LeukeSpellen.Be

Verzamelen en Ontwijken: Snowy, Eekhoorn Run, Superheld in de stad 1, Vliegen Eter

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Ridders en diamanten

Ridders en diamanten

Aktie Spelletjes 6,6 Deze tempel barst van de valstrikken en monsters, maar er zijn ook volop diamanten en gouden munten te vinden. Daarom zoekt deze dappere ridder in elke hoek en kier. Kan jij hem beschermen zodat hij schatrijk naar huis kan terugkeren in dit online actiespel?
Aground

Aground

Avontuur Spelletjes 2,3 Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...
Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerstwereld van Sneeuwbal

Kerst Spelletjes 0,1 Help Sneeuwbal de kat met het vangen van de vogels en ratten in 20 extra feestelijke kerstlevels. Spring over obstakels en zoek de sleutel om naar het volgende level te gaan. Fijne feestdagen!
Valse ijsjes

Valse ijsjes

Behendigheid Spelletjes 2,5 Jij bent een softijsje, dat rondloopt in een ijskast vol fruit, maar helaas ook vol vijanden. Eet al het fruit op om naar het volgende level door te kunnen. Kijk uit dat je niet door de vijanden onder de voet gelopen wordt! Als ijsblokjes je weg versperren, kun je die uit de weg ruimen door op de spatiebalk te drukken. Dit spel kun je zowel in je eentje als met zijn tweeën spelen. Veel plezier in de 40 levels die het spel telt!

Spelletjes - Verzamelen en Ontwijken Little Game