LeukeSpellen.Be

Verzamelen en Ontwijken: Snowy, Eekhoorn Run, Superheld in de stad 1, Vliegen Eter

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Expeditie Egypte

Expeditie Egypte

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een Egyptenaar die rondloopt in een pyramide waar het spookt. Er vallen allerlei voorwerpen uit de lucht, en ook zijn er blokken steen die van links naar rechts bewegen, waardoor je geplet kunt worden. Er zijn verschillende bonussen te verzamelen, maar er zijn vijf dingen die je niet moet pakken: roze toverdranken, ankh-tekens, groene toverdrankjes en twee verschillende soorten vazen. Deze verlagen je score namelijk juist, of zorgen dat je een leven verliest. Kijk uit dat je niet geplet wordt onder de bewegende blokken steen!
Nachtmerriejager

Nachtmerriejager

Behendigheid Spelletjes ? Deze eenhoorn jaagt jouw nachtmerries na. Help jij hem om zo ver mogelijk te komen? Spring over alle hindernissen heen en verzamel alle nachtmerries!
Celsium

Celsium

Denk Spelletjes ? Er is een aardbeving in de ijskast en de ijsblokjes willen er zo snel mogelijk uit proberen te ontsnappen. Timmy neemt de leiding en gaat op verkenning uit. Soms moet je Timmy laten smelten om hem ergens doorheen te laten sijpelen. Je laat Timmy smelten door hem tegen het oranje verwarmingselement aan te laten springen. Wanneer Timmy al gesmolten is en nog een keer tegen het verwarmingselement aan komt, verdampt hij zelfs! Probeer om alle helder blauwe bolletjes te verzamelen en kijk uit voor de rode klemmen! Wanneer hij in zo'n val terechtkomt, moet je opnieuw beginnen met het level.
Chocorace

Chocorace

Behendigheid Spelletjes ? Chocolate Chip is een hondje dat ontzettend goed is in het springen door hoepels. Ze moet ze wel allemaal raken, en ze moet steeds sneller rennen. Help jij haar om alle hoepels op het parcours te raken?
Rasta-oma

Rasta-oma

Avontuur Spelletjes ? Jij bestuurt Rasta-oma, een stoer oudje dat in de achterbuurten van een Amerikaanse stad woont. Er is daar een boel criminaliteit, en het is haar doel om de wijk wat veiliger te maken. Dit doet ze door portemonnees en cannabis te verzamelen en naar de politie te brengen. Wanneer Rasta-oma bij een mammoet komt, activeert ze een checkpoint. Alle mensen waar ze bovenop springt, veranderen in modelburgers! Hartjes zijn extra leven waard. Veel plezier in de vier levels van deze grappige platformgame!
IJsbezorgers

IJsbezorgers

Behendigheid Spelletjes ? Vroeger, toen er nog geen koelkasten bestonden, deden mensen een blok ijs in een kist, om te voorkomen dat hun eten zou bederven. IJs werd regelmatig door de ijswagen bezorgd. Addy en Poppa zijn twee ijsbezorgers. Ze moeten dit ijs in de warme zomerzon bij de mensen bezorgen. Gelukkig hangt er een wolk in de lucht, die voor schaduw kan zorgen, waardoor het ijs niet smelt. Zorg er dus voor dat de wolk boven hun wagen blijft hangen, en dat hun wagen geen obstakels raakt. Help ze bij het bezorgen van de bestellingen, zodat ze op tijd thuis zijn voor het avondeten!
Vliegensvlug

Vliegensvlug

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur dit razendsnelle vliegtuigje en verzamel zo veel mogelijk ballonnen. Kijk je wel uit dat je geen kraaien raakt?
Mind Scape

Mind Scape

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle snoepjes en ontwijk de rare apen.
Robot Jack

Robot Jack

Avontuur Spelletjes ? Probeer om met Robot Jack zoveel mogelijk munten te verzamelen. Pas op dat je niet het water valt of gepakt wordt door 1 van de boeven.
Stalen Jack

Stalen Jack

Behendigheid Spelletjes ? De koning en koningin zijn samen met hun schat ontvoerd door een hebberige heks! Daarom komt Stalen Jack in actie: hij volgt de munten en edelstenen in de hoop het koninklijke paar te vinden. Ontwijk hindernissen en pak alle edelstenen die je tegenkomt!
Vliegende karbonades

Vliegende karbonades

Behendigheid Spelletjes ? Vliegende karbonades... zo ziet de op vlees beluste slager de biggen uit dit spel. Het zijn heel bijzondere varkentjes: ze hebben namelijk vleugels en vliegen door de lucht om de varkens te redden die al door de slager in kooitjes zijn gestopt. Vlieg tegen de kooien aan om zo de biggen eruit te bevrijden en zorg dat je deze daarna oppakt. Kijk uit voor de draaiende messen, pak lekker veel eikels en zorg dat je zo veel mogelijk ballons raakt! Hoe beter je dit doet, hoe meer upgrades je kunt uitvoeren.
Kattenfratsen

Kattenfratsen

Behendigheid Spelletjes ? Kruip in de huid van Enti de jonge, snelle kat of van Gru, de oude, sterke kat. Enti is goed in dubbele sprongen, Gru is zo sterk dat hij alles opzij ramt. Kijk uit dat ze niet geraakt worden door vliegend bestek!

Spelletjes - Verzamelen en Ontwijken Little Game