LeukeSpellen.Be

Verdedig je vestiging: Verdedig je vestiging, Strandinvasie 1, Maankanon, Arcane Arena

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Maankanon

Maankanon

Aktie Spelletjes ? Jij werkt op een ruimtebasis op de maan, die speciaal is gebouwd om alle meteorieten die op de aarde afkomen, kapot te schieten. Dit lukt je echter niet in één keer: er zijn tientallen schoten nodig om ze te laten ontploffen. Zorg dat ze ontploffen voordat ze de aarde bereiken, zodat er zo veel mogelijk aardbewoners in leven blijven. Hun aantal zie je bovenaan in het scherm.
Rebuild

Rebuild

Aktie Spelletjes ? Zombies hebben je stad belegerd, en langzaam raken de voedselvoorraden op in het gedeelte dat nog niet door zombies is bezet. Herover stukje bij beetje je stad op de zombies. De lichte gedeeltes zijn al bevrijd, en de grijze gedeeltes zijn nog in handen van de zombies. Zet alle overlevenden aan het werk en laat ze voedsel zoeken, zombies doden, huizen bouwen enzovoorts. Pas op voor voedseldieven, rivaliserende bendes en wilde honden! Je kunt kiezen uit vijf verschillende moeilijkheidsgraden: makkelijk, normaal, moeilijk, moeilijker en nachtmerrie. Veel plezier!
Scherpschutter 4

Scherpschutter 4

Aktie Spelletjes ? Je bent een scherpschutter en je helpt bij de verdediging van je fort, dat net wordt aangevallen. Je hebt verschillende mogelijkheden, zoals mortiergranaten, luchtaanvallen of zware bommen. Schiet je vijanden neer om punten te verdienen waarmee je extra materiaal of gezondheid kunt kopen. Succes!
Rood

Rood

Aktie Spelletjes ? Bescherm je kleine rode ruimtestation tegen de inslaande meteorieten. Schiet op ze om hen baan te veranderen.
IJsobsessie

IJsobsessie

Aktie Spelletjes ? Jij bent een ijsverkoper die met zijn wagen door een woonwijk rijdt waar kinderen helemaal geobsedeerd zijn door ijs. Niets, maar dan ook niets kan ze tegenhouden en ze belagen je auto gewoon! En denk maar niet dat ze willen betalen voor alle ijsjes die ze er vervolgens zelf uit halen. Daarom zit er maar één ding op: jezelf verdedigen tegen die horde blagen die steeds dichter bij je auto komen. Schiet op ze met je ijskanon, zodat je ongedeerd deze wijk uit komt!
Held in de boomhut

Held in de boomhut

Aktie Spelletjes ? Er vliegen allerlei vreemde wezens omhoog naar je boomhut. Duik erbovenop en pak als het kan ook meteen zo veel mogelijk muntjes mee! Je kunt in één sprong al stuiterend bovenop meerdere wezentjes belanden: de stuiterrichting bepaal je voordat je springt. Speel in ieder level weer nieuwe wapens vrij waarmee je je vijanden nog sneller uitschakelt!
Alexanders veroveringen

Alexanders veroveringen

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een leuk, historisch strategiespel waarin jij in de huid kruipt van Alexander de Grote. Ga de strijd aan tegen de Perzen en andere volkeren in het Midden-Oosten! Kies het type heerser dat je wilt zijn: Koning, Keizer of Zoon van Zeus. Ieder type heerschappij heeft bepaalde eigenschappen en dus voor- en nadelen. Vernietig alle vijandige eenheden of zorg dat de balk die het moreel van je manschappen aangeeft, helemaal gevuld is. Houd er rekening mee dat je militielegers in moet zetten tegen cavalerie, schilddragers tegen speerdragers en cavalerie tegen boogschutters.
Treinoverval

Treinoverval

Aktie Spelletjes ? Een motorbende wil jouw trein midden in de woestijn overvallen. Schiet ze van je af werp granaten naar ze toe en zorg dat ze de trein niet bereiken. Kijk uit: jijzelf wordt ook beschoten!
Verdedig je Vestiging 3

Verdedig je Vestiging 3

Behendigheid Spelletjes ? Verdedig je vestiging door alle aanvallen op je basis af te slaan. Je kunt vanuit 3 verschillende posities schieten, let goed op dat je niet te lang vanuit dezelfde positie blijft schieten want dan loop je de kans dat de andere posities worden vernietigd.
Melkoorlog

Melkoorlog

Aktie Spelletjes ? De koeien hebben ruzie! En hoe kan het ook anders, als wapens zetten ze flessen melk in, die ze vanuit hun basis afschieten richting de vijand. Probeer om op de juiste plek flessen melk af te schieten, en de vijandige basis zo vaak mogelijk te raken!
Planeet Peppylon

Planeet Peppylon

Aktie Spelletjes ? Jij woont op de planeet Peppylon en allerlei buitenaardse indringers proberen ook jouw kleine planeet in hun bezit te krijgen. Die plannen ga jij dwarsbomen, dat is zeker! Raap powerups op, voer reparaties uit aan je planeet en klik om extra wapens te kopen. Zo hou je de vijanden vast buiten de deur!
De laatste schuilplaats

De laatste schuilplaats

Behendigheid Spelletjes ? Na jarenlange omzwervingen door de ruimte hadden de mensen eindelijk een nieuwe planeet gevonden waar leven mogelijk was. Tenminste... zo lijkt het, maar al gauw komen ze erachter dat het ook hier wemelt van vijandige wezens. Toch besluiten ze om hun kamp op deze planeet op te slaan, en hun verdedigingstorens te gebruiken om de vijandige wezens op afstand te houden. Help jij ze mee in dit Toren Verdedigen-spel?
Verdedig het keizerrijk

Verdedig het keizerrijk

Aktie Spelletjes ? Dood alle naderende vijanden en behoed zo je keizerrijk voor een invasie! Upgrade je wapens, valstrikken en toverspreuken zo veel en strategisch mogelijk!
Centimania

Centimania

Behendigheid Spelletjes ? Reuzenduizendpoten vallen aan! Maak ze kapot voordat ze jou bereiken.
Kleine Verdedigers

Kleine Verdedigers

Aktie Spelletjes ? De Kleine Planeet is al heel lang bezet door wrede reuzen. Maar daar gaat het Kleine Volkje verandering in brengen: ze zijn het zat en willen de reuzen verslaan! Help jij ze om alle monsters neer te knallen?
Quadrobarrel

Quadrobarrel

Aktie Spelletjes ? Neem de leiding over 4 verschillende torens en overleef 30 aanvalsgolven.
Vrijheidstoren: de invasie

Vrijheidstoren: de invasie

Aktie Spelletjes ? Zorg ervoor dat de mensen je land niet kunnen binnendringen om je energie te stelen! Een tip: verzamel energieballen door er met je muiscursor overheen te gaan. Je kunt na elk level allerlei upgrades uitvoeren in ruil voor energieballen. Hoe meer energie je te besteden hebt, hoe beter je kansen in de volgende gevechtsronde!
De laatste verdediging

De laatste verdediging

Aktie Spelletjes ? In dit schietspelletje moet je een aanval op je ruimtebasis afslaan door op de aanvallers te schieten. Na elke ronde mag je in de winkel versterkingen kopen.
Vuile aardbewoners

Vuile aardbewoners

Aktie Spelletjes ? Als buitenaards wezen heb jij het op dit moment even moeilijk: je brandstof is op en daardoor is je ruimteschip neergestort. Bovendien willen de mensen je gevangennemen en schieten ze op je vanuit helikopters en andere voertuigen! Dat laat je dus niet gebeuren: zorg dat je alle menselijke aanvallen afslaat totdat andere aliens je komen ophalen. Een tip: ga met je muiscursor over de blauwe energiebollen om ze te verzamelen.
Verdedig je oogst

Verdedig je oogst

Aktie Spelletjes ? Je hebt een legertje vogels in dienst dat jouw oogst beschermt door op de dieren te schieten die hierop azen. Hoe hoger je score aan het einde van een level, hoe sterker de vogel die je aan kunt kopen. Je kan je vogels ook doorzichtig maken met de 'visibility'-knop, als dit het spelen makkelijker maakt.
Genenoorlog

Genenoorlog

Aktie Spelletjes ? Een verrader is op aarde geland, en heeft de complete toekomstige genenbank bij zich. Zijn doel is om de heerschappij te krijgen over alle mensen, en zo de hele wereld te overheersen. Help jij Ken om deze verrader gevangen te nemen?
Ionic

Ionic

Aktie Spelletjes ? Ionic is een verdedigingsspel met een extra uitdaging. De Ionic is een oud ruimteschip, en wordt steeds aangevallen. Bescherm de kern van het schip door machinegeweren en lasers op strategische plekken te plaatsen en schilden voor hen op te stellen. Wees erop bedacht dat de aanvallers niet alleen van een kant komen! Veel plezier!
Laatste commando

Laatste commando

Aktie Spelletjes ? De buitenaardse invasie is begonnen en jouw eenheid is de laatste die nog leeft. Schiet zo veel aliens af als je kunt, zo mogelijk met een schot door het hoofd, en verdien goud om upgrades te kopen. Spaar de burgers en zorg ervoor dat ze veilig naar je basis komen, want ze zijn veel geld waard. Succes!
Mythische verdediging

Mythische verdediging

Aktie Spelletjes ? Speel dit leuke verdedigingsspel en zorg dat je toren overeind blijft! Je kunt dit spel op verschillende manieren spelen: als eerste de 'Campaign'-mode, waarbij je twintig vijandige waves moet verslaan. Als tweede 'Zombie invasion', waarin je zo lang mogelijk een zombieinvasie moet zien te overleven waar geen einde aan komt. Als laatste de "Boss trials", waarin je de aanvallen van alle eindbazen af moet zien te slaan, zodat je toren onbeschadigd blijft.
Planeet Verdedigen 3

Planeet Verdedigen 3

Aktie Spelletjes ? Verdedig je planeet om een hoge score te behalen. Val asteroïden aan om bonuspunten te scoren en gebruik je punten om meer eenheden te bouwen.
Verdedigingsspellen Verzamelaar

Verdedigingsspellen Verzamelaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel vind je acht verschillende versies van een schietspel. Er zijn veel opties, en mag je zelf kiezen in welke omgeving je vecht en hoe je vijanden eruit zien, bijvoorbeeld of je ninja's wilt of Pac-spoken. Schiet ze allemaal aan stukjes en verzamel zo punten om extra verstevigingen te kopen. Succes!

Spelletjes - Verdedig je vestiging Little Game