LeukeSpellen.Be

Verzamelen en Ontwijken: Snowy, Eekhoorn Run, Superheld in de stad 1, Vliegen Eter

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Bottenverzamelaar

Bottenverzamelaar

Avontuur Spelletjes ? Help het oermannetje om alle botten te verzamelen voordat hij de grot binnengaat! Obstakels kun je in stukken snijden: ze kunnen nuttig zijn om over afgronden te lopen, en soms moet je ze ook gewoon uit de weg ruimen. Kijk uit voor de dinosauriërs!
Vlucht voor de aliens

Vlucht voor de aliens

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achternagezeten door aliens. Ren voor je leven en verzamel power-ups tijdens je vlucht!
Klimmende Ninja

Klimmende Ninja

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk naar boven te klimmen en verzamel ondertussen zoveel mogelijk munten. Je gaat door naar de volgende level als je aan het gestelde limiet hebt voldaan.
Klein schaapje

Klein schaapje

Avontuur Spelletjes ? Verzamel sterren en bonussen en ontwijk de vijanden in verschillende levels.
Domino Ridder

Domino Ridder

Denk Spelletjes ? Probeer in elke level alle munten te verzamelen. Als je alle munten hebt verzameld moet je naar de zandloper toe om naar de volgende level te gaan. Per level wordt het moeilijker om alle munten te verzamelen, dus zet je hersens aan het werk en kijk hoe ver je komt.
Vlooien 2

Vlooien 2

Behendigheid Spelletjes ? Help de kleine vlo de deur te bereiken. Verzamel munten voor extra punten, en pas op dat je niet doodgaat aan doorns, brandende blokken en laserstralen, want dat kost je punten.
Mesthopen

Mesthopen

Behendigheid Spelletjes ? Als vlieg ben je nu eenmaal gek op mest. Niet alleen ben je er gek op, je hebt het gewoon nodig om te eten. Vlieg naar alle mesthopen om de vlieg te voeden, maar let op de spinnen en andere monsterinsecten. Als je die raakt, eten ze jou op. Een bommetje, bliksemschicht en klokje zijn juist weer goed om op te vliegen, dan krijg je extra tijd zonder die vervelende andere beesten. Haal het meeste aantal punten van al je vrienden en familie.
Dromenjager

Dromenjager

Behendigheid Spelletjes ? Deze eenhoorn jaagt jouw dromen na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle dromen!
Felix de Geldwolf

Felix de Geldwolf

Behendigheid Spelletjes ? Help Felix om zoveel mogelijk geld te verzamelen in deze bank. Natuurlijk loopt er ook een bewaker rond, die niets liever wil dan Felix te grazen nemen! Door het kruisje aan het blauwe lint te pakken, zorg je ervoor dat de bewaker tijdelijk in slaap valt, en Felix ongestoord zijn gang kan gaan.
Razendsnelle Renbaan

Razendsnelle Renbaan

Behendigheid Spelletjes ? Wow, wat is dit een snel spel, je zou er haast duizelig van worden! Jij zit op de rug van een razendsnelle puppy, die over een renbaan sjeest. Op die renbaan ligt van alles en nog wat, zowel dingen die punten waard zijn als dingen die je juist punten kosten. Verzamel de pullen, emmers en vaten met bier, en ook het fruit. Kijk uit voor de horden, muren, ijzeren pinnen, emmers verf en draaiende messen!
Kit en Octopod

Kit en Octopod

Avontuur Spelletjes ? De verliefde Octopod wil terug naar zijn vriendin! De boze panda heeft de geliefden wreed van elkaar gescheiden, en nu mist dit achtpotige wezentje zijn meisje verschrikkelijk. Jij kunt hem helpen, zet hem op als een soort helm, en neem hem mee naar zijn vriendinnetje. Je kunt hem van je afgooien om knoppen om te zetten of de ridders te hinderen. Natuurlijk kun je ook gewoon de ridders verslaan, dat is veel leuker. Als je onderweg de kisten in elkaar mept, krijg je nog extra zakgeld ook. Je kunt over hindernissen heen springen, maar het is ook mogelijk om tegen een muur op te klimmen: altijd handig als je niet hoog genoeg kunt springen.
Rokerig Strand

Rokerig Strand

Behendigheid Spelletjes ? Help Winston om zijn flessen rum terug te vinden, en om op tijd thuis te komen voor de thee... Je moet alle flessen rum verzamelen om een level uit te spelen. Dan krijg je het wachtwoord waarmee je de deur naar het volgende level kan openen. Pas op voor schurken en electriciteit, want die kosten je energie.
Zware vlucht

Zware vlucht

Behendigheid Spelletjes ? Een komeet dreigt de wereld te vernietigen. Probeer in elke ronde met je raket steeds zo hoog mogelijk te vliegen, totdat je de komeet bereikt. Verzamel onderweg diamanten en bots tegen helikopters en andere dingen om meer punten voor upgrades te scoren.
Juwelenbel

Juwelenbel

Behendigheid Spelletjes ? Vang alle juwelen die in de zeepbellen zitten. Als er een op de grond valt, verlies je een leven. Je verliest ook tenminste een leven als je door een bom geraakt wordt. Voor de sterren krijg je bonuspunten. Veel plezier!
Hoge Heuvels Diepe Dalen

Hoge Heuvels Diepe Dalen

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een mannetje dat rondrent door een landschap vol gevaren en hindernissen. Gelukkig zijn er ook bonuspunten te scoren! Hou je groene 'gezondheidsbalk' goed in de gaten. Wanneer je grijze 'zweefbalk' groen wordt, kun je ook zwevend vooruitkomen. Wanneer je met vuur in contact komt, kost dit je aan de ene kant leven, maar aan de andere kant levert het je een gigantische bonus op. Aan jou de keuze! Olie is glad en bovendien licht ontvlambaar, kijk daar dus mee uit. Wanneer je de kans krijgt om een lichtblauw schild te pakken, doe dat dan: het maakt je even onoverwinnelijk. Als je een Superman-icoontje pakt, kun je eventjes vliegen, en als je een edelsteen pakt, wordt de score met een hogere factor vermenigvuldigd.
Sushi Verzamelen

Sushi Verzamelen

Avontuur Spelletjes ? Probeer om alle sushie te verzamelen in deze platform game.
Vermijd en verzamel 2

Vermijd en verzamel 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle groene ballen en ontwijk de rode. Zorg dat je de randen van het venster niet raakt!
Muziek Vangen

Muziek Vangen

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle groene figuren. Ontwijk de rode figuren en verzamel de gele en paarse voor extra punten.
Fruitvogel

Fruitvogel

Behendigheid Spelletjes ? Het gele vogeltje heeft honger. Breng jij hem naar al die die heerlijke vruchten, zodat hij zijn buikje weer vol kan eten? Laat hem omhoog fladderen en zorg dat hij niet op de scherpe pinnen belandt!
Kristalhappertje 2

Kristalhappertje 2

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle kristallen maar kijk uit dat je er geen bovenop je krijgt, want dan ga je dood! Je kunt de groene blokjes gewoon opeten en de blauwe balletjes kun je wegduwen, maar ook die moet je niet bovenop je krijgen!
Superheld in de stad 1

Superheld in de stad 1

Avontuur Spelletjes ? Je bent een superheld, maar om de kost te verdienen, neem je de identiteit aan van Milton Gray, een fotograaf voor de Daily Fossil. Maak foto's van de letters voor je tijd op is om een krantenkop te scoren. Als de misdaad in de stad te groot wordt, spring dan eerst in een telefooncel en vecht tegen het tuig.
Power Rangers Ninja Storm

Power Rangers Ninja Storm

Behendigheid Spelletjes ? Zet je Power Ranger krachten aan het werk - spring, klim en ren om de Rode Power Ranger door de levels te krijgen.
Behendige renner

Behendige renner

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo lang mogelijk te blijven rennen over dit parcours vol gevaren. Ontwijk alle glimmende, rode balken en pak energiedrankjes voor extra kracht!
Ridder Robin

Ridder Robin

Avontuur Spelletjes ? Help Ridder robin om door deze platform game heen te komen! Verzamel onderweg zoveel mogelijk muntjes en pas op dat je niet vermoord wordt.
Skyly

Skyly

Behendigheid Spelletjes ? Pak de letters SKYLY in elk level om de deur naar het volgende level te openen. Als je door een zaag of iets anders dood gaat, kom je vanzelf weer op je startpunt terecht. In sommige levels moet je wat levens erbij inschieten om alle letters te krijgen.
Vader Ooievaar

Vader Ooievaar

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel alle kleine ooievaars die rondvliegen zodat ze niet verdwalen. Om de level te halen dien je tenminste het aangegeven aantal ooievaars achter je aan te laten vliegen. Pas op voor de donderwolken, daardoor verlies je ooievaars.
Betty gekidnapt

Betty gekidnapt

Behendigheid Spelletjes ? Mike en Betty zijn op weg naar een feestje. Maar onderweg wordt Betty door een ruimteschip opgezogen. Mike is vastbesloten om haar terug te vinden en haar te bevrijden. Help jij hem hierbij? Hij moet hiervoor wel de nodige hindernissen nemen en buitenaardse vijanden omzeilen. Ook moet hij zo veel mogelijk muntjes zien te verzamelen. Er zijn drie episodes (24 levels in totaal) en ook nog drie bonuslevels. Veel plezier!
Fles Zoeken

Fles Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer telkens met dit monstertje de fles te vinden om de level te halen. Je kunt een korte tijd vliegen hou hiervoor de vliegbalk in de gaten. En zorg ervoor dat de boeven je niet te pakken krijgen.
Verzamelen en Ontwijken 5

Verzamelen en Ontwijken 5

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat je het eten in de bubbels te pakken krijgt, maar ontwijk de uitwerpselen.
In vijandig gebied

In vijandig gebied

Avontuur Spelletjes ? Verplaats de dodelijke pijl door het doolhof zonder dat je de vijanden raakt. Verzamel zoveel mogelijk dozen voor extra punten. Je verliest een leven wanneer je een vijand raakt.

Spelletjes - Verzamelen en Ontwijken Little Game