LeukeSpellen.Be

Verdedig je vestiging: Verdedig je vestiging, Strandinvasie 1, Maankanon, Arcane Arena

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Verdedig je vestiging

Verdedig je vestiging

Aktie Spelletjes 1,5 Er komen allerlei vijanden op je af. Houd ze op afstand voordat ze je kanon kapot maken. Je kan allerlei verdedigings dingen bouwen om je vijanden op afstand te houden zoals mijnen.
Planeet Verdedigen

Planeet Verdedigen

Aktie Spelletjes 1,5 Verdedig je basis tegen de aanvallen van de buitenstaanders.
Coole piraten

Coole piraten

Aktie Spelletjes 1,5 Jouw eiland wordt aangevallen door Coole piraten. Vanuit je fort schiet jij kanonskogels af op de piraten, die op hun beurt weer terugschieten. Lukt het jou om ze allemaal uit te schakelen?
Oma schiet terug!

Oma schiet terug!

Avontuur Spelletjes 1,5 De aliens zijn geland. Natuurlijk net bij oma in de buurt die in het bos woont, ver van andere bewoners. Expres, want oma maakt frambozenjam en de aliens hebben dat nodig om hun schip te repareren en onze planeet te verlaten. De aliens hebben sneeuwmonsters gemaakt die oma aanvallen. Ze denken dat ze de jam makkelijk van zo'n oud vrouwtje kunnen afpakken, maar niets is minder waar. Oma is zeker niet bang en schiet terug. Ze was tenslotte vroeger een geheim agent.
Wapentuig

Wapentuig

Aktie Spelletjes 1,4 Gebruik de juiste legereenheden en voertuigen om je vijand te verslaan. Op die manier verover je alle landen op de kaart en vergroot je je heerschappij steeds verder.
Strandinvasie 2

Strandinvasie 2

Aktie Spelletjes 1,4 Verdedig het strand tegen de vijandelijke aanvallen.
De pinguïns vallen aan 4

De pinguïns vallen aan 4

Behendigheid Spelletjes 1,4 De pinguïns vallen aan! In dit Toren Verdedigen-achtige spelletje ga jij verdedigingstorens plaatsen om ervoor te zorgen dat de pinguïns hun doel niet bereiken. Hoe meer punten je verdient, hoe beter de torens die je daarna kunt kopen. Voor iedere pinguïn die de uitgang bereikt, verlies jij een leven dus doe je best!
Hacker vs Hacker

Hacker vs Hacker

Aktie Spelletjes 1,1 Jij bent een hacker, en je bindt de strijd aan tegen andere hackers! Die sturen gemene virussen op je af, waartegen je je moet verweren met behulp van allerlei verdedigingssystemen. Deze plaats je op strategische plekken, als een soort verdedigingslinie. Je kunt zogenaamde MoneyMakers bouwen, om meer geld te verdienen. Ook kun je extra processors bouwen, als je eigen processor niet meer voldoende vermogen heeft. En als laatste kun je software bouwen die malware vernietigt. Je kunt je verdedigingstorens verkopen, repareren of upgraden, als je erop klikt. Het spel kun je in drie verschillende snelheden spelen: langzaam, normaal of snel. Houd de meters in de gaten, die de staat van je computer aangeven, je geestelijke energie en het processorvermogen dat je op dat moment hebt. Onder de drie meters zie je een dollarteken, dat aangeeft hoeveel geld je op dat moment nog hebt.
Bewakers van het woud

Bewakers van het woud

Denk Spelletjes 0,9 Wat een leuk Toren Verdedigen-spel! Jij en je vrienden willen het bos bewaken waar jullie al jaren gelukkig leven. Er liggen kostbare diamanten verstopt in het woud, en er zijn gemene monsters en paddenstoelen die deze van jullie willen afpakken. Jullie gaan je uiterste best doen om iedere aanval af te slaan en hiervoor hebben jullie verschillende mogelijkheden. De 'sprout' bijvoorbeeld raakt vijanden vanaf een grote afstand. De 'aqua tower' vertraagt je vijand met 50%. De steen heeft een grote reikwijdte wanneer hij schiet, maar kan bepaalde vijanden niet raken. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer verdedigers je krijgt! Ook kun je verschillende skills verzamelen in het spel.
Schipbreukeling

Schipbreukeling

Denk Spelletjes 0,8 Je schip is vergaan en je spoelt aan op een eiland. Eerst denk je nog even dat het een onbewoond eiland is, maar dat valt tegen. Er is al een soort van bewoning. Die wezens hebben een kristal nodig om in leven te blijven, maar er zijn een hele hoop kruipende en vliegende beestjes die ook wel een hapje van het kristal lusten. Als ze het kristal opeten, dan is het eiland en zijn bevolking verloren. Je kunt heel snel verdedigingstorens bouwen die dan weer bepaalde beestjes vernietigen. Er zijn bepaalde torens voor bepaalde beestjes en ze kosten allemaal geld. Door de beestjes te verslaan, verdien je geld en edelstenen die je dan weer in torens kunt investeren. Zet hem op en red het eiland van de ondergang.
Het keizerrijk 2

Het keizerrijk 2

Avontuur Spelletjes 0,7 Bouw je eigen keizerrijk en maak er een florerende maatschappij van vol grondstoffen en nijverheid! Je begint met het bouwen van een basisstructuur (een kasteel), die je daarna kunt uitbreiden. Er zijn vijf belangrijke grondstoffen: goud, voedsel, hout, ijzer en steen. Deze grondstoffen zijn erg belangrijk om je structuren en leger uit te kunnen breiden. Om de grondstoffen te produceren zul je eerst een huis, boerderij, zaagmolen, ijzermijn en steengroeve moeten bouwen. Van alles moet er tenminste één aanwezig zijn in je rijk. Hoe meer gebouwen, hoe meer burgers en dus belastinginkomsten je hebt, maar deze mensen moeten wel gehuisvest worden. Veel plezier!
Bevrijd Odin City

Bevrijd Odin City

Denk Spelletjes 0,7 Gebruik je gevoel voor tactiek om jouw stad te redden. Odin City wordt aangevallen door kruipende wezens, en die zijn niet mals. Eerst moet je zorgen dat je voldoende energie verzamelt, dan moet je bepalen welke wapens je waar inzet. Alle wapens hebben zo hun voor- en nadelen; aan jou om te bepalen welk wapen op welke plek het meeste effect heeft.
Verdedig je Rijk

Verdedig je Rijk

Aktie Spelletjes 0,6 Bouw je keizerrijk op, en zorg dat het niet door de vijand wordt vernield! Je hebt een paleis, een tempel en een werkplaats. Als het paleis wordt vernield, is het spel voorbij. Hoe meer je je paleis upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Bovendien kun je, nadat je je paleis hebt geüpgrade, ook je werkplaats en tempel upgraden. In de werkplaats kun je nieuwe eenheden, gebouwen, ommuringen en land maken. Hoe meer je je werkplaats upgradet, hoe beter je het kunt verdedigen. Als de werkplaats beschadigd raakt, kun je deze repareren, maar als hij vernietigd wordt, kun je geen nieuwe eenheden meer bouwen totdat je de werkplaats weer helemaal opnieuw hebt opgebouwd. In de tempel kun je de steun van jouw God vragen, voordat je tegen de vijand gaat vechten. Ook je tempel kun je herstellen wanneer deze beschadigd raakt, en wanneer deze vernietigd wordt, zul je hem eerst opnieuw op moeten bouwen voordat je de hulp van je God weer in kunt roepen.
Wereldoverheersing

Wereldoverheersing

Denk Spelletjes 0,2 Versla je tegenstanders en overheers de wereld! In dit spel mag je eerst zelf je tegenstanders kiezen. Daarna mag je om de beurt een zet doen en pogen hun terrein te veroveren. Zorg voor inkomsten, bouw wapens en voorzieningen en kies hoe je wilt aanvallen: met wapens of propaganda of gebruik diplomatie. Met dit spel kun je uren spelplezier beleven!
Robot Oorlog

Robot Oorlog

Aktie Spelletjes 0,1 De laatste hoop van de mensheid zijn de machines. Klik op de beschikbare droids en upgrades om ze te kopen. Deze helpen je bij het uitschakelen van de vijand en hun basis
De wormenplaneet

De wormenplaneet

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij bent een alles verslindende worm, die zijn planeet tegen een leger mijnwerkers moet verdedigen. Verzamel bonussen en koop upgrades om efficiënter te worden en blijf uit de buurt van de hete kern van je planeet, of je gezondheid is weg voor je nog maar iets hebt verslonden. Succes!
Robotfabriek

Robotfabriek

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer om je basis te verdedigen tegen de aanvallen.
Moederschip verdedigen

Moederschip verdedigen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Jij bestuurt de blauwe ruimtevloot en het is jouw missie om de vijandelijke, rode ruimteschepen te vernietigen! Plaats de ruimtestations strategisch om de vijandige aanvallen af te slaan en zorg dat je moederschip ongedeerd blijft!
Kitt's koninkrijk

Kitt's koninkrijk

Aktie Spelletjes 0,1 Het koninkrijk Felis was ooit een vredig en welvarend koninkrijk waar katten vreedzaam samenleefden. Tot de woestelingen uit het Hondenrijk de rust kwamen verstoren en hierbij alles vernielden wat ze maar tegenkwamen. Sergeant Kitt van het kattenleger besluit om actie te ondernemen om deze brute invasie te stoppen. Help jij hem om zijn blaffende vijanden het land uit te jagen met allerlei geweren? Verzamel herstelpunten en geld wanneer je een tegenstander uitschakelt. Je kunt na ieder level je wapens en andere hulpmiddelen upgraden.
Monsters TD

Monsters TD

Behendigheid Spelletjes 0,1 In dit grappige Toren Verdedigen-spel zorg je ervoor dat de enge monsters niet door de toegangspoort naar onze wereld kunnen komen! Je kunt op verschillende plekken verschillende verdedigingstorens plaatsen: de snelle 'steam tower', die de monsters vanaf een grote afstand uitschakelt, de langzame 'eye tower', die het meest geschikt is om de monsters tegen te houden, en de supersnelle 'tower of fire', die vlammen afvuurt op de monsters. Er zijn tien toffe levels, dus daar ben je nog wel even mee bezig!
Verdedig de Aarde

Verdedig de Aarde

Aktie Spelletjes ? Bescherm de aarde tegen de levensbedreigende meteorieten. Gebruik daarvoor je super kanon.
Star Obelisc

Star Obelisc

Denk Spelletjes ? Verdedig je vestiging tegen de vreemde indringers in dit leuke Toren Verdedigen-spel! Bouw torens om te verhinderen dat vijanden je basis aanvallen en verdien geld om meer torens te bouwen.
Stammenoorlog

Stammenoorlog

Aktie Spelletjes ? De Tridalian en de Idatu zijn in oorlog. Er is maar één planeet en er zijn twee rassen. Deze planeet is te klein voor beide. Zorg ervoor dat je genoeg manschappen maakt en krachtcentrales, want al die mannen kosten energie. Je mag zelf kiezen bij welk ras je wilt horen. Je kunt je manschappen laten aanvallen, patrouilleren, terugtrekken en hun positie behouden. Dit vergt alles van jouw strategisch inzicht, zonder jou is het ras verloren. Zorg dat jullie het overleven.
Arcane Arena

Arcane Arena

Aktie Spelletjes ? Ga op avontuur in een geheimzinnig woud, waar je toverspreuken los kunt laten op vijanden om zo naar het volgende level door te gaan. Wanneer je een level hebt gehaald, krijg je er een nieuwe toverspreuk bij: nog meer kans om het er levend vanaf te brengen in deze mysterieuze wereld!
MIJN Hamburger

MIJN Hamburger

Aktie Spelletjes ? Dit is mijn hamburger en niet van al die insecten. Heb jij dat ook altijd, dat je lekker gaat picknicken om er dan achter te komen dat er allemaal beestjes op je eten zitten? Om te zorgen dat jij de hele hamburger kunt eten, moet je alle insecten afschieten. Je kunt in de cirkel linksonder zien waar die rotbeesten allemaal zijn en dan hoef je ze alleen nog maar neer te maaien. Pas wel op dat ze niet te dichtbij komen, want dan eten ze jou op.
Radio Z

Radio Z

Aktie Spelletjes ? Je zit, samen met je vrienden, vast in een zombiestad. De radiozender op het dak is jullie enige hoop op redding, maar er komt geen teken van leven uit. Sterker nog, de zender lijkt wel een bijzondere aantrekkingskracht te hebben op de zombies buiten het gebouw! Ze komen er massaal op af, en het is aan jou en je vrienden om ze tegen te houden. Schiet op ze met de verschillende wapens die je tot je beschikking hebt, en zorg dat ze jou niet raken!
Lama spuugt

Lama spuugt

Behendigheid Spelletjes ? Als lama in een dierentuin heb je geen enkele privacy. Spuug al die glurende bezoekers onder, zodat ze hun lesje leren. Als je meerdere dierentuinbezoekers raakt met één spuugklodder, verdien je extra geld. Soms komt er een lama in een helikopter voorbij, die je wat extra materiaal komt brengen,. Mis hem niet en zorg dat je de kist raakt, die onder zijn heli hangt! Spring op je trampoline en spuug zo hard je kunt!

Spelletjes - Verdedig je vestiging Little Game