blijf jezelf ontwikkelen, zodat je nieuwe troepen en verdedigingswerken kunt vrijspelen. Hoe verder je evolueert, hoe meer kracht je krijgt! In het spel zelf staan bovenaan duidelijke, gedetailleerde instructies.
Ondergronds Leger

Ondergronds Leger

Aktie Spelletjes 2,7 Bouw een ondergronds leger om de aan de oppervlakte liggende stad te verdedigen.
Berg Verdedigen

Berg Verdedigen

Aktie Spelletjes 2,6 Probeer om je toren boven op de berg te verdedigen door aanvallen van de militairen.
Water Verdedigen

Water Verdedigen

Behendigheid Spelletjes 2,6 De tuin wordt aangevallen. Hou de beestjes tegen voor ze bij de watervoorraad zijn.
Potion Paniek

Potion Paniek

Denk Spelletjes 2,4 Maak explosieve drankjes en schiet ze naar de vijand voor ze je muur neerhalen.
Weg van die planeet

Weg van die planeet

Behendigheid Spelletjes 2,2 Help jij de robot om te ontsnappen van zijn planeet, zodat de pestkoppen hem niet meer te pakken kunnen krijgen? Schiet vijanden neer en zorg dat de raket op tijd brandstof krijgt. Het ruimteschip Z-100 werpt je brandstof en andere nuttige zaken toe: probeer al deze hulp te benutten! Kijk uit voor de krabben, want hun ijzeren klauwen ontzien niets en niemand. Ook zijn er dieven in het spel, die uit zijn op jouw brandstof. De schutter zonder hoofd is ook gevaarlijk, net als de robot met de hamer. Probeer om de 'herstelitems' (schilden met een rood plusteken erop) te pakken, evenals de jerrycans. Laat de aambeelden voor wat ze zijn: deze zijn juist schadelijk. Pak alle powerups die er maar te verzamelen zijn!
Julia's leger

Julia's leger

Behendigheid Spelletjes 1,8 Dit is een vechtspel waarin je allerlei vreemde schepsels tegen elkaar laat strijden in een al even vreemde wereld. Na ieder gevecht kun je je legertje upgraden met nieuwe soldaten en edelstenen. Wat een mooie graphics heeft dit spel! Speel het nu en geniet ervan!
Stalingrad

Stalingrad

Aktie Spelletjes 1,8 Verdedig Stalingrad tegen de Duitse inval! Bouw je verdedigingswerk op strategische plekken zodat alle troepen worden tegengehouden.
Raketaanval

Raketaanval

Aktie Spelletjes 1,6 Pas op! Raketten! Bescherm de gebouwen, schiet alle aanvliegende raketten neer met je kanonnen. Als al je gebouwen vernietigd zijn, heb jij verloren.
Strandinvasie 1

Strandinvasie 1

Aktie Spelletjes 1,6 Schiet alle soldaatjes neer die uit de boot komen om te voorkomen dat ze een invasie kunnen veroorzaken. Verdedig je basis dus koste wat kost.

Spelletjes - Verdedig je vestiging Little Game