LeukeSpellen.Be

Verzamelen en Ontwijken: Snowy, Eekhoorn Run, Superheld in de stad 1, Vliegen Eter

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Blauwe Stippen Verzamelen

Blauwe Stippen Verzamelen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel de blauwe punten maar probeer niet geraakt te worden of andere stenen te raken. Als een maantje heb je de taak de sterren te beschermen tegen de kometen.
Sterren Verzamelen 3

Sterren Verzamelen 3

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel sterren en groene ballen. Loop voor langs de borden met de vraagtekens erop om meer tips te krijgen over hoe het spel moet worden gespeeld.
Aapje op een stokje

Aapje op een stokje

Behendigheid Spelletjes ? Zorg jij dat deze aapjes op hun stokje kunnen blijven zitten, en met zijn allen lekker naar beneden kunnen glijden? Hoe meer aapjes naar beneden glijden, hoe beter het is. Er vliegen bommen door de lucht: die kun je ontwijken door het stokje even in tweeën te breken, en de bommen ertussendoor te laten bewegen. Bananen zijn extra tijd waard, en blauwe sterretjes zorgen voor tijdelijke bescherming! Hou je energiemeter in de gaten, want wanneer die leeg is, is het spel voorbij.
Kaaslab

Kaaslab

Behendigheid Spelletjes ? In het kaaslaboratorium wordt de beste kaas van de stad gemaakt: Gouda, Cheddar, noem maar op. Help jij de muis om in het kaaslab te komen en zijn buikje rond te eten? Om het level uit te spelen, moet je alle stukken kaas pakken die er zijn, maar niet de groene kaas: zodra je deze raakt, klapt de muizenval dicht!
Pandemonium

Pandemonium

Avontuur Spelletjes ? Een heerlijke muffin is je deel als je kunt voorkomen te worden opgeblazen of te worden verpletterd!
L.I.F.E.

L.I.F.E.

Behendigheid Spelletjes ? Hangend aan een ooievaar kom jij er als baby opeens achter dat één van je riemen is losgeschoten! Je duikt met een rotvaart omlaag. In de lucht kom je van alles en nog wat tegen, van flesjes melk tot messen. Telkens behaal je weer een nieuwe achievement en kom je weer in een nieuwe fase terecht. Succes!
Hangend hart

Hangend hart

Avontuur Spelletjes ? In dit spel moet je het hart van je geliefde winnen door steeds de voorwerpen die met liefde te maken hebben te verzamelen. Schiet op de beestjes die je dood maken en blijf uit de buurt van die rotvogel, die de beestjes een tijdelijk schild geeft. Bereik het volgende level door 2000 punten te scoren voor de tijd om is. Succes!
Peter Pony

Peter Pony

Behendigheid Spelletjes ? Help Peter Pony om alle hoefijzers te vinden die verspreid liggen over het hele veld. Zorg dat de jockey hem niet in de gaten krijgt! Af en toe ligt er ook wat lekkers tussen, zoals maïs en appels. Hiermee weet Peter wel raad, en hij verdient hier ook extra punten mee.
Spoor des doods 2

Spoor des doods 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het tweede deel van Spoor des doods rijd je in een karretje over het spoor in een goudmijn. Pak alle diamanten en goudklompjes die je te pakken kunt krijgen: deze kun je gebruiken voor upgrades. De stukken rots die je op het spoor tegenkomt, moet je juist ontwijken door eroverheen te springen en ook de karretjes met dynamiet kun je beter ontwijken. Muren kun je kapot schieten. Wat kun je upgraden? Je snelheid, je aantal levens, je munitie en je sprongkracht. Om over bepaalde ravijnen heen te springen heb je namelijk een minimale sprongkracht en snelheid nodig, anders val je geheid in de diepte. Succes, kleine goudzoeker!
Hond in monsterland

Hond in monsterland

Behendigheid Spelletjes ? Help dit hondje om zijn vrienden en zijn spullen te vinden! De monsters hebben ze ontvoerd naar hun land toen het hondje lag rustig te slapen. Het hondje werd net op tijd wakker en twijfelde geen seconde: hij sprong erachteraan, om zijn vrienden en zijn spullen terug te vinden. Hiervoor zal hij heel wat gevaren en vijandige bewakers moeten trotseren, maar met jouw hulp lukt het hem vast! De vrienden die hij op zijn zoektocht tegenkomt, hebben bijzondere eigenschappen die hem kunnen helpen, maar je moet er natuurlijk wel op letten dat de bewakers ze niet te pakken krijgen. Je krijgt dus hulp, maar moet ook extra goed uitkijken. Veel plezier en succes!
Dino's fruitjacht

Dino's fruitjacht

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een velociraptor en gek genoeg ben je gek op fruit! Nou ja, ook in de oertijd waren er blijkbaar vreemde uitzonderingen. Je jaagt op kersen, appels, druiven, meloenen en bananen, maar bent als de dood dat er wat Spaanse pepers in je mond belanden! Zorg dat je binnen het scherm blijft lopen, en dat je niet in de hete lava valt.
Samoeraipanda 2

Samoeraipanda 2

Behendigheid Spelletjes ? Een dikke samoeraipanda is niet alleen gek op bamboe, maar ook op sushi. Zorg jij ervoor dat hij zijn dagelijkse portie sushi binnenkrijgt, en hierbij ook nog eens de sleutels pakt?
Haas en schildpad

Haas en schildpad

Behendigheid Spelletjes ? In dit uitdagende spel moet je een bepaald aantal wortels pakken voor je door mag naar het volgende level. Als je een hindernis raakt, zoals de bloemen, de autobanden of de schildpad, raak je een leven kwijt. Daarbovenop is er ook nog een vrij krappe tijdlimiet. Succes!
Kory de dief

Kory de dief

Avontuur Spelletjes ? In dit spel ben je Shizuka's geliefde huiskat Kory, een meesterdief. Shizuka wil dat je de negen Gamedar Diamanten uit het museum rooft. Zoek een weg door het museum en pak alle diamanten, maar wees wel voorzichtig, want dit is een museum en de beveiliging is streng. Als je een laser raakt, wordt Shizuka gearresteerd! Succes!
Milieugeit

Milieugeit

Behendigheid Spelletjes ? Dit geitje is gek op het milieu en op fietsen! Hij doet niets liever, en de hele dag zit het diertje op zijn fiets: hij fietst de hele wereld over. Op de wereldbol zijn ook gevaarlijke fabrieken gebouwd: spring hieroverheen, net als over de auto's en de vuilnisbakken. In de lucht zweven bonuspunten: probeer om deze al springend allemaal uit de lucht te plukken. Het recycling-icoontje is 100 punten waard, het spaarlampje zorgt ervoor dat je even onkwetsbaar bent en het groene pijltje laat de wereldbol de andere kant op draaien. Pas wel op voor de zwarte oliedruppels: deze kosten je 50 punten!
Moby dick

Moby dick

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent Moby Dick, een witte, hongerige potvis. Eet alles wat voorbij komt: vissen, vogels, en vooral mensen. Je hebt het ook gemunt op de schepen van de walvisvaarders: probeer ze allemaal tot zinken te brengen! Af en toe moet je naar boven om lucht te happen: doe dit wel op tijd anders wordt het je ondergang! Kijk uit voor de netten, harpoenen en kanonskogels die op je afkomen. Kortom: zorg dat je genoeg eet, genoeg lucht krijgt en niet gewond raakt!
Dwergenschat

Dwergenschat

Avontuur Spelletjes ? Een dwergenkoning is van plan om zijn dochters uit te huwelijken. Iedere huwelijkskandidaat moet een cadeau meebrengen. Jij bent één van die huwelijkskandidaten, en je besluit om op de Gloomy-berg op zoek te gaan naar edelstenen, om indruk te maken op de koning en zijn dochters. Succes!
Verzamelen en Ontwijken 4

Verzamelen en Ontwijken 4

Behendigheid Spelletjes ? De kangoeroe en de koala beer moeten samen werken om zoveel mogelijk bladeren te verzamelen. De koala verzamelt de bladeren en de kangoeroe moet lopen (en rotsen ontwijken).
Spoor des doods 3

Spoor des doods 3

Behendigheid Spelletjes ? Hier is weer een vervolg op het leuke spelletje 'Spoor des doods'! Je rijdt in een karretje over het spoor in een goudmijn. Pak alle goudklompjes en diamanten die je te pakken kunt krijgen: deze kun je gebruiken voor upgrades. De stukken rots die je op het spoor tegenkomt, moet je juist ontwijken door eroverheen te springen en ook de karretjes met dynamiet kun je beter ontwijken. Vleermuizen moet je doodschieten. Je kunt verschillende dingen upgraden: je snelheid, je aantal levens, je munitie en je sprongkracht. Om over bepaalde ravijnen heen te springen heb je namelijk een minimale sprongkracht en snelheid nodig, anders val je te pletter. Veel succes op dit spoor vol gevaren en uitdagingen!
Hongerig Vogeltje

Hongerig Vogeltje

Behendigheid Spelletjes ? Dit vogeltje vliegt door de lucht, op zoek naar insecten. De gele libelles voeden hem, maar de groene zijn giftig! Pas ook op voor de kraaien.
Mep die mug

Mep die mug

Avontuur Spelletjes ? Dit is echt een ontzettend geinig spelletje waarin jij als mug moet proberen om zo veel mogelijk mensen te bijten. Vul je bloedvoorraad zo snel mogelijk aan en kijk uit dat de mensen je niet platslaan terwijl jij bloed aan het zuigen bent! Verzamel ook alle sterren die in de lucht zweven, voor bonuspunten.
Leave Me A Clone

Leave Me A Clone

Behendigheid Spelletjes ? Klonen kunnen je helpen, ze kunnen je leven zelfs redden! Ga op zoek naar de uitgang en verzamel hierbij alle energiebollen om je energie meter mee te vullen. Wees zuinig met je klonen: gebruik er zo weinig mogelijk! Pas op voor de scherpe, roze pinnen in de kuilen: spring hier overheen, anders wordt het een bloedbad. Soms ontkom je er niet aan om klonen te gebruiken. In die gevallen is een kloon erg handig om een kloof te overbruggen of om op een hoger gelegen plateau te springen.
Snoepwereld

Snoepwereld

Avontuur Spelletjes ? Verzamel allerlei zoetigheid en ontwijk de vijanden. Je kunt de vijanden eventueel ook bestrijden met een spuitbus.
Suikermuizen

Suikermuizen

Behendigheid Spelletjes ? Het is de bedoeling dat deze muizen suikerklontjes verzamelen om in de thee te doen. Het bovenste muisje stoot de klontjes omlaag, en het onderste muisje vangt ze op. Klik boven de muizen om een niveau omhoog te gaan, en onder de muizen om omlaag te gaan. Kijk je uit voor het rattengif dat is gestrooid? Dat zijn de groene, stuiterende bolletjes.
Taz's eilandavontuur

Taz's eilandavontuur

Avontuur Spelletjes ? De Tasmanian Devil is gestrand op een tropisch eiland. Help hem om uit de handen van de inboorlingen te blijven, voedsel te zoeken en uiteindelijk van het eiland af te komen. Hiervoor moet je alle stenen beelden eerst vernietigd hebben.
Speelse konijnen

Speelse konijnen

Behendigheid Spelletjes ? In dit zes levels tellende spel moet je de konijntjes één voor één verplaatsen om de wortels te verzamelen en de wortelmand te bereiken. Pas op voor de vallen!
Overlevend ei

Overlevend ei

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk te overleven in dit gekke spel! Spring over alle obstakels en verzamel eieren om meer punten te krijgen. In de gouden eieren zitten verrassingen die je met spatie kunt activeren. Veel plezier!
Moby Dick 2

Moby Dick 2

Behendigheid Spelletjes ? Ook in het vervolg op het spelletje Moby Dick ben jij een witte, hongerige potvis. Je hebt zo'n honger, dat je alles eet wat voorbij komt: vissen, vogels, en vooral mensen. Ook de schepen van de walvisvaarders moeten het ontgelden: probeer de schepen tot zinken te brengen die kleiner zijn dan jijzelf! Hoe groter je wordt, hoe groter de schepen die je tot zinken kunt brengen. Je moet wel af en toe naar boven om lucht te happen: zorg dat je dit op tijd doet, anders ga je dood. Kijk uit voor de harpoenen, kanonskogels en netten die je vijanden op je afschieten. Je kunt verschillende upgrades verzamelen, die je het leven in de oceaan stukken makkelijker maken. Kijk in het 'upgrades'-menu welke dit zijn!
Verzamelen en Ontwijken 3

Verzamelen en Ontwijken 3

Behendigheid Spelletjes ? Ga over alle blokken heen om zo het vermelde karakter te vormen. Let erop dat je de driehoekjes ontwijkt anders ben je Game Over.
Springende Jeeps

Springende Jeeps

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk sterren te pakken door de auto's ertegenaan te laten stuiteren. Kijk uit voor de barrières!

Spelletjes - Verzamelen en Ontwijken Little Game