LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Verdi's fanclub. Speel ook één van de andere Behendigheid Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Verdi's fanclub

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ook al is je naam Giuseppe Verdi, wanneer je achter je vleugel kruipt, produceer je helaas alleen slechte muziek. Je publiek bekogelt je daarom met de smerigste troep: tomaten, eieren, noem maar op. Dit overkomt je meer dan eens, dus je bent erin getraind om al die rommel snel te ontwijken door naar voren of naar achteren te schuiven op het podium, en om de troep terug te kaatsen wanneer wegspringen geen optie meer is. Doe je best om je concert zo goed mogelijk te doorstaan, zonder dat je vleugel de geest geeft!

Spelbesturing

Druk op toetsen aan de linkerzijde van je toetsenbord om naar links te bewegen en op toetsen aan de rechterkant van je toetsenbord om naar rechts te bewegen. Wanneer er troep naar je wordt gegooid, kun je dit terugschieten met de deksel van je vleugel door op de spatiebalk te drukken.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="music/drop_a_beat_giuseppe.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Verdi's fanclub Little Game